انحلال بانک آینده در دوران شهید رئیسی + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری۵۰ میلیون تومانی برای ۳۰ هزار بازنشسته کشوری جزئیات فروش سهام بانک آینده توسط سهامداران اعلام شد (۲ آبان ۱۴۰۴) بیست‌وپنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست ۱۴۰۴ راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد

  • کد خبر: ۳۶۲۸۸۲
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
حباب سکه ۱.۲ میلیون تومان بیشتر شد
به گفته رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران، اونس جهانی طلا طی هفته گذشته با افزایش ۹۷ دلاری روبرو شد که رکورد جدید در قیمت جهانی طلاست. در بازار داخلی نیز قیمت طلا متاثر از افزایش جهانی طلا و افزایش نرخ ارز در بازار آزاد با افزایش قیمت روبرو شد و حباب سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بیشتر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نادر بذرافشان در تشریح تحولات بازار طلا و سکه در هفته گذشته گفت: طی هفته گذشته و از ابتدای پنجم مهرماه تا امروز (ظهر جمعه)، قیمت‌های نسبتا بالایی هم در بازار داخلی و هم در بازار جهانی در رابطه با قیمت طلا ثبت شد؛ به طوریکه طی هفته‌ای که گذشت انس جهانی طلا به صورت میانگین با افزایش ۹۷ دلاری روبرو شد و قیمت هر اونس در حال حاضر به ۳۸۶۵ دلار رسیده است. در بازار داخلی نیز با افزایش نسبی بالایی روبرو بودیم که بخشی از آن به علت نوسانات بازار جهانی و بخش دیگری از آن به علت افزایش بالای قیمت ارز در بازار آزاد بود که باعث شد نسبت به افزایش قیمت در بازارهای جهانی، بازار داخلی افزایش قیمت بیشتری را تجربه کند.

وی افزود: آخرین قیمت‌ها در طول هفته‌ای که گذشت حاکی از آن است که هر مثقال طلای ۱۷ عیار با دو میلیون و ۷۹۰ هزار تومان افزایش به ۴۷ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان، هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۶۴۱ هزار تومان افزایش قیمت به ۱۰ میلیون و ۹۱۷ هزار تومان، هر قطعه تمام سکه طرح جدید با چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان افزایش قیمت به ۱۱۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و تمام سکه طرح قدیم با شش میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران اظهار کرد: همچنین هر قطعه نیم سکه با دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان افزایش قیمت به ۶۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ربع سکه با ۶۰۰ هزار تومان افزایش به ۳۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه یک گرمی بانک مرکزی با ۲۰۰ هزار تومان افزایش به ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. حباب سکه نیز در طول هفته افزایش یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و به ۹ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان رسیده است. 

بذر افشان افزود: بنابراین، یک هفته پر التهاب و افزایشی هم در بازارهای جهانی و هم در بازار داخلی طلا و سکه تجربه شد؛ به طوریکه سکه طلا به کانال ۱۱۶ میلیون تومان رسید و هر گرم طلا نیز به کانال ۱۱ میلیون تومان نزدیک شد که هم در میان مردم و هم در میان فعالان صنعت طلا، این نگرانی مبنی بر اینکه آیا این افزایش قیمت‌ها ادامه‌دار خواهد بود یا اینکه اصلاح قیمتی در راه است ایجاد شده است و پیش فروش سکه در هفته‌های گذشته و همچنین حراج سکه در هفته‌ای که گذشت نتوانست در تعدیل قیمت‌ها و جلوگیری از افزایش قیمت در بازار نقشی داشته باشد.

وی تصریح کرد: از آنجایی که بانک مرکزی متولی مدیریت بازار ارز در کشور است و در صورتی که نسبت به مدیریت قیمت ارز در بازار آزاد، به صورت جدی وارد شود و نسبت به حراج سکه و ثبت نام برای پیش فروش با شرایط جدید و قیمت‌های تعدیل شده‌تر اقدام کند؛ قطعا می‌تواند در تغییر و مهار شرایط التهاب بازار طلا در وضعیت فعلی اثرگذار باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران، در تشریح وضعیت فعلی صنعت طلا در کشور گفت: در حال حاضر بازار طلا و سکه در کشور نه فروشنده بالایی دارد و نه خریداران زیادی در صحنه هستند، با این حال روال عادی کاری در بازار برقرار است و این در حالی است که از ابتدای سال تا امروز نزدیک به ۲۵ درصد کاهش تولید وجود داشته که همین مسئله باعث شده بخشی از مشکلات این صنعت بیشتر شود و در طرف مقابل نیز کاهش تقاضا تا حدی افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر برخی از واحدهای تولیدی با تعدیل نیرو و همچنین افزایش هزینه‌های جاری روبرو هستند و با توجه به تداوم تورم و افزایش قیمت‌ها، قدرت خرید مردم و سرمایه‌گذاری مردم در این صنعت با کاهش روبرو شده، که این موضوع نیز خود برای آینده صنعت طلا در کشور نگران کننده است.

بذرافشان در پایان تاکید کرد: امروز بیش از ۸۰ هزار نفر فعال در این صنعت وجود دارد که با زیر مجموعه آنها و با احتساب خانوارها می‌توان پیش بینی کرد که نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر در کشور در زیر مجموعه این صنعت قرار دارند که در صورت کاهش تقاضا و تولید، آینده این صنعت با نگرانی‌های روبرو است. بنابراین انتظار می‌رود دولت و بانک مرکزی برای مدیریت بهتر بازار به ویژه بازار ارز که بر دیگر بازارها اثر مستقیم می‌گذارد به شکلی جدی و مصمم وارد شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->