گزارش سازمان اطلاعات سپاه از دستگیری تروریست‌های مسلح

  • کد خبر: ۳۸۶۰۳۵
  • ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۱
گزارش سازمان اطلاعات سپاه از دستگیری تروریست‌های مسلح
سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه‌ای گزارشی از عملکرد خود در مقابله با پروژه آشوب آمریکایی ـ صهیونی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای ضمن ارائه گزارشی از روند اقدامات اطلاعاتی خود در مقابله با پروژه آشوب آمریکایی ـ صهیونی دی ماه ۱۴۰۴ تاکید کرد: فرزندان شما در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این اطمینان را به شما می‌دهند که همچون گذشته با حفظ و ارتقاء توان اطلاعاتی در برخورد مؤثر و پیشگیرانه با آمران و عاملان بروز ناامنی در جامعه تمام توان خود را به‌کار گرفته و با همکاری شما مردم هوشیار، در برخورد با شبکه رزم دشمن از هیچ تلاشی فروگذاری نکند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر می‌باشد:

باسمه تعالی

ملت شریف و سربلند ایران اسلامی.

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظیفه خود می‌داند ضمن قدردانی از حضور مقتدرانه و هوشمندانه مردم ایران، گزارشی از روند اقدامات اطلاعاتی خود در مقابله با پروژه آشوب آمریکایی ـ صهیونی دی‌ماه ۱۴۰۴ را به استحضار برساند.

۱) تاکنون نزدیک به ۴۰۰ هزار گزارش مردمی دریافتی درخصوص موارد ناقض امنیت و مظنونین به اقدامات خرابکارانه و تروریستی در سامانه ۱۱۴ اطلاعات بسیج دریافت شده که با اولویت مورد پیگیری قرار گرفت و در برخی موارد، منجر به تعقیب یا دستگیری شده است.

۲) شناسایی و برخورد پیش‌دستانه با عناصر میدانی آشوبگران و شبکه حامیان مالی، تسلیحاتی و اطلاعاتی آنها که مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونی اقدامات مؤثری صورت گرفته که به برخی از موارد آن اشاره می‌شود:

- دستگیری یکی از عناصر تشکیلات برانداز سلطنت‌طلب که نقطه اصلی پیوند با رژیم صهیونی بوده، در یکی از شهر‌های جنوبی و حین هماهنگی با برخی اعضای شبکه داخلی؛ انهدام تیم‌های رزم خیابانی وابسته به گروه‌های ضدانقلاب در ۹ استان که به‌صورت محله‌محور، به ادعای خود، قصد «تسخیر خیابان» را داشتند.

- دستگیری سرکرده یک تیم وابسته به گروهک‌های تجزیه‌طلب قومی، پیش از اجرای حمله تروریستی علیه دو مقر نظامی و انتظامی در مناطق مرزی.

- شناسایی و مقابله با ۳۱ عنصر معارض که برای همکاری با سرویس اطلاعاتی موساد اعلام آمادگی کرده بودند.

- اگرچه بخش اصلی برنامه دشمن برای ایجاد آشوب و هرج و مرج با تلاش‌های مردم و نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی ناکام ماند، امّا رصد‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که دشمن از طریق اجماع‌سازی علیه جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی و ایجاد هزینه‌های نظامی و امنیتی و جنگ شناختی گسترده و تداوم پشتیبانی مالی و اطلاعاتی از باقیمانده عناصر تروریست درصدد گسترش آشوب و ناامنی می‌باشد.

از این رو حفظ و ارتقاء هوشیاری کامل در برابر دسیسه‌های دشمنان این مرز و بوم اولویّت اول همگان است. فرزندان شما در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این اطمینان را به شما می‌دهند که همچون گذشته با حفظ و ارتقاء توان اطلاعاتی در برخورد مؤثر و پیشگیرانه با آمران و عاملان بروز ناامنی در جامعه تمام توان خود را به‌کار گرفته و با همکاری شما مردم هوشیار، در برخورد با شبکه رزم دشمن از هیچ تلاشی فروگذاری نکند و به حول و قوه الهی شرایط داخلی و پیرامونی آمریکا به‌گونه‌ای پیش خواهد رفت که نتیجه آتش‌افروزی‌های علیه جمهوری اسلامی ایران محیط امنیتی آمریکا و شرکایش را متأثر خواهد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.