دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

چگونه لباس آب رفته را به حالت اولیه برگردانیم؟

  • کد خبر: ۳۷۴۰۳
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۱
چگونه لباس آب رفته را به حالت اولیه برگردانیم؟
حتما برای شما هم پیش آمده است که لباس را می‌خرید و بسیار برازنده خود می‌دانید و دوستش دارید اما بعد از اولین شستشو متوجه تغییر سایز آن می‌شود. این اتفاق بسیار ناراحت کننده معروف به آب رفت لباس است. اما برای رفع این مشکل باید چه کار کرد؟ به این سوال پاسخ داده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر شما لباس هایتان را به تکرار و به اندازه کافی می شویید حتما با آب رفتن آنها مشکل دارید که اصلا خوشایند نیست. خوشبختانه در این مقاله راه هایی برای به حداقل رساندن یا حتی از بین بردن این مشکل وجود دارد و خبر خوش اینکه راهکارهایی برای اینکه وقتی لباستان آب رفت چگونه آن را به حالت اولیه برگردانید هم وجود دارد.

چرا لباس های ما آب می روند؟

مقدار و نوع الیافی که در پارچه به کار رفته است میزان آب رفتگی را تعیین می کند، بعضی از پارچه ها از الیاف طبیعی ساخته اند بعضی از الیاف حیوانی و بعضی هم از الیاف مصنوعی که در همه آنها امکان آب رفتگی به میزان های مختلف وجود دارد.

علاوه بر جنس، نحوه بافت الیاف هم موثراست، مثلا پارچه ای با بافت جناغی را در نظر بگیرید، میزان آبرفت پارچه ای که در هر دو سمت از الیاف نخی استفاده شده بسیار بیشتر است از پارچه ای که در یک سمت پارچه نخی و در سمت دیگر از پارچه نایلونی استفاده شده و هم چنین پارچه با بافت گشاد میزان آبرفت بیشتری نسبت به پارچه ای که تنگ بافته شده است دارد.

چطور آب رفتن را متوقف کنیم؟

معمولا برای جلوگیری از آب رفتن لباس، تمرکز ما روی درجه حرارت آب برای شستشو می باشد، در حالی که عوامل دیگری هم دخیل هستند، مثل نحوه خشک کردن پارچه یا دور چرخش ماشین لباسشویی.برای جلوگیری از آبرفت باید تنظیمات را روی شستشوی سرد و چرخش کم تنظیم کنید و بهتر است که قبل از خشک شدن و تمام شدن دور کامل ماشین لباسشویی در حالی که هنوز لباس خیس است آن را خارج کنید و در هوای آزاد و سطح صاف پهن کنید.

اگر یک محصول تهیه شده از الیاف نخی را می شویید مخصوصا اگر اولین بار است، ابتدا آن را مرطوب کنید و بگذارید تا استراحت کند و الیاف با آب به تعادل برسند، این عمل بستگی زیادی به مقدار جذب آب توسط پارچه دارد ولی در کل این روش کم ترین شدت از نوع آب رفتگی است که خیلی به ندرت متوجه تغییر آن خواهید شد.

 

راه کارهایی برای برگرداندن به حالت اولیه

لباس هایی که آب میروند معمولا خیلی سخت به حالت اولیه برمیگردند ولی بعضی از اجناس ممکن است که بعد از دوباره شستن برعکس عمل کنند و به حالت اولیه برگردند ولی کافیست تا یک حرکت نادرست انجام دهید تا لباستان را از دست بدهید. اگر مراقب نباشید ممکن است که کار را خراب تر کنید.

الیاف نخی و پنبه

 آب رفتن الیاف نخی شاید متداول ترین نوع آبرفت لباس است که با توجه به ویژگی‌هایی که دارد به راحتی قابل حل است. شما فقط یک شامپو بچه یا نرم کننده، آب ولرم، یک حوله و یک تشت نیاز دارید. تشت را پر از آب کنید و دو قاشق شامپو بچه درون آن بریزید و لباستان دردون آن بگذارید تا 30 دقیقه خیس بخورد. مرحله بعدی این است که لباس خود را تا حد ممکن خشک کنید. راه آسان این است که لباس را روی حوله قرار دهید و  هر دو را باهم رول کنید، به طوری که حوله آب اضافی را بگیرد و آب از آن چکه نکند. سپس لباس خود را با دقت باز کنید و آن را صاف پهن کنید تا خشک شود. حتما باید لبه‌ها را بکشید یا از اجسام سنگین برای لبه‌ها استفاده کنید تا در طول فرایندخشک شدن، مواد پارچه جمع نشود.

جین

در مورد شلوارهای جین داستان کاملا متفاوت است. جین معمولا کمتر آب می‌رود اما زمانی که با سایر مواد مخلوط شود، این موضوع امکان پذیر است. دو راه برای این مشکل وجود دارد. راه اول این این است که شما وان را پر از آب کنید و به مدت 15 دقیقه در حالی که شلوار جین را پوشیده‌اید در وان بنشینید، سپس راه بروید و بنشینید به طور مرتب برای یک ساعت این کار را انجام دهید تا شکل خودش را بگیرد. اگر چنین روشی برای شما خوشایند نیست پس همان روش باز کردن پارچه‌های پنبه‌ای را انجام دهید و سپس آویزان کنید تا خشک شود.

الیاف مصنوعی

الیاف مصنوعی مثل پلی استر و ریون می باشد که باز هم مراحل باز کردن پارچه شبیه مرحله رفع آب رفتن لباس با الیاف پنبه است. تشت را از آب ولرم پر کنید به ازای هر 1 لیتر آب یک قاشق غذاخوری شامپو یا نرم کننده بریزید. الیاف مصنوعی فقط نیاز به 15 تا 20 دقیقه خیساندن دارند. پس از آن با توجه به حساسیت مواد، حواستان باشد که آن را با چلاندن خشک نکنید. در حالی که هنوز مرطوب است فرایند کشش ملایم را شروع کنید. مجددا با استفاده از قلابها یا اجسام سنگین وزن لباس را به هنگامی که در حال خشک شدن است، کاهش دهید. هنگام خشک کامل، مطمئن شوید که لباس‌های ظریف خود را به درستی نگه دارید تا کیفیت آن حفظ شود.

منبع: بیست مگ

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->