آغاز «امتداد مقاومت»؛ تئاتر خیابانی در ۹ استان به یاد حاج قاسم سلیمانی

  • کد خبر: ۳۸۳۰۶۹
  • ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹
آغاز «امتداد مقاومت»؛ تئاتر خیابانی در ۹ استان به یاد حاج قاسم سلیمانی
همزمان با آغاز اجرای یادواره نمایش‌های خیابانی «امتداد مقاومت» ویژه پاسداشت شهید حاج قاسم سلیمانی و سرداران شهید محور مقاومت، جدول اجراهای این رویداد هنری منتشر شد؛ رویدادی که با حضور ۱۱ نمایش خیابانی در ۹ استان کشور برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با آغاز اجرای یادواره نمایش‌های خیابانی «امتداد مقاومت» ویژه‌ی پاسداشت شهید حاج قاسم سلیمانی و سرداران شهید محور مقاومت، جدول این رویداد هنری منتشر شد.

«امتداد مقاومت» با هدف حمایت از گروه‌های برگزیده نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت و با حضور ۱۱ نمایش خیابانی در ۹ استان کشور از یازدهم تا نوزدهم دی ماه میزبان مخاطبان خواهد بود.

«قهرمان»، «انگشتری»، «رایت فلایر»، «صمیم»، «مدرسه ما»، «مرد سرش بره قولش نمیره»، «پا‌های خسته‌ی من»، «Wcsnf»، «استیک با سس باربیکیو»، «ماهی قرمز‌های دریا» و «مردان کوچک» نمایش‌های خیابانی حاضر در این یادواره هستند که طی ۵۲ نوبت و براساس جدول منتشر شده در استان‌های تهران، کرمان، اصفهان، لرستان، هرمزگان، همدان، خراسان رضوی، کردستان و ایلام اجرا خواهند شد.

بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت با شعار «ایران، صحنه جاودان مقاومت» به دبیری محمد کاظم‌تبار توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح از نیمه دوم سال ۱۴۰۴ آغاز شده و تا نیمه اول سال ۱۴۰۵ در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

همچنین گروه «تهران سی‌نما» با همکاری موسسه تصویر شهر، نخستین فصل فعالیت‌های خود را با هدف رشد در چرخه تولید سینمایی از مرحله آموزش تا اکران و با شعار «قد بکش از قاب» از سه‌شنبه ۱۶ دی آغاز می‌‎کند.

گروه تهران سی‌نما که در شاخه تولید آثار سینمایی با موضوعات شهری فعالیت دارد، در فاز جدید کاری خود سراغ بسته‌های آموزشی- پاتوقی و عضوگیری از میان اهالی و مخاطبان سینما رفته است و روز سه‌شنبه ۱۶ دی در قالب «شهرتِک» (سینماتک با بررسی موضوعات شهری در سینما) آغاز به کار می‌کند.

در این برنامه ضمن نمایش فیلم «روز‌های عالی» ساخته ویم وندرس، هادی مقدم‌دوست، فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما، محمد ناظرپناهی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران و هنگامه عیلانی مدیر فرهنگی و هنری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران به عنوان کارشناس و سخنران حضور خواهند داشت.

این برنامه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در سالن ۱۲ پردیس سینماگالری ملت آغاز می‌شود. «شهراندیش» (کارگاه‌های تحلیل و نقد ژانر‌های شهرمحور) از دیگر برنامه‌های گروه تهران سی‌نما است که از چهارشنبه ۱۷ دی ماه فعالیت خود را شروع می‌کند. نخستین برنامه «شهراندیش» که با ارائه و اجرای محمد قربانی و از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در سالن ۱۲ پردیس سینمایی ملت برگزار می‌شود به تحلیل وجوه شهر در ژانر اکسپرسیونیسم اختصاص دارد.

در ادامه برنامه‌های این هفته تهران سی‌نما، نخستین جلسه «سینماتک فیلمَک» (پاتوق فیلمسازان و علاقمندان فیلم کوتاه با محوریت هم‌اندیشی درباره نقش شهر در آثار) هم چهارشنبه۱۷ دی از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در سالن ۱۲ پردیس سینماگالری ملت برگزار می‌شود.

فیلمک به نمایش و نقد و بررسی بسته‌های فیلم کوتاه با حضور عوامل آثار و علاقمندان سینما اختصاص دارد.

شهرنگار (تور گشت شهری با محور‌های محتوایی متنوع برای جلب توجه و مشارکت اصناف مولف در حوزه سینما و زیست شهری) نیز از دیگر برنامه‌های فصل نخست گروه «تهران سی‌نما» است که جزئیات آن به زودی اعلام خواهد شد.

حضور در برنامه‌های مختلف فصل نخست گروه تهران سی‌نما رایگان است و به زودی نحوه عضوگیری در سوپراپلیکیشن شهرزاد و شرایط ارتقای اشتراک مخاطب و بهره‌مندی از مزایای عضویت، از طریق سایت و صفحه مجازی موسسه تصویر شهر اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.