ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

۳۰ برابر شدن پرتفوی سهام عدالت طی ۱۴ سال

  • کد خبر: ۳۷۸۹۵
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۱
  • ۲
۳۰ برابر شدن پرتفوی سهام عدالت طی ۱۴ سال
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه، پرتفوی سهام عدالت در طی ۱۴ سال تقریبا سی برابر شده است، گفت: طرح ارائه سهام به جاماندگان به زودی نهایی می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی طغیانی در خصوص آخرین وضعیت طرح ارائه سهام عدالت به جاماندگان گفت: قاطبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی معتقدند سهام عدالت بایستی به جاماندگان ارائه شود. از سوی دیگر دولت تاکید دارد سهامی برای ارائه به جاماندگان وجود ندارد. همانطور که وزیر اقتصاد اخیرا اشاره کرد دولت سهامی برای ارائه به ۳۰ میلیون نفر ایرانی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند ندارد، اما باید توجه داشت که مجلس شورای اسلامی در حد توان این مطالبه را پیگیری خواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی گفت: به اعتقاد اعضای کمیسیون اقتصادی سهامی که دولت در قالب‌ای تی اف واگذار می‌کند همان برگشتی سهام عدالت در سال ۱۳۹۵ است. براورد اولیه مجلس برای پرداخت سهام عدالت به حدود ۱ میلیون نفر جامانده این سهام است و اگر دولت میتواند این سهام را ارائه کند می‌تواند صندوق‌های‌ای تی اف را برای جبران کسری بودجه خود عرضه کند به هر ترتیب ابتدا بایستی وضعیت سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف شود.

به گفته این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، طبق بررسی‌های انجام شده براورد‌ها نشان می‌دهد، ۲۰ هزار میلیارد تومان سهام به ارزش سال ۱۳۸۵ به دولت برگشته است، این درحالی است که برخی از سهم‌ها حدودا ۴۰ برابر شد‌ه اند و به طور میانگین پرتفوی سهام عدالت ۳۰ برابر شده است. بر این است حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان ارزش سهام برگشتی است که میتواند منابع مناسبی برای ارائه سهام عدالت به جاماندگان باشد.

حدود ۴ میلیون نفر مشمول قطعی سهام عدالت شناسایی شده‌اند
 
طغیانی با بیان اینکه، تا کنون حدود ۴ میلیون نفر به عنوان مشمولان قطعی سهام عدالت شناسایی شده‌اند، گفت:بر این اساس ۲ میلیون و صد هزار نفر از افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی کشور مانند کمیته امداد و بهزیستی سهام عدالت دریافت نکرده‌اند، همچنین یک میلیون و هشتصد هزار نفر نیز از مجموع افرادی هستند که برگ سهام دریافت کرده‌اند، اما نام آن‌ها در سامانه سازمان خصوصی سازی ثبت نشده است.

به گفته این عضو کمیسیون اقتصادی، به نظر میرسد دولت راضی به پرداخت سهام عدالت به جاماندگان نیست، اما مجلس شورای اسلامی این مطالبه حق جاماندگان را تا انتها پیگیری خواهد کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: در زمان ارائه سهام عدالت ۶۰ درصد دهک دهم درامدی این سهام را دریافت کرده‌اند که به تبع نباید افراد حاضر در این دهک جز مشمولان سهام عدالت باشند.

وی در واکنش به نگرانی‌ها در خصوص تکمیل عرضه دارایی موجود در‌ای تی اف‌های دولتی و عدم وجود سهام برای ارائه به جاماندگان، گفت: هفته آینده جمع بندی کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص طرح ارائه سهام به جاماندگان نهایی می‌شود و پس از آن مراحل دیگر تصویب طرح در صحن علنی پیگیری خواهد شد. در صورت تصویب قانون ((احتمالا طی ۲ هفته آتی))دولت مکلف به ارائه سهام عدالت به جاماندگان خواهد شد.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۷
0
0
دژ پسند مگر ارث باباش هست که راضی نیست .سهام به جاماندکان برسد ..ـاین سهام حق همه هست باید عادلانه رفتار شود .من کارگرم ولی سهام ندارم ..نمایندکان مجلس تورا بخدا و امام زمان کاری کنید تا سهام به ماهم برسد ..اجرتون با خدااااا و امام زماااااان
محمد
Germany
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
خب میخواستی پول بدی اون موقع ک اعلام کردن ده سال پیش
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->