پیش‌بینی قیمت طلا و سکه با پایان یافتن ماه صفر بیت کوین وارد کانال ۱۲۲ هزار دلاری شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) ۳۶۸ میلیارد دینار ارز اربعین به حدود ۲ میلیون متقاضی فروخته شد (۲۳ مرداد ۱۴۰۴) واکنش ایران خودرو به محکوم شدن اعضای هیئت مدیره این شرکت از سوی تعزیرات حکومتی تعزیرات حکومتی: هیئت‌مدیره ایران‌خودرو به دلیل گران‌فروشی میلیاردی محکوم شدند معاملات دلار در روز شنبه با چه قیمتی بازگشایی می‌شود؟ سرنوشت بازار طلا در دست مکانیزم ماشه | پیش‌بینی افزایش قیمت طلا تا محدوده ۸ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان! مخالفت سازمان تعزیرات حکومتی با افزایش قیمت محصولات ایران خودرو (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) بانک‌ها از ابتدای سال تاکنون چقدر وام مسکن پرداخت کرده‌اند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | رشد ۲۰ میلیونی دیگنیتی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | تارا ۹۳۶ میلیون تومان شد بانک‌ها چقدر وام ودیعه مسکن پرداخت کردند؟ | بررسی سهم وام ازدواج و فرزندآوری از کل تسهیلات بانکی (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) رشد ۳۴ درصدی پرداخت تسهیلات بانکی در ۴ماهه نخست ۱۴۰۴ جزئیات حراج شمش طلا روز یکشنبه آینده (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد بانک مرکزی: ۳۶۰ میلیارد دینار عراق به ۲ میلیون زائر اربعین فروخته شد گزارش بانک مرکزی از کاهش ۴.۱ درصدی ساخت واحد‌های مسکونی توسط بخش خصوصی بورس حمایت مهم ۲.۵ میلیونی را از دست داد | علت ریزش امروز بورس چه بود؟ (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) زمان خداحافظی با کارت سوخت مشخص شد مدیر عامل شرکت گاز خراسان رضوی مطرح کرد: گازرسانی گسترده در استان | صرفه‌جویی میلیاردی در مصرف سوخت مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت چهارم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | اوج گیری طلا و سکه کریدور زنگزور چه تبعاتی بر اقتصاد ایران دارد؟ طلا در مشهد وارد کانال ۷.۵ میلیون تومان شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت سوم نرخ طلای جهانی صعود کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) | هندوانه کیلویی چند؟ فروش غیر قانونی مکمل در جایگاه‌های سوخت پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری شهریور ماه آغاز شد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) خراسان رضوی در بزنگاه ترانزیت
سرخط خبرها

وام ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۹۷۰
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
وام ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد پرداخت می‌شود
معاون وزیر راه و شهرسازی از پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد خبر داد و گفت: امروز شرایط پرداخت این تسهیلات توسط شورای فقهی بانک مرکزی اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه جدیدترین جزئیات از نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن امروز توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، گفت: این وام تنها برای تسهیلات اجاره است و متقاضیان تنها برای اجاره و رهن مسکن می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

 

او ادامه داد: برخی تصور می‌کنند که از این تسهیلات می‌توانند برای خرید کالا هم استفاده کنند، اما باید در نظر داشت که این تسهیلات تنها برای اجاره و ودیعه مسکن است.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در مورد جزئیات شیوه پرداخت این تسهیلات امروز منتظر اعلام جزئیات شورای فقهی بانک مرکزی هستیم.

 

محمودزاده با بیان اینکه تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه (نهم مرداد) بیش از ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر برای دریافت این تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند افزود: امیدواریم پرداخت این تسهیلات قبل از ۲۰ مرداد به متقاضیان آغاز شود.

 

هنوز تعداد پرداختی‌های تسهیلات ودیعه مسکن مشخص نیست

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره تعداد افرادی که مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند، گفت: باید مشخص شود که متقاضیان کدام شهر‌ها ثبت نام بیشتری داشته اند چرا که به ازای هر تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی، ۳ تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی پرداخت می‌شود پس بنابراین باید بررسی‌ها و پالایش‌ها بیشتر شود تا مشخص شود که چه تعداد از متقاضیان در کدام یک از شهر‌ها این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

 

او ادامه داد: پالایش و آنالیز دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هنوز مشخص نشده است.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه وام به مستاجران واجد شرایط پرداخت می‌شود، افزود: پیشنهاد بانک مرکزی و مصوبه شورای فقهی آن بانک بدین نحو است که تسهیلات واگذار شود، اما در نهایت بعد از یک‌سال، اصل تسهیلات به بانک بازگردانده شود. در حال حاضر ما منتظر هستیم جزئیات این بسته حمایتی امروز (شنبه ۱۱ مرداد) از سوی بانک مرکزی به وزارتخانه اعلام شود، اما در عین حال، اصل موضوع که در اختیار قرار دادن تسهیلات به مستاجران است به قوت خود باقی می‌ماند.

 

محمودزاده تصریح کرد: مجری شناخت و معرفی مستاجران وزارت راه و شهرسازی است، اما نوع تسهیلات و شیوه پرداخت و نحوه بازگرداندن آن، موضوعی است که بانک مرکزی در خصوص آن تصمیم‌گیری می‌کند.

 

معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در تمامی مدتی که وام ودیعه اجاره مسکن در حال برنامه ریزی بود، جلسات متعددی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی برگزار شد، بیان کرد: پرداخت وام به مستاجران واجد شرایط تصمیم مشترک وزارت راه و بانک مرکزی بود.

 

محمودزاده توضیح داد: امروز با اعلام و ابلاغ بانک مرکزی در خصوص جزئیات این وام، اطلاع رسانی لازم انجام می‌شود و کسانی که برای دریافت این نوع از تسهیلات ثبت‌نام کرده اند و واجد شرایط هستند، می‌توانند با اطلاع رسانی که از سوی وزارت راه و شهرسازی متعاقبا اعلام می‌شود، نسبت به دریافت این نوع از تسهیلات اقدام کنند.

 

هیچ فردی نباید حتی یک واحد مسکونی را هم احتکار کند

محمودزاده همچنین درباره دریافت مالیات از خانه‌های خالی هم گفت: وزارت راه و شهرسازی در مورد اخذ مالیات از خانه‌های خالی تنها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد و ما با مدیریت، عرضه این واحد‌ها را برعهده داریم.

 

او تاکید کرد: برای ما مهم نیست که یک فرد یک واحد مسکونی خالی داشته باشد یا هزار واحد مسکونی بلکه هدف ما آن است که احتکار و یا خالی نگه داشتن این واحدها، در حوزه اجاره و یا خرید مسکن خللی وارد نکند و از این واحد‌ها به عنوان احتکار مسکن استفاده نشود.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به شرایط وضعیت بازار مسکن و نیاز اولیه خانوار‌ها نباید واحد‌های خالی در حوزه مسکن وجود داشته باشد و این واحد‌های خالی باید برای خرید و یا اجاره به متقاضیان عرضه شود.

 

محمودزاده گفت: مالیات توسط سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد و امور دارایی تعیین می‌شود و وزارت راه و شهرسازی در این بخش تنها مسئولیت و برنامه ریزی برای عرضه این واحد‌ها به بازار را دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->