هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است

  • کد خبر: ۳۶۲۳۶۱
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است
معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته را از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت دانست و گفت: مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز در این زمینه تأثیرگذارند. لازم است تبیین بهتری از جایگاه شورا، شهرداری و دهیاری‌ها که مدیریت محلی را بر عهده دارند صورت گیرد تا منجر به افزایش مشارکت شود. این مشارکت هم شامل افزایش تعداد کاندیدا‌ها با سلایق مختلف است و هم افزایش حضور مردم در پای صندوق‌های رأی.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی نبی‌پور در جلسه بررسی مهم‌ترین تغییرات قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا ضمن تأکید بر اهمیت انتخابات در نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: همه انتخابات‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند، زیرا این نظام مدعی مردم‌سالاری است و انتخابات بهترین فرآیندی است که تک‌تک شهروندان می‌توانند در سرنوشت خود مشارکت کنند. یکی از مهم‌ترین و حرفه‌ای‌ترین کار‌هایی که وزارت کشور انجام می‌دهد برگزاری انتخابات است؛ کاری که هیچ دستگاه و سازمان دیگری مسئولیت آن را بر عهده ندارد، اما دستگاه‌های دیگر در حوزه نظارت و پشتیبانی نقش‌آفرینی می‌کنند و ما نیز باید در این مسیر کمک کنیم.

وی ادامه داد: رقابت، سلامت، مشارکت و امنیت، چهار عنصر اساسی انتخابات هستند، اما سلامت انتخابات برای ما بیشترین اهمیت را دارد، زیرا ما مجری این انتخابات هستیم. امنیت انتخابات و همچنین رقابتی و مشارکتی بودن آن در راستای سلامت انتخابات معنا پیدا می‌کند. در چند انتخابات گذشته، سطح مشارکت پایین‌تر از دوره‌های قبل بوده که این افت مشارکت برای نظام و کل کشور آسیب محسوب می‌شود و بسیاری از دشمنان نیز بر آن مانور داده‌اند. به همین دلیل باید تلاش کنیم مشارکت مردم افزایش یابد.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته را از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت دانست و گفت: مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نیز در این زمینه تأثیرگذارند. لازم است تبیین بهتری از جایگاه شورا، شهرداری و دهیاری‌ها که مدیریت محلی را بر عهده دارند صورت گیرد تا منجر به افزایش مشارکت شود. این مشارکت هم شامل افزایش تعداد کاندیدا‌ها با سلایق مختلف است و هم افزایش حضور مردم در پای صندوق‌های رأی.

وی افزود: اگر تلاش ما معطوف به شفاف‌سازی فرآیند انتخابات باشد، اعتماد عمومی افزایش خواهد یافت. به همین دلیل وزارت کشور در ادوار مختلف تلاش کرده انتخابات را به‌صورت الکترونیکی برگزار کند، چرا که ماشینی شدن انتخابات موجب شفافیت و سلامت بیشتر می‌شود.

نبی‌پور در ادامه با اشاره به اهمیت رقابت انتخاباتی گفت: رعایت اخلاق اسلامی توسط کاندیدا‌ها و فراهم کردن امکان حضور افراد با سلایق مختلف در فرآیند رسیدگی به صلاحیت‌ها از نکات مهم است. باید شرایطی فراهم شود تا مردم بتوانند میان گزینه‌های متنوع یکی را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه اهمیت انتخابات در سال‌های اخیر باعث شده کمیته امنیتی به ستاد امنیت انتخابات تبدیل شود، اضافه کرد: اصل امنیت انتخابات بر عهده نیروی انتظامی است، اما این نیرو می‌تواند از ظرفیت نیرو‌های نظامی نیز بهره ببرد. با توجه به تهدیدات موجود، به‌ویژه در حوزه سایبری، امنیت انتخابات اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا حملات و ناامنی‌های سایبری می‌تواند تهدیدات را تشدید کند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با اشاره به تقویم انتخابات خاطرنشان کرد: سه مقطع مهم در این تقویم وجود دارد. نخست، ۲۴ مهرماه جاری است که آغاز صدور اطلاعیه برای گواهی سوءپیشینه‌هاست. روابط عمومی باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشد، زیرا در صورت غفلت، برخی داوطلبان نمی‌توانند فرآیند ثبت‌نام را طی کنند. موضوع استعفا‌های مشمولین ماده ۴۱ قانون انتخابات نیز در این مرحله مطرح است.

نبی‌پور ادامه داد: دومین مقطع، شروع ثبت‌نام‌ها و تشکیل هیئت‌های اجرایی است که از ۲۱ دی برای شهر‌ها و ۲۴ بهمن برای روستا‌ها آغاز می‌شود. سومین مقطع نیز روز اخذ رأی در ۱۱ اردیبهشت‌ماه خواهد بود. بر این اساس کار ما عملاً از هم‌اکنون آغاز شده است.

وی افزود: در این بازه زمانی تلاش خواهیم کرد هر دو هفته یک بار جلسه ستاد انتخابات برگزار شود. همچنین از همه کمیته‌های ذیل ستاد انتخابات درخواست دارم آسیب‌شناسی حوزه کاری خود در دوره‌های گذشته را مکتوب کرده و به دبیرخانه ارائه دهند تا در هر جلسه مورد بررسی و جمع‌بندی قرار گیرد. بخشی از موضوعات باید در مرکز پیگیری شود و بخشی نیز در استان قابل حل است.

نبی‌پور با اشاره به آغاز ارزیابی مسائل شهرستان‌ها توسط دبیرخانه ستاد انتخابات استان گفت: این روند می‌تواند نقطه قوتی برای ما باشد، زیرا هر بخشداری، فرمانداری و روستا به نوعی ستاد مستقل انتخابات محسوب می‌شود. با توجه به پراکندگی و گستردگی کار، حجم مسئولیت ما نسبت به گذشته بیشتر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->