استقبال قطر و کویت از مذاکرات ایران و آمریکا استقبال عربستان از مذاکرات ایران و آمریکا سقوط جنگنده اف ۱۶ در اوکراین و مرگ خلبان کاخ سفید: گفت‌وگوها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود دختر وزیر کابینه نتانیاهو والدینش را به تعرض جنسی متهم کرد سخنگوی وزارت خارجه: عمان همچنان میانجی خواهد بود عراقچی: گفت‌و‌گو‌ها در فضای احترام متقابل انجام شد ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزارت امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

وزیر دفاع تشریح کرد: آغاز پیشرفت‌های خیره کننده دفاعی در پی تحریم‌ها

  • کد خبر: ۳۶۲۵۸
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
وزیر دفاع تشریح کرد: آغاز پیشرفت‌های خیره کننده دفاعی در پی تحریم‌ها
با حضور امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، وزیر راه و شهرسازی و امیر سرتیپ شاهرخ شهرام مدیر عامل صنایع الکترونیک وزارت دفاع، سامانه پیشرفته برج کنترل و مراقبت پرواز سیار فرودگاهی ساخت متخصصین وزارت دفاع رونمایی شد. وزیر دفاع در این مراسم از آغاز پیشرفت‌های خیره کننده دفاعی در پی اعمال تحریم‌ها خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام "جهش تولید" توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اظهار داشت: در تمامی این سال‌ها وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با مدیریت جهادی و بهره گیری از طرفیت دانشمندان ایرانی تمام تلاش خود را در محقق نمودن و اجرای شعار" ما می‌توانیم" معطوف داشته و همواره پیشگام و در خط مقدم تولید بوده است.

وزیر دفاع تحریم‌ها و ایجاد محدودیت‌ها توسط دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی را نقطه عطف آغاز پیشرفت‌های خیره کننده دفاعی عنوان کرد و افزود: وزارت دفاع از پیروزی انقلاب تاکنون با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و همت و تلاش خستگی ناپذیر متخصصان و دانشمندان متعهد عرصه دفاعی کشور روندی رو به رشد داشته و توانسته است با تولید انواع تسلیحات، محصولات و دستارود‌های قدرت آفرین و کمک به حوزه علم و فناوری کشور، اقتدار و عزت را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.

امیر سرتیپ حاتمی افزود: با توجه به تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی و در رأس آن شیطان بزرگ و ازنابش، امکان اینکه فرودگاه‌های کشور با مشکل اساسی تأمین تجهیزات حساس ناوبری و ارتباطی پیشرفته کنترل و مراقبت پرواز روبرو شود، وجود داشت که با اقدامات به هنگام و هماهنگی صنایع الکترونیک وزارت دفاع و سازمان فرودگاه‌های کشوری، تأمین و ساخت این تجهیزات پیشرفته و بومی در جهت استقلال و بی نیازی از این سامانه در دستور کار قرار گرفت و وزارت دفاع با استفاده از سرزیر دانش دفاعی خود در حوزه تولید انواع تجهیزات مخابراتی، الکترونیکی و ناوبری این پروژه‌ی مهم و مورد نیاز سازمان فرودگاهی کشور را به صورت بومی و ظرف یکسال تولید و به مرحله بهره برداری رساند و از این طریق از خروج میلیون‌ها دلار ارز جلوگیری کرد.

وزیر دفاع در تشریح برج کنترل و مراقبت پرواز سیار فرودگاهی (mobile air traffic control tower) گفت: این محصول یک سامانه کاملا بومی است که برای هدایت کلیه پرواز‌های فرودگاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امیر سرتیپ حاتمی برقراری این سامانه در فرودگاه‌های فاقد برج مراقبت ثابت و یا فرودگاه‌های با کاربری موقت، استفاده در فرودگاه‌ها در شرایط بحران ناشی از سیل، زلزله، آتش سوزی، جنگ و استفاده از این سامانه در هنگام آسیب دیدن زیر ساخت‌ها و از کار افتادن برج ثابت را از مهمترین کاربرد‌های برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی بر شمرد.

وزیر دفاع همچنین نصب و راه اندازی این سامانه در مدت زمان کوتاه را یکی از ویژگی‌های این سامانه برشمرد و تصریح کرد: نصب سامانه مراقبت پرواز در شرایط اضطرار تاثیر بسزایی در جلوگیری از هرگونه اختلال در ترافیک هوایی دارد.

امیر سرتیپ حاتمی تجهیز برج کنترل و مراقب پرواز سیار فرودگاهی به رادیو‌های باند VHF بومی جهت برقراری ارتباط با هواپیما، سیستم ضبط مکالمات تلفنی و رادیویی، امکان گیرندگی تعیین موقعیت ماهواره‌ای (GPS)، سیستم سوئیچینگ رادیویی، توانایی حرکت در جاده‌های خاکی و نا هموار، سهولت در تعمیر و نگه داری و امکان جابه جا جایی، نصب و راه اندازی سامانه در حداقل زمان ممکن را ازمهمترین قابلیت‌های این سامانه برشمرد.

منبع: روابط عمومی وزارت دفاع
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->