بیژن طاهری: رامین رضاییان یک بازیکن کاملا حرفه‌ای است

  • کد خبر: ۳۷۷۶۲۲
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۵
بیژن طاهری: رامین رضاییان یک بازیکن کاملا حرفه‌ای است
مدیر تیم فوتبال استقلال با رد تمام حواشی به وجود آمده درباره رامین رضاییان و تأیید حضور این بازیکن در تمرین نسبت به حواشی اخیر واکنش نشان داد. او رضاییان را بازیکنی کاملا حرفه‌ای می‌داند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بیژن طاهری درباره آخرین وضعیت تمرینات تیم، نتیجه دربی و حواشی مربوط به شایعه اخراج رامین رضاییان توسط ریکاردو ساپینتو توضیحاتی ارائه کرد. بیژن طاهری در ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به آغاز مجدد تمرینات پس از دربی پایتخت گفت: «روند تمرینات تیم به بهترین شکل ممکن در حال انجام است تا بتوانیم در دیدار‌های مهم و حساس پیش‌رو بهترین نتایج را کسب کنیم. هدف ما این است که با جمع‌آوری امتیازات پیش‌رو، روند مطلوب نتیجه‌گیری تیم را حفظ کنیم.»

او درباره تساوی استقلال در دربی هفته گذشته می‌گوید: «ما در این بازی توانایی برتری داشتیم، اما بدشانسی مانع از کسب سه امتیاز شد. استقلال موقعیت‌های ایده‌آلی برای گل‌زنی داشت، اما نتیجه نهایی با آنچه شایسته‌اش بودیم، فاصله داشت. با این حال همچنان در کورس قهرمانی حضور داریم و با امیدواری کامل به استقبال مسابقات پیش‌رو خواهیم رفت تا شانس قهرمانی‌مان را حفظ کنیم.»

طاهری سپس درباره برنامه استقلال برای دیدار با ملوان اظهار کرد: «کادرفنی با تحلیل و آنالیز دقیق بازی هفته گذشته، نکات فنی لازم را به بازیکنان منتقل کرده است. تلاش می‌کنیم در دیدار این هفته برابر ملوان سه امتیاز کامل را به دست آوریم. تیم ملوان یکی از تیم‌های ریشه‌دار و خوب لیگ است، اما با وجود احترام کامل به این تیم، ما برای کسب پیروزی به میدان خواهیم رفت تا جایگاه خود را در جمع مدعیان تثبیت کنیم.» مدیر تیم استقلال در ادامه نسبت به شایعات مربوط به اخراج رامین رضاییان توسط ساپینتو واکنش نشان می‌دهد و می‌گوید: «از انتشار این‌گونه اخبار غیرواقعی تعجب نمی‌کنیم. هر زمان استقلال به آرامش رسیده و جایگاه خود را در جمع مدعیان حفظ کرده، جریان‌های حاشیه‌ساز تلاش کرده‌اند با انتشار اخبار دروغ، تمرکز تیم را بر هم بزنند. دست این جریان‌ها برای همه اهالی فوتبال و هواداران استقلال رو شده است.»

او ادامه می‌دهد: «کسانی که درباره رامین رضاییان دروغ‌پردازی می‌کنند، فردا به سراغ سایر بازیکنان خواهند رفت، زیرا می‌دانند با این روش می‌توانند فضا را ملتهب کنند. اما خیال خام آن‌ها به نتیجه نخواهد رسید. بازیکنان استقلال با درک درست از شرایط تیم و تعصب نسبت به پیراهن، هرگز حاضر نیستند با رفتار غیرحرفه‌ای به تیم لطمه بزنند.»

طاهری می‌گوید: «رامین رضاییان پیش از انتشار این شایعه اعلام کرده بود که عده‌ای درپی حاشیه‌سازی هستند. اما حضور او در تمرین استقلال نشان داد که همه این حرف‌ها ادعایی پوچ و بی‌اساس است. هیچ بازیکنی علاقه‌ای به نیمکت‌نشینی ندارد، اما بازیکنان حرفه‌ای تحت نظر سرمربی عمل می‌کنند و رامین نیز مانند تمام بازیکنان حرفه‌ای از این قاعده پیروی می‌کند تا تیمش به موفقیت برسد.»

او در پایان خطاب به هواداران استقلال می‌گوید: «ما بر عهد خود با هواداران پایبند هستیم و برای سربلندی نام بزرگ استقلال از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد. بازیکنان تنها به موفقیت تیم فکر می‌کنند. از همه هواداران می‌خواهم اخبار باشگاه را از طریق رسانه رسمی دنبال کنند و به جوسازی‌های جریان ضداستقلالی توجه نکنند تا در پایان فصل به هدف مهم خود دست یابیم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.