ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس

  • کد خبر: ۳۶۳۵۷
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵
سیاه و سفید ورود استارت‌آپ‌ها به بورس
رضا الفت‌نسب - عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی کشور
در بحث استفاده اکوسیستم استارت‌آپی کشور از سرمایه‌های موجود در بازار بورس، از مدتی قبل چند شرکت کرادفاندینگ با مجوز فرابورس به این بازار وارد شدند تا بتوانند برای استارت‌آپ‌هایی که تا ۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند جذب نقدینگی داشته باشند. یعنی مردم سهام این شرکت‌ها را می‌خرند. آن‌ها هم به سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌هایی که از استاندارد‌های لازم برخوردارند می‌پردازند. اگر اجازه می‌دادیم این شرکت‌ها چند سالی در بورس فعالیت کنند و پس از آن تصمیم به ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بازار سرمایه می‌گرفتیم، مسلما فضای کلی بازار سرمایه برای پذیرش این کسب‌وکار‌ها خیلی آماده‌تر بود. این روش باعث می‌شد مردم شناخت بهتری درباره نوع کسب‌وکار‌های آنلاین پیدا کنند و عرضه آن‌ها در بورس با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شد. اما می‌بینیم هم‌زمان با ورود کرادفاندینگ‌ها به فرابورس، تعدادی از استارت‌آپ‌ها هم در حال وارد شدن به بازار سرمایه و فروش سهام خود هستند. به نظر می‌رسد این اتفاق تا اندازه‌ای هیجانی و ناشی از وضعیت مثبت بازار بورس کشور در ماه‌های گذشته است. اگر ورود کسب‌وکار‌های نوآور به بازار سرمایه به‌خوبی مدیریت شود و دچار هیجانات نشود، می‌توانیم شاهد جذب سرمایه‌های سرگردان و خرد به سمت کسب وکار‌های آنلاین باشیم. این اتفاق مثبتی است و می‌تواند حال این روز‌های اقتصاد دیجیتال کشور را بهتر کند.

البته ورود مستقیم استارت‌آپ‌ها به بورس با خطر هم همراه است. هم‌اکنون به هر دلیلی حال بازار سرمایه کشور خوب است و افراد زیادی در سراسر کشور حتی با سرمایه‌های اندک ترجیح داده‌اند به این بازار وارد شوند، اما در همین شرایط، بعضی کارشناسان اقتصادی معتقدند ممکن است بخشی از رشد بورس حبابی باشد و پس از مدتی سیر نزولی در ارزش بازار سرمایه کشور شروع شود. استارت‌آپ‌ها باید با شناخت و بررسی تمام شرایط به این حوزه قدم بگذارند.
البته در همه دنیا نقطه اوج در پیشرفت و رشد یک کسب‌وکار ورود به بورس است. یعنی شرکت‌های حاضر در بازار کسب‌وکار‌های آنلاین کشور باید در نهایت این مسیر را بروند. هرچه زودتر بتوانند شرایط قدم گذاشتن در بازار سرمایه را پیدا کنند، توسعه آن‌ها سرعت بیشتری خواهد گرفت.
البته باید پذیرفت که ورود به بازار سرمایه در کنار فایده‌ها، مشکلات مختلفی هم خواهد داشت، اما اگر قبل از ورود استارت‌آپ‌ها به بورس بتوانیم چالش‌های احتمالی پیش رویشان را پیش‌بینی و برطرف کنیم، امکان موفقیت در این عرصه تا حد زیادی بیشتر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->