مسیریابی به سبک ترامپ | می‌توان با پای پیاده از ایران به قطر رفت وزیر خارجه روسیه: در چارچوب قوانین بین‌المللی، تجهیزات نظامی در اختیار ایران قرار می‌دهیم تاکید رئیس جمهور به استان ها برای مدیریت مصرف انرژی اختصاص یافته ورود اولین اتوبوس اسرای آزادشده فلسطینی به غزه (۲۱ مهر ۱۴۰۴) گودرزی: مجلس به دنبال تعلیق CFT است و ابطال مصوبه مجمع در دستورکار نیست مهاجرانی: تأمین ارز خسارت‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی به تصویب رسید رئیس قوه‌قضائیه: دشمن به دنبال فتنه‌انگیزی در جامعه است منابع امنیتی عراق از ورود بیش از ۴۰ خودروی آمریکایی از سوریه به پایگاه عین‌الاسد خبر دادند زمستان امسال خاموشی نداریم نشست رئیس جمهور با استانداران سراسر کشور در تهران برگزار شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) استقبال اتحادیه اروپا از آزادی زندانیان اسرائیلی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: رهبر معظم انقلاب هیچ توصیه‌ای نسبت‌به «پالرمو و CFT» نداشتند دومین سری از زندانیان صهیونیست تحویل صلیب سرخ شد گزارش رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دیدار با وزیر امور خارجه کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند عارف: بجای دور زدن تحریم ها، آن را کنار خواهیم گذاشت یک نماینده مجلس از تصویب کلیات لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت خبر داد نشست ایران، آذربایجان و روسیه با محور همکاری‌های سه‌جانبه، در باکو آغاز شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: تصمیمی که در رابطه با حضور در «شرم‌الشیخ» گرفتیم براساس منافع و مصالح کشور بود ترامپ وارد تل‌آویو شد (۲۱ مهر ۱۴۰۴) زندانیان صهیونیست تحویل ارتش اشغالگر شدند + فیلم انتصاب جدید در دولت؛ معاون هماهنگی اجرای سیاست‌های ملی معرفی شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حاصل ایستادگی در برابر جنایت اسرائیل، آتش‌بس در غزه بود اختلاف بر لیست اسرا به دلیل کارشکنی اسرائیل نایب‌رئیس مجلس: حق پخش تلویزیونی مسابقات ورزشی در انحصار صداوسیما است استاندار خراسان رضوی: تمرکز در پایتخت، قیمت برنج را افزایش داده است | «رئیس‌جمهوری استان»، فرصتی برای کاهش مشکلات سخنگوی ستاد انتخابات کشور: انتخابات شورا‌ها تماماً الکترونیک برگزار خواهد شد + فیلم
سرخط خبرها

کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند

  • کد خبر: ۳۶۵۱۸۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
کامیون‌های حامل گاز و سوخت پس از ۱۰ ماه وارد غزه شدند
برای نخستین بار پس از ۱۰ ماه، تعداد محدودی از کامیون‌های حامل گاز و سوخت به غزه وارد شدند؛ این اقدام در چارچوب توافق آتش‌بس انجام شده و دولت فلسطین سازوکاری برای توزیع منظم این منابع ضروری تدارک دیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از ماه‌ها مانع‌تراشی‌های رژیم اشغالگر، تعداد محدودی از کامیون‌های حامل گاز و سوخت، از طریق گذرگاه کرم ابوسالم (جنوب) که تحت کنترل اسرائیل است، وارد غزه شدند. این اقدام در چارچوب توافق آتش‌بسی انجام شد که از روز جمعه اجرایی شد.

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، این کامیون‌ها در پی توافق آتش‌بس وارد غزه شدند. طی ۲ ماه گذشته، اسرائیل روزانه به طور متوسط به ۶۰ تا ۷۰ کامیون کمک‌رسانی و به تعداد محدودی کامیون حامل کالا اجازه ورود داده بود، اما سوخت و گاز در میان آنها نبود.

پیش از این، یک کمیته رسمی وابسته به دولت فلسطین در غزه، فهرستی از نام افراد واجد شرایط دریافت گاز مخصوص پخت‌وپز را منتشر کرد تا سازوکار توزیع در استان‌ها را سازماندهی کند.

توزیع گاز مخصوص پخت‌وپز از امروز دوشنبه آغاز خواهد شد و هر فرد می‌تواند ۸ کیلوگرم گاز (یک سیلندر گاز) با پرداخت ۶۰ شِکِل (معادل ۱۸.۳۳ دلار) دریافت کند.

از زمان بستن کامل گذرگاه‌ها توسط رژیم صهیونیستی در ۲ مارس ۲۰۲۴، ۲ هفته پیش از فروپاشی آتش‌بس، تا روز یکشنبه، ملت فلسطین در غزه به گاز مخصوص پخت‌وپز و سوخت دسترسی نداشتند.

بر اساس سند توافق منتشر شده توسط رسانه‌های عبری، بلافاصله پس از تصویب توافق از سوی کابینه رژیم اشغالگر، ورود و توزیع آزادانه تمام کمک‌های بشردوستانه بر اساس سازوکار توافق‌شده و مطابق با تصمیم بشردوستانه صادره در اوایل سال ۲۰۲۵ مجاز خواهد بود.

این تصمیم از احتمال ورود روزانه ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه، از جمله سوخت و گاز مخصوص پخت‌وپز، به غزه خبر می‌دهد.

پیش از این، رسانه‌های مصری از آغاز ورود کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق گذرگاه رفح در طرف مصری خبر داده بودند. این کامیون‌ها پیش از ورود، در گذرگاه کرم ابوسالم که تحت کنترل نیرو‌های اشغالگر است، بازرسی شدند.

بر اساس گزارش‌ها، این کامیون‌ها هزاران تُن مواد غذایی، کمک‌های امدادی و مایحتاج ضروری را حمل می‌کنند که در اردوگاه‌ها توزیع خواهند شد. همچنین دارو و تجهیزات پزشکی برای حمایت از بخش بهداشت در غزه که به دلیل حمله مداوم تقریباً به طور کامل فروپاشیده است، ارسال شده‌اند.

از زمان اجرای توافق آتش‌بس و بازگشت آوارگان به مناطق خود در غزه و با آغاز عقب‌نشینی نیرو‌های اشغالگر، میزان ویرانی‌های بی‌سابقه در زیرساخت‌ها و منازل مسکونی آشکار شده است.

جنبش حماس بامداد پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که توافقی برای آتش‌بس در نوار غزه حاصل شده که شامل کمک‌رسانی‌ها به این منطقه محاصره شده و تبادل اسرا است.

این جنبش در ادامه بیانیه خود از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کشور‌های ضامن آتش‌بس و نیز کشور‌های عربی و اسلامی و سایر کشور‌های جهان خواست، رژیم صهیونیستی را به اجرای کامل بند‌های توافق ملزم کنند.

آتش‌بس در غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیین‌شده از روز جمعه آغاز شد. آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمین‌های شمال رهسپار شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->