هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس
سرخط خبرها

چگونه لباس آب رفته را به حالت اولیه برگردانیم؟

  • کد خبر: ۳۷۴۰۳
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱
چگونه لباس آب رفته را به حالت اولیه برگردانیم؟
حتما برای شما هم پیش آمده است که لباس را می‌خرید و بسیار برازنده خود می‌دانید و دوستش دارید اما بعد از اولین شستشو متوجه تغییر سایز آن می‌شود. این اتفاق بسیار ناراحت کننده معروف به آب رفت لباس است. اما برای رفع این مشکل باید چه کار کرد؟ به این سوال پاسخ داده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما لباس هایتان را به تکرار و به اندازه کافی می شویید حتما با آب رفتن آنها مشکل دارید که اصلا خوشایند نیست. خوشبختانه در این مقاله راه هایی برای به حداقل رساندن یا حتی از بین بردن این مشکل وجود دارد و خبر خوش اینکه راهکارهایی برای اینکه وقتی لباستان آب رفت چگونه آن را به حالت اولیه برگردانید هم وجود دارد.

چرا لباس های ما آب می روند؟

مقدار و نوع الیافی که در پارچه به کار رفته است میزان آب رفتگی را تعیین می کند، بعضی از پارچه ها از الیاف طبیعی ساخته اند بعضی از الیاف حیوانی و بعضی هم از الیاف مصنوعی که در همه آنها امکان آب رفتگی به میزان های مختلف وجود دارد.

علاوه بر جنس، نحوه بافت الیاف هم موثراست، مثلا پارچه ای با بافت جناغی را در نظر بگیرید، میزان آبرفت پارچه ای که در هر دو سمت از الیاف نخی استفاده شده بسیار بیشتر است از پارچه ای که در یک سمت پارچه نخی و در سمت دیگر از پارچه نایلونی استفاده شده و هم چنین پارچه با بافت گشاد میزان آبرفت بیشتری نسبت به پارچه ای که تنگ بافته شده است دارد.

چطور آب رفتن را متوقف کنیم؟

معمولا برای جلوگیری از آب رفتن لباس، تمرکز ما روی درجه حرارت آب برای شستشو می باشد، در حالی که عوامل دیگری هم دخیل هستند، مثل نحوه خشک کردن پارچه یا دور چرخش ماشین لباسشویی.برای جلوگیری از آبرفت باید تنظیمات را روی شستشوی سرد و چرخش کم تنظیم کنید و بهتر است که قبل از خشک شدن و تمام شدن دور کامل ماشین لباسشویی در حالی که هنوز لباس خیس است آن را خارج کنید و در هوای آزاد و سطح صاف پهن کنید.

اگر یک محصول تهیه شده از الیاف نخی را می شویید مخصوصا اگر اولین بار است، ابتدا آن را مرطوب کنید و بگذارید تا استراحت کند و الیاف با آب به تعادل برسند، این عمل بستگی زیادی به مقدار جذب آب توسط پارچه دارد ولی در کل این روش کم ترین شدت از نوع آب رفتگی است که خیلی به ندرت متوجه تغییر آن خواهید شد.

 

راه کارهایی برای برگرداندن به حالت اولیه

لباس هایی که آب میروند معمولا خیلی سخت به حالت اولیه برمیگردند ولی بعضی از اجناس ممکن است که بعد از دوباره شستن برعکس عمل کنند و به حالت اولیه برگردند ولی کافیست تا یک حرکت نادرست انجام دهید تا لباستان را از دست بدهید. اگر مراقب نباشید ممکن است که کار را خراب تر کنید.

الیاف نخی و پنبه

 آب رفتن الیاف نخی شاید متداول ترین نوع آبرفت لباس است که با توجه به ویژگی‌هایی که دارد به راحتی قابل حل است. شما فقط یک شامپو بچه یا نرم کننده، آب ولرم، یک حوله و یک تشت نیاز دارید. تشت را پر از آب کنید و دو قاشق شامپو بچه درون آن بریزید و لباستان دردون آن بگذارید تا 30 دقیقه خیس بخورد. مرحله بعدی این است که لباس خود را تا حد ممکن خشک کنید. راه آسان این است که لباس را روی حوله قرار دهید و  هر دو را باهم رول کنید، به طوری که حوله آب اضافی را بگیرد و آب از آن چکه نکند. سپس لباس خود را با دقت باز کنید و آن را صاف پهن کنید تا خشک شود. حتما باید لبه‌ها را بکشید یا از اجسام سنگین برای لبه‌ها استفاده کنید تا در طول فرایندخشک شدن، مواد پارچه جمع نشود.

جین

در مورد شلوارهای جین داستان کاملا متفاوت است. جین معمولا کمتر آب می‌رود اما زمانی که با سایر مواد مخلوط شود، این موضوع امکان پذیر است. دو راه برای این مشکل وجود دارد. راه اول این این است که شما وان را پر از آب کنید و به مدت 15 دقیقه در حالی که شلوار جین را پوشیده‌اید در وان بنشینید، سپس راه بروید و بنشینید به طور مرتب برای یک ساعت این کار را انجام دهید تا شکل خودش را بگیرد. اگر چنین روشی برای شما خوشایند نیست پس همان روش باز کردن پارچه‌های پنبه‌ای را انجام دهید و سپس آویزان کنید تا خشک شود.

الیاف مصنوعی

الیاف مصنوعی مثل پلی استر و ریون می باشد که باز هم مراحل باز کردن پارچه شبیه مرحله رفع آب رفتن لباس با الیاف پنبه است. تشت را از آب ولرم پر کنید به ازای هر 1 لیتر آب یک قاشق غذاخوری شامپو یا نرم کننده بریزید. الیاف مصنوعی فقط نیاز به 15 تا 20 دقیقه خیساندن دارند. پس از آن با توجه به حساسیت مواد، حواستان باشد که آن را با چلاندن خشک نکنید. در حالی که هنوز مرطوب است فرایند کشش ملایم را شروع کنید. مجددا با استفاده از قلابها یا اجسام سنگین وزن لباس را به هنگامی که در حال خشک شدن است، کاهش دهید. هنگام خشک کامل، مطمئن شوید که لباس‌های ظریف خود را به درستی نگه دارید تا کیفیت آن حفظ شود.

منبع: بیست مگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->