چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

۵ باور اشتباه درباره باتری تلفن هوشمند

  • کد خبر: ۳۷۹۲۸
  • ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
۵ باور اشتباه درباره باتری تلفن هوشمند
باتری موبایل‌های هوشمند از حساسیت‌های بیشتری برخوردار هستند. اما برخی از حساسیت‌های ما درباره باتری ها اساس علمی ندارند، مانند این موضوع که با موبایل در حال شارژ نباید کار کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز، باتری موبایل‌های هوشمند از حساسیت‌های بیشتری برخوردار هستند. اما برخی از حساسیت‌های ما درباره باتری‌ها اساس علمی ندارند، مانند این موضوع که با موبایل در حال شارژ نباید کار کنیم.

با دانستن چند نکته ساده می‌توانیم عمر باتری تلفن هوشمند خود را چندین برابر کنیم و از آسیب‌های بیشتر به آن جلوگیری کنیم. در این صورت هزینه کمتری را نیز متحمل می‌شویم.

۱. شارژ کردن گوشی در طول شب

اگر در تمام شب موبایل شما در شارژ باشد مشکلی پیش نمی‌آید؛ زیرا تکنولوژی‌های جدید به این صورت هستند که از شارژ شدن باتری پس از کامل شارژ شدن آن جلوگیری می‌کنند.

۲. استفاده از کابل شارژهای موجود در مکان‌های عمومی

کابل‌های شارژی را که در رستوران، فروشگاه و فرودگاه می‌بینید، اغلب از جنس اورجینال نیستند و براساس استاندارد نبودن ولتاژ برقی که به موبایل می‌رسانند به باتری موبایل صدمه می‌زنند.


۳. شارژ شدن ۱۰۰ درصد موبایل جدید، قبل از استفاده

باید بدانیم که وقتی موبایل از کارخانه خارج شده و روشن می‌شود دیگر نیازی به ۱۰۰ درصد شارژ شدن آن نیست و این موضوع اثری بر سلامت باتری در طولانی مدت ندارد.

۴. موبایل را شارژ نکنم تا وقتی به ۲ درصد برسد

بهتر است بدانید هر گاه که موبایل شما از بی شارژی خاموش شود احتمال این که دیگر باتری کار نکند بیشتر می‌شود. پس بهتر است قبل از اینکه به زیر ۱۰ درصد برسد به شارژ بزنید.

۵. برخی از اپلیکیشن ها باتری را می‌خورند

بله، این موضوع درست است که برخی از نرم‌افزار‌های موبایل شارژ باتری را می‌خورند. بهتر است در زمان‌هایی که این اپلیکیشن را نیاز ندارید آن را ببندید. همچنین در زمان‌هایی که گوشی شما شارژ کمی دارد و به آن احتیاج دارید نباید آن را خاموش کنید؛ زیرا روشن و خاموش کردن موبایل از باتری انرژی مضاعف می‌گیرد که اصلا به صرفه نیست. به جایش نور صفحه را کم کنید، داده‌های دستگاه را خاموش کنید و برنامه‌های اضافی را ببندید.

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->