پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۶ درجه می‌رسد وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ناگفته‌های پدر دنیا نوذری از خودکشی دخترش + فیلم

  • کد خبر: ۳۷۵۱۷
  • ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۷
  • ۱۳
ناگفته‌های پدر دنیا نوذری از خودکشی دخترش + فیلم
علت اصلی مرگ دنیا نوذری در هاله ای از ابهام است و فضای مجازی پدر دنیا نوذری و ازدواج اجباری را علت این خودکشی با قرص برنج می داند.
به گزارش شهرآرانیوز، دنیا نوذری دختر ۱۸ ساله مریوانی با خودکشی به زندگی خود پایان داد، این خبر از دیشب شوک رسانه‌ای راه انداخت. طاهر نوذری پدر دنیا نوذری با تکذیب خودکشی دخترش به علت مخالفت با ازدواج وی گفت: به دخترم گفتم دنیا جان هر زمان لب‌تر کنی برایت به خواستگاری می‌روم چرا باید همیشه پسران به خواستگاری بیایند حاضر بودم برای دخترم به خواستگاری بروم من وقتی می‌خواهم لباس یا کفشی خرید کنم ده‌ها  بازارچه را زیر پا می‌گذارم تا جنس مرغوبی بخرم و برای انتخاب همسر قطعا برای دخترم کم نمی‌گذاشتم.

پدر این دختر مریوانی در ادامه گفت: بین من و دنیا هیچ اختلافی وجود نداشت و اگر یکسال پیش بود شاید از دستم دلخور می‌شد دنیا مثل اسمش دنیای من بود جتی یک روز پیش از مرگش برایم ۲ تا پیراهن خرید آنلاین کرده بود  هیچ مشکل اساسی با هم نداشتیم تا اینکه یک روز دنیا گفت دیگر قصد ازدواج ندارد و می‌خواهد درسش را ادامه دهد.
 

گفتگو با پدر دنیا نوذری دختر ۱۸ ساله مریوانی

تعداد بازدید : 10804
 

دنیا نوذری با قرص برنج خودکشی کرد

این پدر داغدیده گفت: در فضای مجازی پخش شده که دنیا چند سال پیش هم سابقه خودکشی داشته و شاهرگش را زده است درست است دخترم روحیه حساسی داشت تصور می‌کرد ما دختر کوچیکتر را بیشتر دوست داریم بعدا فهمید اشتباه می‌کند من با وجود اینکه ۲ دختر دارم، ولی دنیا همه دنیایم بود.  پلیس به ماجرای مرگ دخترم ورود کرده است و اکنون لپ تاپ دنیا دست پلیس فتا است تا علت اصلی خودکشی دنیا مشخص شود در این هفته در مریوان ۳ نفر با قرص برنج خودکشی کرده اند باید عاملان تحریک آن‌ها شناسایی شوند و افرادی که قرص برنج را به راحتی در اختیار نوجوانان و جوانان قرار می‌دهند نیز شناخته شوند.

پدر دنیا در پایان خاطر نشان کرد: باز هم می‌گویم این حرف‌هایی که در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه دخترم به خاطر مخالفت من با خواستگاری و ازدواج اجباری خودکشی کرده است را رد می‌کنم.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۸
7
2
۶
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۶
3
20
منم خیلی وقته دیگه علاقه ای به این زندگی ندارم...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۴
منم همینطور،میخوام خودکشی کنم ولی دلشون ندارم
بدبخت
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۷
0
3
من تنها دلخوشیم درس خوندن بودکه اونم گفتن نمیخاد بری
والان دیگه از این زندگی خسته شدم
مهسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
0
5
شاید منم به دنیا پیوستم
نمیدونم ولی حال روحیم اصلا خوب نیست
خدا رحمتش کنه و گناهانش رو خدا ببخشه آمین
مهرداد
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۱
0
6
خداحافظ
ناشناس
Afghanistan
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۱
2
3
منم از زندگی خستم میخوام ب دنیا بپوندم
خداوند رحمتش کند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۶
0
2
به درک
...
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۳
0
4
کاش منم جرعتشو داشتم
میم
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۳:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۴/۰۳
1
8
خوش به حالش راحت شد از این زندگی. کاش منم میتونستم قرص رو جور کنم. خداهم طرف ما نیست به چی دلمون رو خوش کنیم
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۳
3
2
کاش منم میتونستم این قرص رو بخرم و پیدا کنم کاش منم بتونستم خودمو بکشم خوش به حال دنیا خوش به حالش راحت شد از این زندگی لعنت به خدا و زندگی که به بنده هاش داده
پریسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
0
0
منم بس که خدا تو هیچ موردی نگام نکرد دلم مرگ میخواد بگید ان شا الله??
دیلان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
0
0
قرص برنج لازم دارم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->