هر ماینر برق چند خانوار را استفاده می‌کند؟ حداقل بودجه خرید آپارتمان ریزمتراژ و نقلی در تهران رشد رمزارز‌ها از بین رفت (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز اونس جهانی طلا اعلام شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | طلا از افت دلار سود برد همه معافیت‌های مالیاتی از ابتدای دی‌ماه حذف می‌شود | میانگین پرداختی مالیات‌دهندگان خراسان رضوی حدوداً ۱۳ میلیون تومان است احتمال سه‌نرخی‌شدن بنزین قوت گرفت؟! | برنامه دولت تغییر قیمت «بنزین سهمیه‌ای» نیست! قیمت دینار عراق، افغانی افغانستان و لیر ترکیه امروز در بازار مشهد چند؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) قیمت نان در مشهد تا پرداخت کمک هزینه جبرانی از سوی دولت، ۱۵ درصد افزایش یافت | پرداخت طلب نانوایان از جیب مردم اتمام ارز دولت برای واردات بنزین | احتمالاً نرخ کارت آزاد جایگاه‌های سوخت تغییر کند قیمت میوه نسبت‌به یک هفته گذشته چه تغییری کرد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نصب بنر قیمت جدید نان از امروز در نانوایی‌های سطح شهر مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) جلسات کمیته دستمزد ۱۴۰۵ برگزار نشده است فرصتی که از دست رفت اصلاح هدررفت ۴۰ درصدی در شبکه آب شرب سرخس آغاز شد پیش‌بینی بورس شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ آیا اکنون بهترین زمان برای خرید و فروش طلا است؟ پلمب یک کافه‌بازی و ۲ سالن زیبایی در مشهد (۱۶ آبان ۱۴۰۴) «چرمشهر» مشهد، نخستین شهرک صنعتی بدون خاموشی کشور | تکمیل ۵ هزار نیروگاه خورشیدی جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ کارت‌ سوخت آزاد پمپ‌بنزین‌ها جمع‌آوری نمی‌شود رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: زمان استرداد مالیات صادرکنندگان کاهش خواهد یافت رئیس اتاق بازرگانی ایران: ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، کمکی به معیشت مردم نکرده است | سیاست ارز ترجیحی باید اصلاح شود + فیلم قانون مالیات بر ارزش افزوده به‌نفع شهرداری‌ها اصلاح می‌شود | روایت نشست پربار مسئولان اقتصادی کشور در اتاق بازرگانی مشهد رئیس سازمان امور مالیاتی: سکوی شفافیت مالیات بر ارزش افزوده در مشهد موجب اعتماد عمومی است بانک‌ها در سطح استان‌ها ارزیابی می‌شوند | نشست مجمع نمایندگان خراسان رضوی با وزیر اقتصاد برگزار شد سرنوشت بانک آینده در انتظار بانک‌های متخلف | بخشودگی مؤدیان مالیاتی خوش‌حساب به استان‌ها واگذار شد حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود
سرخط خبرها

وام ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۹۷۰
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
وام ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد پرداخت می‌شود
معاون وزیر راه و شهرسازی از پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن تا ۲۰ مرداد خبر داد و گفت: امروز شرایط پرداخت این تسهیلات توسط شورای فقهی بانک مرکزی اعلام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، با بیان اینکه جدیدترین جزئیات از نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن امروز توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، گفت: این وام تنها برای تسهیلات اجاره است و متقاضیان تنها برای اجاره و رهن مسکن می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

 

او ادامه داد: برخی تصور می‌کنند که از این تسهیلات می‌توانند برای خرید کالا هم استفاده کنند، اما باید در نظر داشت که این تسهیلات تنها برای اجاره و ودیعه مسکن است.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در مورد جزئیات شیوه پرداخت این تسهیلات امروز منتظر اعلام جزئیات شورای فقهی بانک مرکزی هستیم.

 

محمودزاده با بیان اینکه تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه (نهم مرداد) بیش از ۲ میلیون و ۲۲۰ هزار نفر برای دریافت این تسهیلات ثبت‌نام کرده‌اند افزود: امیدواریم پرداخت این تسهیلات قبل از ۲۰ مرداد به متقاضیان آغاز شود.

 

هنوز تعداد پرداختی‌های تسهیلات ودیعه مسکن مشخص نیست

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی درباره تعداد افرادی که مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند، گفت: باید مشخص شود که متقاضیان کدام شهر‌ها ثبت نام بیشتری داشته اند چرا که به ازای هر تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی، ۳ تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی پرداخت می‌شود پس بنابراین باید بررسی‌ها و پالایش‌ها بیشتر شود تا مشخص شود که چه تعداد از متقاضیان در کدام یک از شهر‌ها این تسهیلات را دریافت می‌کنند.

 

او ادامه داد: پالایش و آنالیز دریافت تسهیلات ودیعه مسکن هنوز مشخص نشده است.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه وام به مستاجران واجد شرایط پرداخت می‌شود، افزود: پیشنهاد بانک مرکزی و مصوبه شورای فقهی آن بانک بدین نحو است که تسهیلات واگذار شود، اما در نهایت بعد از یک‌سال، اصل تسهیلات به بانک بازگردانده شود. در حال حاضر ما منتظر هستیم جزئیات این بسته حمایتی امروز (شنبه ۱۱ مرداد) از سوی بانک مرکزی به وزارتخانه اعلام شود، اما در عین حال، اصل موضوع که در اختیار قرار دادن تسهیلات به مستاجران است به قوت خود باقی می‌ماند.

 

محمودزاده تصریح کرد: مجری شناخت و معرفی مستاجران وزارت راه و شهرسازی است، اما نوع تسهیلات و شیوه پرداخت و نحوه بازگرداندن آن، موضوعی است که بانک مرکزی در خصوص آن تصمیم‌گیری می‌کند.

 

معاون وزیر راه وشهرسازی با اشاره به اینکه در تمامی مدتی که وام ودیعه اجاره مسکن در حال برنامه ریزی بود، جلسات متعددی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی برگزار شد، بیان کرد: پرداخت وام به مستاجران واجد شرایط تصمیم مشترک وزارت راه و بانک مرکزی بود.

 

محمودزاده توضیح داد: امروز با اعلام و ابلاغ بانک مرکزی در خصوص جزئیات این وام، اطلاع رسانی لازم انجام می‌شود و کسانی که برای دریافت این نوع از تسهیلات ثبت‌نام کرده اند و واجد شرایط هستند، می‌توانند با اطلاع رسانی که از سوی وزارت راه و شهرسازی متعاقبا اعلام می‌شود، نسبت به دریافت این نوع از تسهیلات اقدام کنند.

 

هیچ فردی نباید حتی یک واحد مسکونی را هم احتکار کند

محمودزاده همچنین درباره دریافت مالیات از خانه‌های خالی هم گفت: وزارت راه و شهرسازی در مورد اخذ مالیات از خانه‌های خالی تنها برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد و ما با مدیریت، عرضه این واحد‌ها را برعهده داریم.

 

او تاکید کرد: برای ما مهم نیست که یک فرد یک واحد مسکونی خالی داشته باشد یا هزار واحد مسکونی بلکه هدف ما آن است که احتکار و یا خالی نگه داشتن این واحدها، در حوزه اجاره و یا خرید مسکن خللی وارد نکند و از این واحد‌ها به عنوان احتکار مسکن استفاده نشود.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به شرایط وضعیت بازار مسکن و نیاز اولیه خانوار‌ها نباید واحد‌های خالی در حوزه مسکن وجود داشته باشد و این واحد‌های خالی باید برای خرید و یا اجاره به متقاضیان عرضه شود.

 

محمودزاده گفت: مالیات توسط سازمان امور مالیاتی و وزارت اقتصاد و امور دارایی تعیین می‌شود و وزارت راه و شهرسازی در این بخش تنها مسئولیت و برنامه ریزی برای عرضه این واحد‌ها به بازار را دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->