نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

همدلی و هم‌زبانی همه ارکان حاکمیت در خراسان از آثار مثبت مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است

  • کد خبر: ۳۸۷۵۶
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
همدلی و هم‌زبانی همه ارکان حاکمیت در خراسان از آثار مثبت مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است
استاندار خراسان رضوی گفت: سیاست‌ورزی زمانی منزلت پیدا می‌کند که آثار مثبت آن بر ارتقای سطح زندگی مردم نمایان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌حسینی در نشست با اعضای قرارگاه رسانه‌ای خراسان رضوی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی که از حدود یک سال و نیم گذشته در خراسان رضوی شروع شد، آثار مثبت فراوانی داشته که مهم‌ترین آن، همدلی و هم‌زبانی همه ارکان حاکمیت در استان است.
وی افزود: خوشخبتانه با حمایت‌های نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی، همدلی بسیار خوبی در استان شکل گرفته است و همه ارکان حاکمیت برای پیشرفت و آبادانی هم‌قسم شده‌اند و در نتیجه آن تا امروز به ارزش بیش از ۲۵۰ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری امضا شده است.
استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه سیاست سیاست‌ورزی زمانی منزلت پیدا می‌کند که آثار مثبت آن بر ارتقای سطح زندگی مردم نمایان شود، خاطرنشان کرد: در طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به رویکرد‌های سیاسی افراد توجهی نداریم و معتقدیم که برای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و دستیابی به توسعه و پیشرفت، همگان باید پای کار باشند.
وی ادامه داد: در شرایط امروز که با تحریم‌های ظالمانه‌ای از سوی دشمن روبه‌رو هستیم، چاره‌ای جز حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی جوامع محلی نداریم و برای تحقق این امر باید از ظرفیت شرکت‌های توانمند بخش خصوصی استفاده کنیم.
رزم‌حسینی با بیان اینکه تاکنون ۲۵۹ معین اقتصاد مقاومتی مسئولیت توسعه جوامع محلی در خراسان رضوی را برعهده گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: ۹۶ درصد این معین‌ها از شرکت‌های بخش خصوصی هستند که به‌صورت داوطلبانه، مسئولیت ارائه آموزش‌های کسب‌وکار به افراد بیکار در مناطق روستایی و توانمندسازی آن‌ها را از طریق کارآفرینی و راه‌اندازی فعالیت‌های خرد برعهده گرفته‌اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه رسانه‌ها باید مسئله‌محور باشند، گفت: بلاتکلیفی ۲۵ ساله طرح بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، معضلات زیست‌محیطی کشف‌رود، طرح مثلث توسعه اقتصادی‌فرهنگی و طرح انتقال آب دریای عمان به شرق کشور از جمله موضوعاتی است که رسانه‌ها می‌توانند به آن‌ها بپردازند و در مسیر پیشبرد امور به مدیران کمک کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->