سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گوشت‌های قربانی را پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید

  • کد خبر: ۳۶۸۲۳
  • ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۴
گوشت‌های قربانی را پیش از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید
مردم گوشت قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: ۳۰ تیم نظارتی ثابت و ۳۹ تیم سیار و در مجموع ۶۹ تیم دامپزشکی خراسان جنوبی بر نحوه ذبح دام برای جلوگیری از بروز بیماری‌ها بر نحوه ذبح دام در عید قربان نظارت می‌کنند.

محمد اصغرزاده، گفت: این تیم‌ها متشکل از ۲۹ دامپزشک و ۷۰ بازرس گوشت هستند و ۱۳ ناظر شرعی نیز به همراه این تیم‌ها بر نحوه ذبح دام‌های قربانی نظارت دارند.

وی خواستار رعایت مسائل بهداشتی در ذبح دام‌ها شد و از مردم خواست از ذبح دام در کنار خیابان و معابر پرهیز کنند و در صورت مشاهده تخلف با متخلفان به جد برخورد می‌شود.

اصغرزاده با اشاره به اهمیت توجه به بیماری تب کریمه کنگو که از طریق دام به انسان منتقل می‌شود، تصریح کرد: مردم گوشت را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار یا هشت درجه سانتی‌گراد در یخچال نگهداری کرده و سپس استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در عید قربان امسال با توجه به شیوع کرونا، کشتار دام صرفا در کشتارگاه‌ها انجام می‌شود، افزود: نیروهایی از دانشگاه علوم پزشکی برای رصد پروتکل‌های بهداشتی حضور دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->