بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

مخالفت وزیر بهداشت آلمان با حضور هواداران بوندسلیگا در ورزشگاه‌ها

  • کد خبر: ۳۸۴۱۰
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
مخالفت وزیر بهداشت آلمان با حضور هواداران بوندسلیگا در ورزشگاه‌ها
با توجه به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در آلمان بعید است که هواداران بوندس لیگا بتوانند مجوز ورود به ورزشگاه را برای فصل آتی به دست آورند.
به گزارش شهرآرانیوز، آلمان یکی از کشور‌های اروپایی بود که ویروس کرونا در آن شیوع پیدا کرد، اما آن‌ها توانستند که ویروس را مهار کنند.

رقابت‌های بوندسلیگا نخستین رقابت بزرگ اروپایی بود که با وجود کرونا از سرگرفته شد و در نهایت هم بدون حضور تماشاگر ادامه پیدا کرد و بایرن جام قهرمانی را بالای سر برد.

پیش از این مسئولان آلمانی اعلام کردند که با توجه به کنترل کرونا این احتمال زیاد است که تماشاگران دوباره به ورزشگاه‌ها برگردند.

اما در هفته اخیر شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان به شکل نگران کننده‌ای افزایش یافت و به نظر می‌رسد که موج دوم ویروس در این کشور آغاز شده است.

ینس اسپان وزیر بهداشت آلمان درباره بازگشت هواداران به ورزشگاه گفت: بازگشت هزاران هوادار به ورزشگاه‌ها؟ این با شیوع کنونی ویروس در کشور مطابقت نمی‌کند. به نظر من چنین اقدامی اشتباه خواهد بود. باید هوشیار باشیم و احساسی تصمیم نگیریم.

او ادامه داد: در شرایط کنونی بازگشت هواداران به ورزشگاه‌ها اشتباه خواهد بود. فعلا بازگشت هواداران به ورزشگاه اولویت ما نیست.

این سخنان وزیر بهداشت آلمان در حالی است که هفته قبل کمیته برگزاری رقابت‌های بوندسلیگا پیش شرط‌هایی را برای بازگشت هواداران به ورزشگاه‌ها اعلام کرد و به نظر می‌رسد که اوج گیری دوباره ویروس اختلافات را هم افزایش داده است و باید دید که در روز‌های پیش رو چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->