کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم بازی جرئت‌و‌حقیقت از دندان‌ساز یک زورگیر حرفه‌ای ساخت دستگیری جمشید ژاپنی، سرکرده باند لاشخورها بریدن گلوی زن در حمام خانه‌اش و فاش شدن رابطه پنهانی آتش‌سوزی انبار مواد غذایی در خیابان مصلی مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) قتل درپی درگیری خانوادگی مقابل دادسرا موادفروش حرفه‌ای در پوشش مسافربر به دام پلیس افتاد (۲ مرداد ۱۴۰۳) جنایت‌های تکان دهنده مرد قصاب در مشهد خودکشی پس از شلیک خونین به همسر در خیابان‌ حریق منزل مسکونی در بلوار توس مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟ منع بیماران مبتلا به سرطان از سفر زیارتی اربعین تصادف رانندگی در بزرگراه پیامبر اعظم مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (۲ مرداد ۱۴۰۳) تغذیۀ سالم راهی برای افزایش ایمنی بدن در برابر هوای آلوده طراحی کیت تشخیص «مننژیت» پژوهشگران مشهدی آیا ادارات استان اصفهان روز پنجشنبه (۴ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کشف ۱۹ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان خراسان رضوی بارش باران تابستانی در جاده‌های خراسان رضوی + فیلم (۲ مرداد ۱۴۰۳) آتش‌نشانان مشهدی مانع انفجار نشت الکل در شهرک صنعتی شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) تاکنون ۲۵۰۰ نفر به اداره گذرنامه خراسان رضوی مراجعه کردند | سریعترین راه صدور گذرنامه با اپلیکیشن «پلیس من» جزئیات تازه از جنایت تولیدکننده پادکست در کانادا | چرا راوی «آخرین شاهد» همسرش را به قتل رساند؟ جزئیات تعطیلی چهارساعته واحد‌های صنفی مشهد از ۳ مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۰ روز آینده | تابلو‌های تبلیغاتی اصناف خاموش شود
سرخط خبرها

پیش فروش هر واکسن کرونای انگلیس به قیمت ۱۲۰ دلار

  • کد خبر: ۳۸۷۶۸
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
پیش فروش هر واکسن کرونای انگلیس به قیمت ۱۲۰ دلار
دانشگاه اکسفورد در تولید واکسن علیه کرونا جلودار است و به همین علت کشور‌های زیادی با درخواست‌های ۲۰ و ۳۰ میلیون این واکسن را پیش خرید می‌کنند. هر واکسن این موسسه انگلیسی هم اکنون به قیمت ۱۲۰ دلار پیش فروش می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان این مطلب افزود: کشور‌های زیادی برای تولید واکسن کرونا در تلاش هستند. در بین موسسه‌های مختلفی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، دانشگاه اکسفورد انگلیس از بقیه جلوتر است و به همین علت کشور‌های زیادی با درخواست‌های ۲۰ میلیون و ۳۰ میلیون این واکسن را پیش خرید می‌کنند، قیمت آن بالاست و کشور‌های زیادی برای خرید آن اقدام کرده اند، اگر در ایران بخواهیم برای حداقل ۲۰ میلیون نفر این واکسن را تهیه رقم بزرگی می‌شود که در توان کشور نیست ضمن اینکه این واکسن باید هر سه ماه تکرار شود.
محمدرضا ظفرقندی ادامه داد: در شرایط فعلی باید بیشتر تمرکز را بر روی پیشگیری از ابتلای مردم به کرونا بگذاریم، رسانه‌ها همان طور که تاکنون به خوبی عمل کرده اند باید آگاهی سازی و هشداردهی به مردم را ادامه دهند و جلوی عادی سازی را بگیرند و در واقع عادی نسازی بکنند، باید افرادی که از پروتکل‌های بهداشتی تخطی می‌کنند، جریمه شوند و سختگیری‌ها باید بیشتر شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: ویروس کرونا، بسیار پیچیده عمل می‌کند و شرایط کشور نیز پیچیده است هر روز تعدادی از همکارانمان را در جامعه پزشکی و پرستاری به علت ابتلا به کووید۱۹ از دست می‌دهیم. تعداد زیادی از شهروندان ایرانی هر روز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند، افرادی که هر کدامشان یک پدر، یک مادر، یک همسر یا فرزند یک خانواده هستند و عده زیادی را داغدار می‌کنند.

وی افزود: این درد مشترک جدا جدا درمان نمی‌شود باید همه اعم از دولت و ملت مانند دوران جنگ در کنار هم با عزم ملی جدی و مسئولیت اجتماعی برای مهار اپیدمی این ویروس همکاری کنیم. اگر این همکاری و عزم ملی ایجاد می‌شد دچار پیک دوم نمی‌شدیم، چون توجه و رعایت پروتکل‌ها کمرنگ و بازگشایی‌ها انجام شد و مردم به مسافرت رفتند دچار پیک دوم کرونا شدیم، کنترل و پیشگیری مناسبی انجام نشد. با توصیه و تعارف اپیدمی کرونا کنترل نمی‌شود، باید مقررات خاصی در جامعه حاکم شود.

ظفرقندی ادامه داد: تحریم‌های آمریکا هم البته ظلمی است که در این شرایط کار مدیریت کرونا را در ایران سخت‌تر کرده است، بنده در نامه‌ای به رئیس سازمان بهداشت جهانی و دبیرکل سازمان ملل نوشتم که این ظلمی که به ایران می‌شود دامن کشور‌های دیگر را هم می‌گیرد، زیرا ویروس کرونا مرز نمی‌شناسد و وقتی در ایران امکانات کافی برای پیشگیری و درمان نداشته باشیم این ویروس جهانگیر می‌شود و این ظلم به بشریت است.
 
تهدید کرونا در ایران مثل زمان جنگ است
رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: وضعیت و تهدید کرونا در ایران مثل زمان جنگ است اگر یک لحظه غفلت کنیم یا عقب بنشینیم ضربه می‌خوریم. در این مبارزه البته پزشکان و پرستاران در خط مقدم جنگ هستند، باید همه امکانات و قوانین کشور در خدمت این مبارزه باشد درست مثل زمان جنگ، وزارت بهداشت اکنون در بیمارستان‌ها با کمبود و خستگی نیرو‌ها مواجه است. البته قرار است حدود سه هزار رزیدنت به سرعت فارغ التحصیل شوند و بتوانند به کمک کادر درمان در بیمارستان‌ها بیایند تا بتوانیم بر پیک دوم کرونا غلبه کنیم.

وی افزود: سازمان نظام پزشکی در ماه‌های گذشته به صورت فعال هشدار‌های لازم را به گوش مسئولان دولت رسانده است و اکنون امکانات حفاظتی پرسنل بیمارستان‌ها نسبت به اسفند بهتر شده است، اما این وسایل حفاظتی ۱۰۰ درصد از انتقال ویروس جلوگیری نمی‌کند و هر روز با ابتلا و فوت تعدادی از کادر پزشکی و پرستاران مواجه می‌شویم.

وی گفت: در مورد داروی رمدسیور که با ارزیابی‌های جهانی وارد فهرست دارویی کشور شده گر چه هنوز با کمبود مواجه هستیم، اما طی روز‌های آینده تولیدات داخلی این دارو وارد بازار می‌شود و تا حدی کمبود این دارو کمتر می‌شود.

ظفرقندی ادامه داد: در مورد آمار کرونا سازمان نظام پزشکی هم حرف‌هایی دارد که قبلا بیان شده است، در هر صورت وزارت بهداشت در جایگاه رسمی باید آمار را بر اساس موارد قطعی تست پی سی آر اعلام کند، زیرا سازمان بهداشت جهانی هم همین را معیار قرار داده است، اما همه می‌دانیم که تعداد زیادی از بیماران با علائم کرونا یا سی تی اسکن ریه به این بیماری مبتلا شده اند و در بیمارستان یا خارج از آن فوت می‌کنند، اما چون تست نداده اند یا تست آن‌ها مثبت نشده در آمار رسمی قرار نمی‌گیرند.

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: این سازمان هشدار‌های لازم را در مورد خطر کرونا، برگزاری تجمعات و بازگشایی ادارات و مشاغل و حتی برگزاری مراسم عزاداری محرم اعلام کرده است امیدواریم پروتکل سختگیرانه اجرایی در کشور داشته باشیم تا دوباره شاهد پیک‌های افزایشی بعدی کرونا در کشور نباشیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->