مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم خبر داد: شهادت ۲۰ استاد و دانشجو در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد: تهیه دستورالعمل برای مصدومان احتمالی هسته‌ای | شهادت ۱۰۶۰ غیرنظامی در جنگ ۱۲ روزه وظیفه نظارتی مدیران بر دوره‌های توانمندسازی معلمان از مهر ۱۴۰۴ تکیه دوره‌های توانمندسازی معلمان بر ۳ محور اساسی مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی خبر داد: برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد جزئیات دوره توانمندسازی معلمان اعلام شد گزینش داوطلبان دانشگاه فرهنگیان در چه مرحله‌ای است؟ (۲۸ تیر ۱۴۰۴) درخواست رئیس پلیس راهور از مردم درخصوص معرفی امدادخودرو‌های متخلف اقشار متوسط دیگر توان سفر رفتن ندارند! تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر تقویت تجهیزات آموزشی | چینش کلاس‌ها تغییر خواهد کرد وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ با کیفیت بالای آموزشی آغاز خواهد شد
سرخط خبرها

ویروسی خاص و مخرب به‌نام کرونا

  • کد خبر: ۳۶۷۷۱
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
ویروسی خاص و مخرب به‌نام کرونا
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: تنها راه کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا، جلوگیری از انتشار ویروس است

به گزارش شهرآرانیوز، کاهش شمار جان باختگان و شاخص مرگ و میر هدف اصلی این وزارتخانه در مقابله با ویروس کرونا است، باید تمام ظرفیت‌ های موجود برای این مهم به‌ کار گرفته شود.

وی افزود: برای کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا، باید تیم‌ سازی‌ ها و برنامه‌ های پیشگیرانه از خانه و محله آغاز شود و تمام تلاش مسئولان بر این موضوع قرار گیرد که به شمار بیماران و مبتلایان کرونا افزوده نشود.

وی گفت: مرگ‌ و میرهای زیادی در آسایشگاه‌ های سالمندان کشورهای اروپایی اتفاق افتاد که به‌هیچ عنوان گزارش نشد، اما در ایران اسلامی فرهنگ نگهداری سالمندان در منزل به‌ عنوان سرمایه زندگی، باعث شد که در این حوزه تلفات چندانی نداشته باشیم و این فرهنگ نیز باید در کشورمان تقویت شود.

ویروس کرونا خاص و مخرب‌ است 
 
وی اظهار کرد: ویروس کرونا خاص و مخرب‌ است و بافت ‌های مختلف بدن را تخریب می‌کند. با وجود مطالعات بسیار در این خصوص در تمام نقاط جهان، درمان اختصاصی و قطعی برای این ویروس کشف نشده است.
 
وی با بیان اینکه مهمترین راه درمان ویروس کرونا، مراقبت صحیح از بیمار توسط نیروی انسانی است، عنوان کرد: هر کشوری که در مقابله با شیوع ویروس کرونا موفق عمل کرده و تلفات کمتری داده، تنها به دلیل توانمندی نیروی انسانی بوده است.
 
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: شیوع ویروس کرونا در آمریکا با وجود اینکه از بیشترین و بهترین زیرساخت‌های پزشکی برخوردار است، تبدیل به شورش خیابانی شد و هنوز نتوانستند این ویروس و مشکلات ناشی از آن را کنترل کنند.
 
دکتر جان بابایی یاد آور شد: اینکه موج اول ویروس کرونا در کشور ایران مدیریت شد، به ‌دلیل این بود که از شخص مقام معظم رهبری تا دولت و تمامی ارکان نظام وارد میدان شدند و  به‌عنوان پشتیبان وزارت بهداشت در مقابله با این ویروس نقش‌ آفرینی کردند و در صورت تداوم این شرایط می‌توانیم موفقیت‌های بسیاری در این خصوص بدست آوریم.
 
وی بیان کرد: به‌عنوان عضوی از وزارت بهداشت دست تمامی افرادی که در این جریان کنار وزارت بهداشت بودند را می‌بوسم؛ چراکه این همدلی و همسویی باعث حفظ وزارت بهداشت و نظام اسلامی شد.
 
خطر انتقال کرونا همچنان باقی است
 
وی گفت: با وجود موفقیت‌ های بسیار نمی‌توان گفت شرایط کشورمان از لحاظ ویروس کرونا مطلوب است؛ چرا که روزهای آینده قابل پیش‌بینی نیست و بعد از اینکه شیوع کرونا در کشورمان مطرح شد، بسیاری از کشورها مراودات خود را با ما قطع کردند، اما اکنون آمار مبتلایان همان کشورها از کشور ما بالاتر رفته و این به دلیل ناشناخته بودن جزئیات این ویروس است.
 
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: به ازای هر یک‌هزار نفر در ایران در مجموع کمتر از یک و هفت دهم تخت بیمارستانی و در بخش دولتی یک و ۲ دهم وجود دارد، اما در برخی از کشورهای اروپایی به ازای هر یک‌ هزار نفر ۶ تا ٧ تخت وجود دارد. با وجود برخورداری از این امکانات بالقوه مشکلات کمبود تخت در بیمارستان‌های این کشورها مشکل ‌ساز شده است.
وی اضافه کرد: عاملی که باعث کنترل ویروس کرونا در ایران شد، نیروی انسانی تحصیل کرده و کارآمد بود، بنابراین تقویت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مرکزی باید یکی از اولویت‌های اصلی مدیران ارشد این استان قرار گیرد، چراکه تمام دنیا امروز به این نتیجه رسیده‌اند که هر چه نیروی کارآمد بیشتری در حوزه سلامت داشته باشند، کمترین خسارت را متحمل می‌ شوند.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: دهیاران، بهورزان، شوراهای روستایی، بسیج، بسیج محلات و اقشار در زمره سرمایه ‌های ارزشمند کشورمان در مقابله هدفمند و موفق با کرونا محسوب می‌ شوند و تقویت این گروه‌ ها و حمایت از آنها می‌ تواند، در کاهش تعداد بیمار کرونایی موثر باشند که باید در دستور کار قرار گیرد.
ضرورت فرهنگ‌سازی مقابله با کرونا در لایه‌ های مختلف جامعه
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: یکی از مشکلات ویروس کرونا این است که هر چه امکانات به‌کار گرفته شود نمی‌توان میزان مرگ و میر ناشی از آن را به صفر رساند، بنابراین تنها راه کاهش مرگ و میر، جلوگیری از انتشار بیماری است که این مهم باید در تمامی لایه‌های مختلف جامعه فرهنگ‌سازی شود.
 
دکتر جان بابایی اضافه کرد: ایجاد دانشگاه علوم پزشکی، تقویت شبکه بهداشت، وجود ۱۸ هزار خانه بهداشت، بیش از پنج هزار مرکز بهداشت و درمان از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که با تقویت آنها می‌توان میزان تولید بیمار را کاهش داد.
 
وی بیان کرد: بیماریابی، تشخیص زودرس و مراقبت از بیماران کرونایی وظیفه اصلی مراکز بهداشت و درمان است، اما بیمار کرونایی باید در بیمارستان بزرگ همراه با تجهیزات پزشکی و تیم‌های متخصص درمان شود و  دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی باید از نگهداری بیمار کرونایی در شهرهای کوچک استان پرهیز و در اسرع وقت به بیمارستان‌های مجهز مرکز استان منتقل شوند.
 
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در هر شهرستانی که کمیته علمی و تخصصی و تجهیزات پیشرفته مهیا بود، مرگ و میر پایین تری اتفاق افتاد، بنابراین ظرفیت استان برای مقابله همه جانبه با ویروس کرونا در حوزه ایجاد تخت‌های بیمارستانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
 
دکتر جان بابایی همچنین تاکید کرد: بیماری کرونا یک بیماری پیچیده و مرگ‌آور است و درمان و مقابله با آن نیازمند مهارت و تجربه دارد. بنابراین باید به صورت تیم‌های تخصصی همراه با تجهیزات پیشرفته نسبت به ریشه کن کردن آن اقدام شود.
 
منبع: وبدا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->