۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

یازدهمین اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان خواف مجوز گرفت

  • کد خبر: ۳۶۶۲۹
  • ۰۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
یازدهمین اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان خواف مجوز گرفت
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواف گفت: مجوز احداث یازدهمین اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان خواف صادر شد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمود باعقیده با اعلام این خبر افزود: این اقامتگاه بوم‌گردی در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع و با زیربنای ۲۱۰ مترمربع در حال احداث است.
او ادامه داد: مجوز این اقامتگاه بوم‌گردی به نام خانم ماهی خداپرست در شهر سنگان صادر و تاکنون حدود یک میلیارد ریال با آورده سرمایه‌گذار برای احداث این اقامتگاه هزینه شده است.
باعقیده اظهار کرد: این اقامتگاه بوم‌گردی به صورت مستقیم برای ۲ نفر و به صورت غیر مستقیم برای ۳ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.
او یادآورشد: شهر سنگان با توجه به پیشینه تاریخی آن و از طرفی وجود معادن عظیم سنگ آهن که پذیرای تعدادی زیادی از نیرو‌های غیر بومی است، ظرفیت خوبی در زمینه جذب گردشگر و مسافر دارد و احداث این بوم‌گردی می‌تواند نقش مهمی در خدمت رسانی به این افراد داشته باشد.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خواف تصریح کرد: سابقه تاریخی سنگان به پیش از اسلام بر می‌گردد و در حال حاضر ۶ بنای تاریخی این شهر درفهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است که مهمترین آن‌ها مسجد گنبد مربوط به دوره سلجوقیان است که هنوز در آن نماز اقامه می‌شود.
از شهرستان خواف نیز ۱۰۵ اثر، محوطه و تپه تاریخی، طبیعی و میراث ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. این شهرستان با مرکزیت شهر خواف در فاصله ۲۸۲ کیلومتری از مشهد مرکز استان خراسان رضوی قرار دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->