قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳
سرخط خبرها

تجویز داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی

  • کد خبر: ۳۶۳۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
تجویز داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی جزو پروتکل درمانی قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به داروهای مصرفی ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور، اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور پروتکل های درمانی و دارویی برای مقابله  با این بیماری مخصوص بیماران مبتلا به کرونا از همان ابتدا تدوین شده است. امروزه داروهای ضد ویروسی  و التهابی در بیمارستان جهت تجویز به  بیماران کرونایی در دسترس قرار گرفته است.

اثربخشی داروهای گران قیمت برای بیماران کرونایی به اثبات نرسیده است

او ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر مشکلی از نظر داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی در بیمارستان های سراسر کشور وجود ندارد و اقلام دارویی مورد نیاز با تجویز پزشک در اختیار بیماران قرار می گیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به روی آوردن برخی از خانواده های بیماران کرونایی به خرید داروهای گران قیمت و چند صد میلیونی  بیان کرد: برخی از  مردم برای درمان بیماری کرونای اعضای خانواده خود اقدام به خرید داروهای چند صد میلیونی و گران قیمت می کنند که  بیماران نیازی به مصرف این داروها ندارند. مطالعات نشان می دهد میزان اثربخشی داروهای گران قیمت که برخی از مردم تقاضای تجویز آن را توسط پزشک مربوطه  دارند به اثبات نرسیده است.

جان بابای تاکید کرد: امروزه مطالعات خوبی در حوزه سلول‌های بنیادی و  بحث پلاسما درمانی برای درمان بیماران کرونایی در کشور انجام شده است. پلاسمای افراد بهبود یافته را به بیماران کرونایی بستری در بیمارستان تزریق می کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یکی از عوارض بیماری کرونا لخته شدن خون  است و ما برای پیشگیری از این موضوع داروهای ضد انعقاد خون را برای بیماران در بیمارستان تجویز می‌کنیم و در حال حاضر این اقلام دارویی جزو پروتکل های درمانی کشور است.

او یادآوری کرد: تمام بیماران بستری در بیمارستان ها از داروی ضد انعقادی خون استفاده می کنند  و اگر میزان لخته خون بیشتر از حالت عادی باشد دوز مصرف این دارو افزایش پیدا می کند.

باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->