امکانات دیگری برای پیام‌رسان‌های ایرانی فعال شد

  • کد خبر: ۳۸۶۷۶۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۲
امکانات دیگری برای پیام‌رسان‌های ایرانی فعال شد
بعضی دیگر از قابلیت‌های موجود در پیام‌رسان‌های ایرانی اکنون فعال شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بعد از برقراری گفت‌وگوی فردی، اکنون امکانات دیگری مثل ارسال فایل و صوت در پیام‌رسان‌های ایرانی مجدد برقرار شده است.

در حال حاضر در پیام‌رسان «بله» امکان برقراری تماس صوتی و تصویری و ارسال فایل در گفت و گوی شخصی، برقرار شده است. در حال حاضر فایل‌های با حجم حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت امکان ارسال دارند. البته برای ارسال فایل‌های صوتی (Voice) محدودیت حجم وجود ندارد.

همچنین در پیام‌رسان «روبیکا»، امکان اشتراک‌گذاری پست و استوری برای صفحات تأیید شده حاوی نشان رسمی و صفحات احراز هویت شده به‌مرور در حال فراهم شدن است و امکان درج کامنت هم به زودی فعال خواهد شد.

در پیام‌رسان «سروش‌پلاس» هم امکان آپلود فایل به صورت محدود در گفت‌و‌گو‌های شخصی، فراهم شده‌است و کانال‌هایی که مالک آنها احراز هویت شده‌اند، امکان ارسال پیام دارند.

گفتنی است از پنجشنبه ۱۸ دی‌ماه برای جلوگیری از سازماندهی اقدامات تروریستی، محدودیت‌های موقت در ارتباطات کشور اعمال شد. اکنون با دستگیری هسته‌های اصلی و بازگشت آرامش به کشور، رفع این محدودیت‌ها به صورت مرحله به مرحله در دستور کار است. در مرحله اول پیامک وصل شد و بعد ارسال پیام‌های فرد به فرد در پیام‌رسان‌های داخلی برقرار شد.

حالا سایر خدمات لازم برای گفت‌و‌گو در این پیام‌رسان‌ها فعال می‌شود و مرحله بعد بازگشت سرویس‌های اینترنت بین‌الملل در دستور کار قرار خواهد گرفت.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.