وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان: عدم همکاری پاکستان مانع دستیابی توافق در استانبول شد نماینده مجلس: آب و برق و گاز گران شده است اما کالابرگ اجرا نمی شود | زمزمه هایی از افزایش قیمت بنزین می شنویم تناقض در اظهارات طالبان و سازمان ملل درباره آخرین وضعیت مواد مخدر در افغانستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برنامه‌های هفته «هوافضای سپاه» اعلام شد استاندار خراسان رضوی: حتی یک تلفات در زمان بحران زیاد است | خشکسالی، ابرچالش امروز خراسان رضوی درخواست نماینده مجلس از وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتر به مسئله تأمین دارو در کشور جزئیات طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون محکومیت‌های مهریه رسایی: گرانی‌های پی‌درپی نتیجه یک طرح براندازانه نرم اقتصادی است تل‌آویو به واشنگتن و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب‌الله هشدار داد اعلام وصول سؤال از وزرای ورزش و ارتباطات در صحن علنی مجلس تحریم‌های یک‌جانبه و غیر قانونی آمریکا مصداق جنگ تمام عیار علیه ایرانیان است معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی، حسابرسی و بودجه‌نویسی را تسهیل می‌کند تأکید سفیر آذربایجان در ایران، بر توسعه روابط میان تهران و باکو کلیات طرح اصلاح قانون مهریه تصویب شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + فیلم عراقچی: در حال حاضر هیچ امکانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد ایران و کنیا تفاهم‌نامه زیست‌محیطی امضا خواهند کرد وزیر میراث فرهنگی وارد ریاض شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۶۰ نفر از ۳۰۰ محکوم امنیتی کشور مشمول عفو معیاری شدند قالیباف: در اجرای کالابرگ به شیوه جدید، کاهش مشکل مسکن و ساماندهی درمان مردم در اولویت است احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی، بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تأکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
سرخط خبرها

روحانی: مردم می‌توانند با وثیقه گذاری سهام عدالت، کارت اعتباری اخذ کنند

  • کد خبر: ۳۶۴۹۰
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
روحانی: مردم می‌توانند با وثیقه گذاری سهام عدالت، کارت اعتباری اخذ کنند
رئیس جمهور گفت: مردم می توانند با وثیقه گذاری سهام عدالت کارت اعتباری بانک‌ها را اخذ کنند. اینها همه تحول دیجیتالی است که در دولت تدبیر وامید شتاب گرفته است.
حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز در جلسه شورای عالی فناوری اطلاعات گفت: وزرا و رؤسای دستگاه‌های اجرایی مسئول تحقق کامل دولت الکترونیکی هستند و شورای اجرایی نیز هنگام بروز اختلافات نظر، باید ایجاد هماهنگی و رفع تعارض کند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت توسعه فناوری اطلاعات و تکمیل هرچه سریعتر دولت الکترونیک، افزود: اگر چه کرونا باعث اختلال در بخشی از فعالیت‌های کشور گردید و قسمت‌هایی نیز آسیب‌های جدی دید، اما در حوزه فناوری اطلاعات باعث شد تحول دیجیتالی دولت سرعت بگیرد.

روحانی با برشمردن اهمیت نقش دولت الکترونیکی و تحول دیجیتال در شفافیت، بهره وری و رضایت مندی مردم، اظهار داشت: با تحول دیجیتال در آستانه تحقق مشارکت کامل مردم در حکمرانی هستیم و دستگاه‌های اجرایی باید داده‌های خود را آزاد کنند تا امکان نقد مردم از دولت بیشتر فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه حرف مردم را بشنویم باید خود را در معرض نقد مردم قرار دهیم و داده‌ها و اطلاعات دولت باید در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: قانون انتشار و دسترسی آزاد اطلاعات در دولت تدبیر و امید اجرایی شده و امروز نیز شاهدیم که با دسترسی مردم به این اطلاعات راه بسیاری از تخلفات بسته شده است. البته این کافی نیست و باید در آزاد سازی داده و اطلاعات تلاش گسترده‌ای تا امکان نظارت جمعی مردم بر فرآیند‌های دولت میسر شود.

رئیس جمهور پرداخت ۲۰ میلیون وام کرونا تنها با یک درخواست پیامکی را حاصل تعامل چند دستگاه اجرایی دانست و اظهار داشت: در واقع به جای حرکت دادن مردم بین ادارات داده‌های دیجیتالی حرکت داده شد هم کار مردم ساده‌تر شد و هم در زمان و هزینه صرفه جویی شد.

روحانی افزود: همانند همین اتفاق در سهام عدالت رخ داد و تحقق یکی از دست آورد‌های دولت در آزاد شدن سهام و امکان خرید وفروش آن کاملا الکترونیکی فراهم شد. امروز حتی برای ثبت نام و مشارکت در رونق ملی بازار سهام نیازی به خارج شدن از خانه نیست بیش از ۱.۵ میلیون نفر احراز هویت برخط شده اند و در کنار آن امکان دسترسی مردم به بازار سهام ودیدن دارایی‌های خودشان تسهیل شد.

رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد: با همکاری سازمان بورس با وزارت ارتباطات و بانک مرکزی واریز الکترونیکی سود سهام و برگزاری مجامع بورسی با امکان مشارکت مردم در نظام تصمیم گیری شرکت‌ها به طور کامل اجرایی شود.

روحانی ایجاد و توسعه زیرساخت جلسات ویدیو کنفرانس در دستگاه‌های اجرایی و کسب وکار‌ها بر بستر شبکه ملی اطلاعات را اقدام مهمی برشمرد که با پیوند دادن آن به بخش آموزش کشور در کنار الزامات فاصله اجتماعی موجب ایجاد تحولی در شیوه سنتی آموزش شده و محدودیت‌های فیزیکی نظام اموزش کشور با دیجیتالی شدن و تحول دیجیتال رفع می‌شود.

رئیس جمهور افزود: روز گذشته اتفاق خوبی در نظام اقتصادی کشور رخداد و برای اولین بار در کشور اوراق بهادار خزانه سفته و تمبر مالیاتی آن به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه به بانک برای تعهد وام کرونای کسب و کار‌ها راه اندازی شد و این موضوع مهمی است که سند دیجیتالی هم ارز سند فیزیکی قابلیت استفاده و کاربری در نظام اقتصادی پیدا کند. هم شفافیت ایجاد میکند و هم امکان جعل را از بین می‌برد.

روحانی با اشاره به اجرایی شدن امکان وثیقه گذاری سهام عدالت، گفت: امروز مردم می‌توانند با وثیقه گذاری آن کارت اعتباری بانک‌ها را اخذ کنند. این‌ها همه تحول دیجیتالی است که در دولت تدبیر وامید شتاب گرفته است. اما دو حوزه مهم مالیاتی و سلامت نیز اتفاقات خوبی افتاده است، اما باید این اتفاقات شتاب بیشتری بگیرد و شفافیت و کیفیت خدمات دیجیتالی دولت ارتقا پیدا کند.

رئیس جمهور فراهم شدن امکان پرداخت مالیات بر نقل‌وانتقال املاک مسکونی به صورت الکترونیکی و بدون مراجعه به ادارات دارایی را اقدامی مثبت برشمرد و افزود: این اولین گام در مسیر خدمات کاملاً الکترونیکی مالیاتی است. انواع دیگر مالیات نیز باید کاملا الکترونیکی شود و مردم را برای اخذ مالیات آزار ندهیم و منصفانه از ایشان مالیات بگیریم.

روحانی، تمدید الکترونیکی دفترچه‌های بیمه و صدور ۲۳ میلیون نسخه الکترونیکی در ایام کرونا را گامی مهم در حذف کاربری دفترچه بیمه دانست و گفت: همپوشانی بیمه‌ها تا حد مطلوبی رفع شده است، ولی این حد کفایت نمیکند. مردم تنها با همان کارت هوشمند ملی یا شماره ملی باید خدمت سلامت خود را دریافت کنند و وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان تأمین اجتماعی باید مسیر نسخه الکترونیکی را با سرعت بیشتر اجرایی کنند.

در این جلسه موضوعاتی همچون ارائه خدمات الکترونیکی انتظامی، نظام‌مند شدن مراجعات قرائت کنتور‌های گاز برق و آب تکمیل پایگاه نشانی مکان محور کد پستی (GNAf) و تصحیح و به‌روزرسانی کد پستی و نشانی مکان محور قبوض آب برق و گاز، حذف مراجعات غیرضرور به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی و حذف مکاتبات کاغذی با ارائه خدمات کاملاً الکترونیکی غیرحضوری به بیمه‌شدگان و کارفرمایان از قبیل درخواست‌های بیمه بیکاری، مفاصا حساب، سابقه بیمه و ...، ساماندهی فرآیند‌های ثبت‌نام آزمون‌های سراسری و ورود به نظام آموزش عالی، حذف کاغذ در برخی مستندات نظام بانکی، استقرار نسخه الکترونیکی و کاهش کاربری دفترچه درمان برای تسهیل خدمت‌رسانی به مردم و سرعت‌بخشی به پرداخت مطالبات پزشکان از بیمه‌ها و تجمیع درگاه‌های سازمان‌های بیمه‌گر و سهولت کاری برای خدمت‌دهنگان نظام سلامت در راستای توسعه و تکمیل دولت الکترونیکی به تصویب رسید.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->