آیا آب در مشهد هم جیره‌بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد منصوریان: شورای شهر مشهد در حوزه فرهنگی تحول بنیادین ایجاد کرد | رویکرد‌ میدانی و ارتباط‌محور ویژگی کار شورا بوده است هزینه سالانه ۳ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد برای رفت و روب، پاکیزگی و مدیریت پسماند بهره‌برداری از بوستان بانوان آفتاب مشهد، تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ عراق در آستانه برگزاری انتخابات پارلمان وارد سکوت انتخاباتی شد موحدیان: شورای ششم ارتقای کیفیت زیست شهری را به عنوان هدف کلیدی دنبال می‌کند واکنش مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی به ردّ نام‌گذاری ۱۰ دی به نام «روز ملی مشهد» | این طرح بازنگری و اصلاح می‌شود روز‌های انگشت‌شمار هوای پاک مشهد | از ابتدای سال ۱۴۰۴، فقط ۷ روز پاک بوده است اختصاص بیش از ۹۳۶ میلیارد ریال اعتبار به توسعه بوستان‌های منطقه ۷ مشهد افزایش ۵۲ درصدی استقبال شهروندان مشهدی از دوچرخه‌های اشتراکی بایدو نسبت‌به سال قبل | شرایط استفاده از تخفیفات ویژه هوای مشهد دوباره به روزهای آلودگی برمی‌گردد؟ | کیفیت هوا قابل‌قبول اما در مرز ناسالم‌شدن (۱۷ آبان ۱۴۰۴) «روز ملی مشهد»، قربانی تفسیر قانون | تهرانی‌ها بازهم با نام‌گذاری روز ملی مشهد مخالفت کردند پروژه‌های زیرساختی فناوری اطلاعات باید اولویت اقدامات شهرداری باشد رانت واردات موز در قبال صادرات سیب! انجام عملیات تراش و روکش آسفالت از بولوار وکیل‌آباد تا میدان چهارسطحی آزادگان مشهد + فیلم فهرست محصولات غیرمجاز آرایش چشم و ابرو، منتشر شد فرماندار مشهد: ۳۰۰ شرکت افغانستانی در این شهر فعالیت می‌کنند نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهدمقدس: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی

  • کد خبر: ۳۶۶۵۰۶
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی
ورزش مشهد و استان در سال‌های اخیر با چالش‌های فراوانی روبه رو بوده است؛ از کمبود زیرساخت و امکانات گرفته تا نبود سرمایه گذار پایدار و البته ضعف مدیریت هماهنگ.

ورزش مشهد و استان در سال‌های اخیر با چالش‌های فراوانی روبه رو بوده است؛ از کمبود زیرساخت و امکانات گرفته تا نبود سرمایه گذار پایدار و البته ضعف مدیریت هماهنگ. همین موضوع باعث شده است مطالبات مردمی، به ویژه از سوی جوانان و نوجوانان، روزبه روز بیشتر شود؛ مطالباتی بحق برای نشاط، عدالت و فرصت برابر در ورزش.

شورای ششم شهر مشهد تلاش کرد نقش خود را به درستی ایفا کند. سعی کردیم ورزش را از حاشیه تصمیم گیری‌ها خارج کنیم و به متن مدیریت شهری بیاوریم. از سال۱۴۰۰ تا امروز، اعتبارات عمرانی حوزه ورزش وجوانان در مدیریت شهری مشهد ۱۱.۵برابر افزایش یافته و از ۱۴۰میلیارد تومان به بیش از ۱۶۵۰میلیارد تومان رسیده است. اعتبارات بهره برداری و نگهداری اماکن ورزشی نیز ۷.۵برابر رشد داشته است. این یعنی کمیسیون ورزش وجوانان با نگاه تخصصی وظیفه خود را انجام داده و بودجه لازم را مهیا کرده است. اما اینکه این بودجه تا چه اندازه به «نتیجه» رسیده، به عملکرد دستگاه اجرایی برمی گردد.

ما در شورای ششم و کمیسیون ورزش وجوانان مسیر را روشن کردیم، اما گاهی در اجرا، پای حرکت لنگ زد. پروژه‌هایی که می‌توانست زودبازده باشد، درگیر بروکراسی اداری یا تأخیر مدیریتی شد.

با وجود این، در همین دوره شاهد افزایش ۴۱فضای ورزشی روباز و ۸ فضای سرپوشیده جدید بودیم. در کنار توسعه زیرساخت، اولین بار در مشهد خانه‌های ورزش محله‌ای تعریف شد تا استعداد‌های جوان در دل محلات و مناطق کم برخوردار کشف شوند و رشد کنند. در حاشیه شهر نگاه شعاری نداشتیم و تلاش کردیم عدالت ورزشی را معنا کنیم. زمین‌هایی که در گذشته خاکی و متروکه بود، در برخی مناطق به سالن و زمین چمن تبدیل شده است. اما همچنان باور داریم که ورزش محله‌ای، مخصوص مردم همان محله است و نباید در اختیار غیر باشد.

در حوزه ورزش همگانی اتفاقات خوبی افتاد؛ از برنامه‌های خانوادگی مثل «بیا بریم کوه»، «جام رمضان»، «پای دوچرخه هستی؟» و کشتی در بوستان‌ها تا جشنواره‌های ورزشی و آموزش همگانی. در چهار سال گذشته رشد ۶ برابری در میزان مشارکت مردم در برنامه‌های ورزشی ثبت شده است. این یعنی اگر مردم مشهد زمینه برایشان فراهم شود اهل نشاط‌اند. در کنار ورزش همگانی، نگاه به ورزش قهرمانی را هم فراموش نکردیم.

اعتقاد داریم شهر باید در افتخارات قهرمانی کشور سهم داشته باشد و حمایت از ورزشکاران نخبه وظیفه همه ماست.

بودجه ۲ هزارمیلیاردتومانی امروز، اگر درست هزینه می‌شد، می‌توانست جهشی واقعی در ورزش مشهد ایجاد کند؛ نه فقط روی تابلوی بودجه، بلکه در زمین بازی.

اما باز هم می‌گویم: شورا تصمیم گرفت، مسیر را مشخص کرد و اعتبار را تصویب کرد، بودجه اگر روی کاغذ بماند، هیچ دردی از مردم دوا نمی‌کند.

ما در شورای ششم ورزش را نه به عنوان فعالیت تفریحی، بلکه به عنوان سرمایه‌ای اجتماعی دیدیم؛ سرمایه‌ای برای کاهش آسیب، افزایش امید و ساختن شهری بانشاط و آینده دار. این مسیر ادامه دارد و امیدواریم با همت مدیران اجرایی، در ماه‌های باقی مانده از این دوره، پروژه‌ها شتاب گیرد. ورزش در مشهد و شهر ولی نعمتمان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، باید از همه مردم باشد و برای همه مردم؛ نه محدود به محله، طبقه یا قشر خاص، بلکه متعلق به کودکان حاشیه شهر تا قهرمانان ملی.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->