یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

اجرای حکم اعدام سلاطین خودرو و طلا چه زمانی است؟

  • کد خبر: ۳۸۴۳۳
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
اجرای حکم اعدام سلاطین خودرو و طلا چه زمانی است؟
بعد از آنکه سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام سلاطین خودرو و طلا خبر داده بود، اما هنوز خبری از اجرای حکم این زن و شوهر نیست چرا که آن‌ها درخواست اعاده دادرسی خود را به دیوان عالی داده اند.
به گزارش شهرآرانیوز، بعد از آنکه در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام سلاطین خودرو و طلا خبر داده بود، اما هنوز خبری از اجرای حکم این زن و شوهر نیست چرا که آن‌ها درخواست اعاده دادرسی خود را به دیوان عالی داده اند.

حالا این دیوان عالی است که باید با اعلام نظر خود مشخص کند که این زن و شوهر اعدام می‌شوند و یا درخواست اعاده دادرسی مقبول میفتد.

ماجرای صدور حکم اعدام سلاطین طلا و خودرو چیست؟

سی ام اردیبهشت ماه غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در نشست خبری خود از صدور حکم اعدام برای یک زن و شوهر که به سلطان خودرو معروف بودند خبر داد.

وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی زن و شوهری بودند که هر دو به جرم مشارکت در اخلال کلان در نظام پولی و ارزی منجر به قاچاق ارز از طریق ثبت سفارشات صوری و حواله جات امورات صرافی بدون مجوز اخلال در نظام توزیع نیازمندی‌های عمومی کشور از طریق پیش خرید بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو از شرکت سایپا مشارکت در عملیات پولشویی سازمان یافته میزان ۳۲ هزار میلیارد ریال و موضوعات مربوط به بحث که از منزل متهمه ۲۴ هزار و ۷۰۰ سکه تمام بهار آزادی به علاوه یکصد کیلوگرم طلا کشف شده بود به اعدام محکوم شدند.

نجوا لاشیدایی

بر اساس آنچه که توسط قوه قضاییه اعلام شد این دو زن و شوهر در سال ۸۶ شرکت هرمی را تاسیس کرده بودند و با استفاده از ادعا‌های واهی و متقلبانه اقدام به تحصیل مال نامشروع کردند و طی سال‌های متوالی توانسته بودند از طریق اخلال در نظام ارزی و پولی منجر به قاچاق ارز اقدامات متعددی را انجام دهند و پول زیادی را به جیب بزنند.

این زن و شوهر پرونده‌های متعددی را در حوزه قاچاق موبایل، اخلال در نظام اقتصادی، پولشویی، تاسیس شرکت هرمی، قاچاق ارز، ثبت سفارش‌های صوری و نفوذ در شبکه بانکی کشور داشته‌اند.

البته وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی که به سلطان خودرو معروف بودند ۶ هزار خودرو به قیمت ۳۰ میلیارد تومان را از شرکت سایپا خریداری کردند؛ خریدی که با همکاری دو تن از نمایندگان مجلس به نام‌های محمد عزیزی و فریدون احمدی انجام شد و البته نایب رئیس و مدیرعامل وقت شرکت خودروسازی سایپا هم در این مسئله نقش داشتند.

در همین راستا شرکت خودروسازی سایپا در قبال تولید ۶ هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو آن‌ها را تنها با پیش پرداخت ۵ میلیون تومان تحویل این زن و شوهر داده بود.

به گفته سخنگوی دستگاه قضا نجوا لاشیدایی بیش از ۲۴۰ حساب به نام اشخاص مختلف حقیقی و حقوقی ایجاد کرده بود و از طریق این حساب‌ها به منافع بسیار زیادی دست یافته بود و متاسفانه ارتباطات و مراودات بسیاری هم با مدیران شرکت خودروسازی سایپا ایجاد کرده بودند.

اما یکی از علل اصلی صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر اخلالی بود که در توزیع مایحتاج عمومی کشور ایجاد شده بود و آن‌ها با خرید هزاران خودرو اخلال بسیار زیادی را در صنعت خودروسازی به وجود آورده بودند.

از علل دیگر صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر اخلال در نظام ارزی سکه و خرید و اقدامات مفسدانه دیگر بود و با توجه به اعمال مجرمانه‌ای که این زن و شوهر انجام داده بودند دادگاه به این نتیجه رسید که اقدام آن‌ها مصداق افساد فی الارض بوده و مجازات آن اعدام است.

پس از اعلام صدور حکم اعدام برای این زن و شوهر سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد که این حکم می‌تواند در دیوان عالی کشور بررسی شود تا در صورت وجود شرایط قانونی اعاده دادرسی شود و البته هنوز جواب رسیدگی به این پرونده صادر نشده است و این دو متهم هنوز اعدام نشده‌اند.
 
باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->