افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

توقف تولید سه مدل خودروی پراید و یک مدل پژو ۴۰۵

  • کد خبر: ۳۷۶۴۰
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
توقف تولید سه مدل خودروی پراید و یک مدل پژو ۴۰۵
رئیس پلیس راهور ناجا از رده خارج شدن سه مدل خودروی پراید و یک مدل از خودرو پژو ۴۰۵ خبر داد و گفت: خودرو‌های فاقد استاندارد یورو۵ شماره‌گذاری نمی‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار هادیانفر رییس پلیس راهور ناجا درباره ممنوعیت فروش خودرو‌های فاقد استاندارد یورو ۵ گفت: براساس ماده ۸ قانون هوای پاک تاکید شده است که در سال ۹۸ خودرو‌هایی که فاقد استاندارد یورو ۵ هستند پلاک نشوند، اما با توجه به درخواست وزارت صنعت و خودروسازان یک سال تنفس به خودروسازان داده شد و در سال ۹۸ نیز خودرو‌هایی که دارای استاندارد یورو۴ بودند نیز پلاک شدند.

 

وی ادامه داد: در سال ۹۹ این مهلت زمانی تمام شده و مقرر شده است خودرو‌هایی که دارای یورو ۵ هستند پلاک شوند. البته یک مدل از خودرو‌های پژو ۴۰۵ بود که مردم برای تحویل آن‌ها مراجعه می‌کردند و برخی از نمایندگی‌ها اعلام کرده بودند که پلیس به این خودرو‌ها پلاک نمی‌دهد. مردم بدانند که پلیس بخشی است که خود را مکلف به انجام وظیفه و خدمتگزاری مردم بدون منت و در اسرع وقت می‌دانیم یعنی هر آن چیزی که به ما ابلاغ شود، برابر قانون بلافاصله ما آن را اجرا می‌کنیم.

 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا خاطرنشان کرد: اگر خودروساز خودرویی را که تولید می‌کند، استاندارد یورو ۵ نیست ما مجاز به پلاک کردن آن خودرو براساس قانون نیستیم و ادعای برخی از نمایندگی‌ها که تحت فشار خریداران هستند، مبنی بر اینکه پلیس پلاک به خودرو نمی‌دهد، درست نیست، بلکه خودرو‌ها استاندارد یورو ۵ نیستند و به همین دلیل ما آن‌ها را پلاک نمی‌کنیم.

 

سردار هادیانفر یادآور شد: حتما خودروساز باید برای این خودرو مجوز یورو ۵ را از سازمان محیط زیست دریافت کند و سپس ما آن را پلاک می‌کنیم. ما به محض اینکه مجوز‌ها از سمت وزارت صمت، سازمان محیط‌زیست و سازمان استاندارد بیاید، خودرو را پلاک کرده و در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

 

وی همچنین درباره از رده خارج شدن سه مدل از خودرو‌های پراید و همچینین یک مدل از خودروی پژو ۴۰۵ گفت: شرکت‌های خودروسازی سایپا و ایران‌خودرو براساس تحلیل‌ها و گزارشات پلیس سه مدل پراید و همچنین یک مدل از خودرو پژو ۴۰۵ را از رده خارج کرده‌اند و قطعا ما در سال آینده تاثیرات مثبت آن را در کاهش تصادفات خواهیم دید. من نیز از سرپرست وزات صمت و مدیران عامل شرکت سایپا و ایران خودرو سپاسگزارم.

 

رییس پلیس راهور ناجا همچنین درباره اقدامات انجام شده در حوزه ترافیک جاده‌های کشور در کمیسیون ایمنی راه‌ها گفت: مدیریت سرعت در جاده‌های کشور طرح مشترک بین چند دستگاه از جمله پلیس و وزارت راه است که یکی از مهمترین موضوعات در خصوص ترافیک جاده‌ای است. این طرح به صورت آزمایشی و پایلوت در سه استان در حال انجام است و امیدواریم بتوانیم این طرح را که مصوبه کمیسیون ایمنی راه‌ها است به طور کامل در کشور اجرایی کنیم.

 

وی با بیان اینکه این طرح در مهرماه به صورت سراسری در کشور انجام می‌شود، تاکید کرد: مهمترین و بیشترین علت مرگ و میر در تصادفات جاده‌ای سرعت بالاست که امیدواریم بتوانیم با طرح مدیریت سرعت که متناسب با شرایط فیزیکی جاده‌ها است، سرعت در جاده‌ها را کنترل کرده و آمار‌های مرگ و میر در جاده‌ها را کاهش دهیم.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->