پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از سرگیری فعالیت پایگاه‌های سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۶۹۷۷
  • ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
از سرگیری فعالیت پایگاه‌های سنجش سلامت نوآموزان خراسان رضوی
بر اساس مجوز ستاد استانی مبارزه با کرونا فعالیت پایگاه‌های سنجش سلامت که از اواسط تیرماه بنا به دستور این ستاد به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کووید- ۱۹ متوقف شده بود از امروز در سراسر استان آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با بیان این مطلب افزود: بر اساس مجوز ستاد استانی مبارزه با کرونا فعالیت پایگاه‌های سنجش سلامت که از اواسط تیرماه بنا به دستور این ستاد به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کووید- ۱۹ متوقف شده بود از امروز در سراسر استان آغاز شد.

مهدی قاسمی پور ادامه داد: بر این اساس با توافق انجام شده با ستاد مبارزه با کرونا در استان و با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، سنجش سلامت نوآموزان با حذف تمامی معاینات پزشکی در حیطه دانشگاه علوم پزشکی از جمله معاینات دهان و دندان انجام می شود.

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: به این ترتیب اجرای طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان صرفاً با انجام آزمایشهای بینایی، شنوایی و آزمون تحصیلی برگزار می شود.

قاسمی پور افزود: در صورت عادی شدن شرایط پس از مهرماه سایر آزمایشهای ضروری برای صدور سنجش سلامت نوآموزان در طول سال تحصیلی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: در روند جدید فعالیت پایگاه‌های مذکور تمامی نوبت‌های صادر شده برای نوآموزان تا تاریخ ۱۹ مرداد ماه لغو شده محسوب می شود و والدین برای اخذ نوبت جدید باید به مدارس مراجعه کنند.

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: والدین توجه داشته باشند نوبت های لغو شده تا این تاریخ که از سوی این اداره انجام شده باشند مشمول جریمه ۲۰۰ هزار ریالی نمی شود و هرگونه اخذ وجه مجدد توسط مدرسه تحت این عنوان تخلف است.

قاسم پور افزود:با توجه به زمان کوتاه باقی مانده تا ۱۵ شهریور و آغاز سال تحصیلی جدید ۱۱۰ پایگاه در نظر گرفته شده برای این منظور قابلیت افزایش تعداد را دارد ضمن اینکه در نخستین گام برای تسهیل ارائه خدمات به والدین تمامی پایگاه ها در دو شیفت صبح و عصر فعالیت خواهند داشت.

وی ادامه داد:قابلیت افزایش تعداد آزمونگرها برای تسهیل خدمات رسانی به والدین هم وجود دارد و از مردم خواهش می‌کنیم در سریع ترین و کوتاهترین زمان ممکن با اخذ نوبت نسبت به سنجش سلامت فرزندان خود برای سال تحصیلی جدید اقدام کنند.

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: از مجموع حدود ۱۳۰ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان برای سال تحصیلی جدید تاکنون تنها ۶ هزار نفر موفق به دریافت شناسنامه سنجش سلامت شده‌اند و امیدواریم با مراجعه به موقع والدین شاهد اتمام این آمار در استان باشیم.

استان خراسان رضوی دارای بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز است که حدود ۹۰ درصد جمعیت دانش‌آموزی کشور را تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->