آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیش فروش هر واکسن کرونای انگلیس به قیمت ۱۲۰ دلار

  • کد خبر: ۳۸۷۶۸
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
پیش فروش هر واکسن کرونای انگلیس به قیمت ۱۲۰ دلار
دانشگاه اکسفورد در تولید واکسن علیه کرونا جلودار است و به همین علت کشور‌های زیادی با درخواست‌های ۲۰ و ۳۰ میلیون این واکسن را پیش خرید می‌کنند. هر واکسن این موسسه انگلیسی هم اکنون به قیمت ۱۲۰ دلار پیش فروش می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان این مطلب افزود: کشور‌های زیادی برای تولید واکسن کرونا در تلاش هستند. در بین موسسه‌های مختلفی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، دانشگاه اکسفورد انگلیس از بقیه جلوتر است و به همین علت کشور‌های زیادی با درخواست‌های ۲۰ میلیون و ۳۰ میلیون این واکسن را پیش خرید می‌کنند، قیمت آن بالاست و کشور‌های زیادی برای خرید آن اقدام کرده اند، اگر در ایران بخواهیم برای حداقل ۲۰ میلیون نفر این واکسن را تهیه رقم بزرگی می‌شود که در توان کشور نیست ضمن اینکه این واکسن باید هر سه ماه تکرار شود.
محمدرضا ظفرقندی ادامه داد: در شرایط فعلی باید بیشتر تمرکز را بر روی پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا بگذاریم، رسانه‌ها همان طور که تاکنون به خوبی عمل کرده اند باید آگاهی سازی و هشداردهی به مردم را ادامه دهند و جلوی عادی سازی را بگیرند و در واقع عادی نسازی بکنند، باید افرادی که از پروتکل‌های بهداشتی تخطی می‌کنند، جریمه شوند و سختگیری‌ها باید بیشتر شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: ویروس کرونا، بسیار پیچیده عمل می‌کند و شرایط کشور نیز پیچیده است هر روز تعدادی از همکارانمان را در جامعه پزشکی و پرستاری به علت ابتلا به کووید۱۹ از دست می‌دهیم. تعداد زیادی از شهروندان ایرانی هر روز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند، افرادی که هر کدامشان یک پدر، یک مادر، یک همسر یا فرزند یک خانواده هستند و عده زیادی را داغدار می‌کنند.

وی افزود: این درد مشترک جدا جدا درمان نمی‌شود باید همه اعم از دولت و ملت مانند دوران جنگ در کنار هم با عزم ملی جدی و مسئولیت اجتماعی برای مهار اپیدمی این ویروس همکاری کنیم. اگر این همکاری و عزم ملی ایجاد می‌شد دچار پیک دوم نمی‌شدیم، چون توجه و رعایت پروتکل‌ها کمرنگ و بازگشایی‌ها انجام شد و مردم به مسافرت رفتند دچار پیک دوم کرونا شدیم، کنترل و پیشگیری مناسبی انجام نشد. با توصیه و تعارف اپیدمی کرونا کنترل نمی‌شود، باید مقررات خاصی در جامعه حاکم شود.

ظفرقندی ادامه داد: تحریم‌های آمریکا هم البته ظلمی است که در این شرایط کار مدیریت کرونا را در ایران سخت‌تر کرده است، بنده در نامه‌ای به رئیس سازمان بهداشت جهانی و دبیرکل سازمان ملل نوشتم که این ظلمی که به ایران می‌شود دامن کشور‌های دیگر را هم می‌گیرد، زیرا ویروس کرونا مرز نمی‌شناسد و وقتی در ایران امکانات کافی برای پیشگیری و درمان نداشته باشیم این ویروس جهانگیر می‌شود و این ظلم به بشریت است.
 
تهدید کرونا در ایران مثل زمان جنگ است
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: وضعیت و تهدید کرونا در ایران مثل زمان جنگ است اگر یک لحظه غفلت کنیم یا عقب بنشینیم ضربه می‌خوریم. در این مبارزه البته پزشکان و پرستاران در خط مقدم جنگ هستند، باید همه امکانات و قوانین کشور در خدمت این مبارزه باشد درست مثل زمان جنگ، وزارت بهداشت اکنون در بیمارستان‌ها با کمبود و خستگی نیرو‌ها مواجه است. البته قرار است حدود سه هزار رزیدنت به سرعت فارغ التحصیل شوند و بتوانند به کمک کادر درمان در بیمارستان‌ها بیایند تا بتوانیم بر پیک دوم کرونا غلبه کنیم.

وی افزود: سازمان نظام پزشکی در ماه‌های گذشته به صورت فعال هشدار‌های لازم را به گوش مسئولان دولت رسانده است و اکنون امکانات حفاظتی پرسنل بیمارستان‌ها نسبت به اسفند بهتر شده است، اما این وسایل حفاظتی ۱۰۰ درصد از انتقال ویروس جلوگیری نمی‌کند و هر روز با ابتلا و فوت تعدادی از کادر پزشکی و پرستاران مواجه می‌شویم.

وی گفت: در مورد داروی رمدسیور که با ارزیابی‌های جهانی وارد فهرست دارویی کشور شده گر چه هنوز با کمبود مواجه هستیم، اما طی روز‌های آینده تولیدات داخلی این دارو وارد بازار می‌شود و تا حدی کمبود این دارو کمتر می‌شود.

ظفرقندی ادامه داد: در مورد آمار کرونا سازمان نظام پزشکی هم حرف‌هایی دارد که قبلا بیان شده است، در هر صورت وزارت بهداشت در جایگاه رسمی باید آمار را بر اساس موارد قطعی تست پی سی آر اعلام کند، زیرا سازمان بهداشت جهانی هم همین را معیار قرار داده است، اما همه می‌دانیم که تعداد زیادی از بیماران با علائم کرونا یا سی تی اسکن ریه به این بیماری مبتلا شده اند و در بیمارستان یا خارج از آن فوت می‌کنند، اما چون تست نداده اند یا تست آن‌ها مثبت نشده در آمار رسمی قرار نمی‌گیرند.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: این سازمان هشدار‌های لازم را در مورد خطر کرونا، برگزاری تجمعات و بازگشایی ادارات و مشاغل و حتی برگزاری مراسم عزاداری محرم اعلام کرده است امیدواریم پروتکل سختگیرانه اجرایی در کشور داشته باشیم تا دوباره شاهد پیک‌های افزایشی بعدی کرونا در کشور نباشیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->