گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

مقصر اصلی بوی بد بدن شناسایی شد

  • کد خبر: ۳۶۴۸۵
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۹
مقصر اصلی بوی بد بدن شناسایی شد
دانشمندان توانستند آنزیم کلیدی که باعث ایجاد بوی بد در بدن می‌شود را شناسایی کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه "یورک" (York) با همکاری شرکت " یونیلیور" (Unilever) کشف کردند که احتمالا بوی بدن از زمان پیدایش اولیه انسان‌ها، وجود داشته است.

این محققان دریافتند که یک آنزیم که توسط باکتری‌های موجود در زیربغل انسان تولید می‌شود، بوی تند و تیز بدن را ایجاد می‌کند که ما آن بو را "بوی بدن" می‌شناسیم.

محققان این آنزیم را "آنزیم بوی بدن" (BO enzyme) نامیده‌اند و گفته‌اند که این آنزیم توسط باکتری "استافیلوکوکوس هومینیس" (Staphylococcus hominis) تولید می‌شود که محل زندگی آن زیر بغل است و از اجداد باستانی به ما ارث رسیده است.

این آنزیم باعث می‌شود مواد شیمیایی بدون بو در عرق بدن، تبدیل به موادی با بوی تند شوند. آنزیم "BO" به ترکیبات بی‌بو ساخته شده از غدد درون ریز می‌چسبد.

"گوردن جیمز" (Gordon James) گفت: این تحقیق واقعا چشمان ما را به حقیقت باز کرد و کشف این نکته جالب بود که آنزیم کلیدی ایجاد کننده بوی بدن را پیدا کنیم که تنها چند باکتری موجود در زیربغل است.

با شناسایی ترکیب ویژه بودار بدن، دانشگاهیان معتقدند که می‌توانند دئودرانت‌هایی تولید کنند که این آنزیم را خنثی و بوی بد بدن را ریشه‌کن کند.

"میشیل رودن" (Michelle Rudden) از دپارتمان زیست‌شناسی دانشگاه یورک اظهار کرد، حل ساختار این آنزیم به ما این امکان را داد که گام مولکولی در باکتری مشخص را پیدا کنیم که می‌تواند مولکول‌های بو را تولید کند.

این یک پیشرفت اساسی در درک چگونگی عملکرد بوی بدن است و به توسعه مهارکننده‌های هدف که تولید بوی بدن را متوقف می‌کنند، منجر می‌شود. بدون اینکه در میکروبیوم‌های زیر بغل اختلالی ایجاد شود.

نتایج این پژوهش در مجله "Scientific Reports" انتشار یافت.
 
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->