جامعه رسانه‌ای کشور: در صف اول روایت حقیقت در کنار مردم ایستاده‌ایم چند بیت از شاعر روشندل مشهدی | سالی که حرف جنگ نباشد مبارک است خانه پدری لاله و ستاره اسکندری بر اثر بمباران تخریب شد هشدار یک کارشناس رسانه درباره بازنشر اخبار جنگی: در زمین دشمن بازی نکنید در پناه واژه‌ها | نگاهی به ادبیات جنگ و نگاهداشت حافظه جمعی سریال فلسطینی «خاک خونبار» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش ژیلا صادقی: هنر می‌تواند در جنگ برای مردم امیدبخش و آرامش‌دهنده باشد سلام نظامی یک ملت | برنامه‌ هنرمندان مشهدی در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی تابلوی عاشورایی که با شهادت، ناتمام ماند | درباره منصوره عالیخانی، اولین شهید هنرمند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ایران کارگردان سریال معمای شاه، اقدام جنگ‌طلبانه و منفور اخیر رژیم صهیونیستی را شدیداً محکوم کرد صنعتِ سرگرمی سوءاستفاده از تجهیزات نظامی است! اعلام آمادگی رضا رشیدپور برای اجرای برنامه در تلویزیون پاسخ گویی به افکار عمومی، رسالت خبرنگاری بحران صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ واکنش امیر جدیدی به جنایات اسرائیل: بمیرم برایت وطن + عکس جشن منتقدان سینما به تعویق افتاد «صالح بایرامی» گرافیست مطبوعاتی، در حمله اسرائیل به خاک ایران شهید شد بیانیه ۱۰۰ هنرمند پیشکسوت در پی محکومیت تجاوز اسرائیل به ایران
سرخط خبرها

ایمان ‌اشراقی، بازیگر سریال قدیمی «خط قرمز»، حرف‌های عجیبی درباره مادرش می‌زند

  • کد خبر: ۳۷۶۰۳
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
  • ۱
ایمان ‌اشراقی، بازیگر سریال قدیمی «خط  قرمز»، حرف‌های عجیبی درباره مادرش می‌زند
ایمان اشراقی پس از مرگ مادرش استوری‌هایی منتشر کرده و حرف‌های عجیبی درباره او زده است. معلوم نیست که این حرف‌ها از سر غم تلخ از دست‌دادن مادر و برای تسلی‌دادن خود است یا برای جذب دنبال‌کننده و دیده‌شدن.
آزاده آرین | شهرآرانیوز- در دوره‌ای که هنوز مشهورشدن در تلویزیون آن هم برای عده‌ای جوان موضوعی حساسیت‌برانگیز بود، در دوره‌ای که جوانان کمدین که ظاهری در حدواندازه سوپراستارشدن نداشتند هم پس از بازی در مجموعه «ساعت خوش» چند سالی ممنوع‌التصویر بودند، سریالی جوان‌پسند با بازیگرانی خوش‌چهره روی آنتن تلویزیون رفت که در دوره خودش خیابان‌خلوت‌کن بود و تک‌تک بازیگرانش، هم به چهره‌هایی سرشناس بدل شده بودند و هم امید به آینده‌ای درخشان برایشان وجود داشت. امیدی که چندان به واقعیت تبدیل نشد و از میان آن جوانان غیر از شهرام حقیقت‌دوست و پویا امینی که هنوز هم خود را در جرگه بازیگری نگه داشته‌اند، بقیه یا هیچ کار دیگری نکردند یا بعد چند سال کم‌فروغ شدند و به‌تدریج محو.
 
 
ایمان ‌اشراقی، بازیگر سریال قدیمی «خط  قرمز»،حرف‌های عجیبی درباره مادرش می‌زند
 
 
یکی از بازیگران آن سریال که پیش از «خط قرمز» هم در فیلم سینمایی «متولد ماه مهر» در سال۷۸ ایفای نقش کرده بود، ایمان اشراقی نام داشت. ایمان ‌اشراقی متولد سال ۵۵ از خانواده‌ای به‌نسبت مرفه است که مثل خیلی‌ها در سال‌های دهه ۷۰ کارش را از کلاس‌های بازیگری امین تارخ شروع کرد و در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ غیر از «خط قرمز» و «متولد ماه مهر» در فیلم سینمایی «اتانازی» هم بازی کرد.
 

اما اشراقی در همان آغاز مسیر شهرت، دنیای بازیگری را رها کرد و سراغ پزشکی رفت. ایمان اشراقی بعد دریافت مدرک تخصصی بیماری‌های قلبی از لندن به فرانسه رفت و آنجا مدرک تخصصی زیبایی پوست و مو را گرفت و بعد اینکه به ایران برگشت، برای خودش کسب‌وکاری راه انداخت و کلینیک تخصصی را افتتاح کرد. تحصیلات و رزومه‌ای که البته این روز‌ها با متمرکزشدن اهالی رسانه روی ایمان اشراقی، محل تردید قرار گرفته است. اما چرا اهالی رسانه روی او تمرکز کرده‌اند؟
 
 
ایمان ‌اشراقی، بازیگر سریال قدیمی «خط  قرمز»، حرف‌های عجیبی درباره مادرش می‌زند
 

ایمان اشراقی پس از فوت مادرش، در حرف‌هایی عجیب مدعی شده است که مادرش، شهلا، فردی خاص و عجیب بوده و از مقربان است! او پس از مرگ مادرش استوری‌هایی منتشر کرده و گفته بود که مادرش حاجت می‌دهد! کسانی را هم که برای مراسم درگذشت مادر او آمده‌اند، زائران شهلا نامیده است!

او گفته است که شهلا در بهشت منتظر این افراد است، اما اظهارات عجیب او جایی از عجیب‌بودن به مضحک‌بودن تبدیل شده که او در مراسم چهلم مادرش گفته است: «همه دانشگاه‌ها، کشورها، شهر‌ها به یک جمله می‌رسند: اشهدان لااله‌الاا...، لبیک یا شهلا!» معلوم نیست که این حرف‌ها از سر غم تلخ از دست‌دادن مادر و برای تسلی‌دادن خود است یا برای جذب دنبال‌کننده و دیده‌شدن یا تلاش یک بازیگر ازیادرفته برای دوباره به چشم آمدن، اما چیزی که کاملا مشخص است، نادرست‌بودن حرف‌ها و ادعا‌های او و البته ساده‌بودن کسانی است که این حرف‌ها را باور می‌کنند و برای او در دایرکت پیام می‌فرستند!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
0
0
خدا در بهشت به مادرت آرامش بده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->