فریب دختر جوان توسط انرژی درمانگر شیطان‌صفت چرا کودکان به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند؟ جان باختن یک نفر در سانحه واژگونی پراید در محور نیشابور–سبزوار تیراندازی در یک خوابگاه دانشجویی آمریکایی با چند زخمی پلمب یک دفتر املاک و یک کافی شاپ در مشهد تصادف اتوبوس دانش‌آموزان در ارومیه با ۱۰ مصدوم (۲۷ مهر ۱۴۰۴) استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟
سرخط خبرها

استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است

  • کد خبر: ۳۶۶۵۷۴
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: ورود کتاب‌های کمک‌ آموزشی و برگزاری آزمون‌های هفتگی توسط مؤسسات در دوره ابتدایی ممنوع است. کودک منبع درآمد هیچ مؤسسه‌ای نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضوان حکیم‌زاده در نشست مجازی معاونان آموزش ابتدایی استان‌ها و رؤسای آموزش عشایر کشور، ضمن تبیین برنامه‌های تحولی سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴، از تشکیل کارگروه‌های ویژه نقشه راه سند تحول بنیادین در سطح معاونت، دفاتر و استان‌ها خبر داد.

وی با تأکید بر لزوم پرهیز از پراکندگی آموزشی و فعالیت مؤسسات غیرمجاز تصریح کرد: کودک منبع درآمد هیچ مؤسسه‌ای نیست و هرگونه برنامه آموزشی باید در چارچوب سیاست‌های رسمی و سرفصل‌های مصوب وزارت آموزش و پرورش اجرا شود.

وی با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان برنامه‌های ملی و استانی تصریح کرد: کارگروه‌ها موظفند جلسات منظم برگزار کنند و گزارش اقدامات مرتبط با پروژه‌های تحولی را به‌صورت مستند در سامانه ملی ثبت نمایند تا امکان پایش مستمر و حضور میدانی وزیر محترم فراهم شود.

حکیم‌زاده با اشاره به دستاورد‌های طرح حامی گفت: حامی برگ افتخار عملکرد شما در استان‌هاست؛ کلاسی برای بازآفرینی امید و ایجاد محیط یادگیری مثبت، نه صرفاً کلاس جبرانی.

وی از آغاز مرحله جدید طرح «حامی» از اول آبان در سراسر کشور خبر داد و افزود: این مرحله با تمرکز بر رصد شاخص‌ها، اشتراک تجربه‌های برتر استان‌ها، انتشار دستورالعمل به‌روزشده طرح و جمع‌آوری بازخورد‌های استانی برای نهایی‌سازی سریع اجرا خواهد شد.

به گفته معاون آموزش ابتدایی، همه استان‌ها برنامه توانا را اجرا کرده‌اند، اما لازم است پوشش معلمان و مدیران منطقه به منطقه تکمیل و مستندسازی شود.

حکیم‌زاده در تشریح اقدامات پیش‌ِ‌رو برای اجرای طرح «توانا» اظهار داشت: در گام نخست، آمار دقیق شرکت‌کنندگان و شناسایی معلمانی که دوره را نگذرانده‌اند، در سطح هر منطقه جمع‌آوری می‌شود؛ در گام دوم، ارزیابی محتوایی برای صدور گواهی ضمن‌خدمت انجام خواهد شد تا افرادی که موفق به کسب نمره لازم شوند، گواهی دریافت کنند و سایرین در بازه زمانی تعیین‌شده در آبان‌ماه در دوره‌ها شرکت کنند؛ و در گام سوم، برنامه‌های توانمندسازی معلمان به‌صورت مستمر و ذیل سرفصل‌های اصلی معاونت ادامه می‌یابد تا نشانه‌های تغییر، از جمله چینش گروهی کلاس‌ها و مشارکت فعال دانش‌آموزان، در محیط واقعی یادگیری قابل مشاهده باشد.

حکیم‌زاده با استناد به مصوبه ۹۵۱ شورای عالی آموزش وپرورش گفت: ورود کتاب‌های کمک‌آموزشی و برگزاری آزمون‌های هفتگی توسط مؤسسات در دوره ابتدایی ممنوع است. کودک منبع درآمد هیچ مؤسسه‌ای نیست.

او با تأکید بر لزوم هماهنگی کامل پیش از هرگونه همکاری آموزشی با نهاد‌های بیرونی گفت: پراکندگی در برنامه‌ها و تحمیل بار اضافی یادگیری بر معلمان و دانش‌آموزان، مغایر با سیاست‌های تحول‌آفرین معاونت آموزش ابتدایی است و تمامی طرح‌ها باید در چارچوب سرفصل‌های مصوب از جمله برنامه «توانا» اجرا شود.

عدالت آموزشی و آموزش عشایر؛ اردوی ملی در آبان، مشهد مقدس

معاون آموزش ابتدایی در ادامه با اشاره به برنامه‌های مربوط به توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر اعلام کرد: بیست‌وچهارمین اردوی سالانه دانش‌آموزان عشایری در آبان‌ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت این رویداد افزود: دانش‌آموزان عشایری از شایسته‌ترین گروه‌های هدف در عرصه عدالت آموزشی هستند که وزارت آموزش و پرورش با افتخار تمام در خدمت این قشر ارزشمند می‌باشد. از این‌رو، لازم است مدیران کل محترم استان‌ها برنامه‌ریزی، پشتیبانی و تأمین ایمنی را در اولویت قرار دهند تا این اردو همچون سال‌های گذشته با موفقیت برگزار شود.

تولید محتوای آموزشی استانی و آمادگی برای شرایط خاص

در ادامه، حکیم‌زاده با اشاره به اهمیت تولید محتوای آموزشی در سطح ملی و استانی گفت: علاوه بر همکاری با شبکه آموزش، از ظرفیت استودیو‌های آموزشی استان‌ها برای تولید و ضبط محتوای درسی و ویدئویی استفاده خواهد شد تا منابع آموزشی استاندارد در اختیار معلمان و دانش‌آموزان قرار گیرد.

وی افزود: این اقدام دو هدف اساسی را دنبال می‌کند؛ نخست، تأمین منابع پایدار یادگیری برای ارتقای توانمندی معلمان و استمرار آموزش دانش‌آموزان در شرایط عادی، و دوم، آمادگی برای شرایط خاص یا بحران‌های احتمالی با حفظ تداوم جریان یادگیری در کشور.

معاون آموزش ابتدایی تأکید کرد: جنگ امروز دشمن با دانایی ملت‌هاست؛ و ما با تقویت جریان آموزش و تولید دانش، مؤثرترین پاسخ را به این نبرد می‌دهیم.

در پایان این نشست، معاون آموزش ابتدایی با تأکید بر ضرورت مدیریت داده‌محور و شاخص‌محور در برنامه‌های آموزشی تصریح کرد: تعداد جلسات یا فعالیت‌ها معیار ارزیابی نیست، بلکه آنچه اهمیت دارد، بهبود شاخص‌ها و کیفیت نتایج آموزشی است.

وی مجددا از مدیران و معاونان آموزش ابتدایی استان‌ها خواست تا آمار و گزارش‌های عملکردی را به‌صورت دقیق و به‌موقع در سامانه ثبت کنند تا امکان پایش منظم و تصمیم‌گیری مبتنی بر داده در سطح ملی و استانی فراهم شود. حکیم‌زاده افزود: با همفکری، هم‌افزایی و پایبندی به شاخص‌های مشترک، می‌توانیم تصویری واقعی از وضعیت آموزش ابتدایی کشور ارائه دهیم و مسیر تحقق اهداف سند تحول بنیادین را با انسجام و هماهنگی بیشتری دنبال کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->