افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها با وجود تلاش دولت برای کنترل نرخ بلیت هواپیما تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد+ جزئیات (۴ اسفند ۱۴۰۳) ریزش قیمت خودرو‌های خارجی (۴ اسفند ۱۴۰۳) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ اسفند ۱۴۰۳) | شاهین اتوماتیک پلاس ۱۵ میلیون تومان ریزش کرد پیش فروش بلیت‌های نوروز ۱۴۰۴ در دهه نخست اسفند ۱۴۰۳ بخشنامه وام ۶۵۰ میلیون تومانی مسکن ابلاغ شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌فروش سه محصول سایپا ویژه ماه رمضان از (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها

تعلیق ۳۱۶ کارت بازرگانی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۸۷۷۸
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
تعلیق ۳۱۶ کارت بازرگانی در خراسان رضوی
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۳۱۶ کارت بازرگانی در استان که هیچ ارز صادراتی‌ای برنگردانده و به تعهدات ارزی خود عمل نکرده بودند، تعلیق شدند.
طنین همتی | شهرآرانیوز، محمدعلی امیرفخریان درباره وضعیت کارت‌های بازرگانی استان اظهار کرد: در استان ۳۱۶ کارت بازرگانی داشتیم که هیچ ارز صادراتی‌ای برنگردانده بودند و در اوایل مردادماه تعلیق شدند. بعد اینکه فرصتی برای واحد‌های تولیدی در نظر گرفتیم، ۱۴۸ واحد دوباره کارتشان رفع تعلیق خواهد شد تا بتوانند فعالیتشان را ادامه دهند،
 
ولی باقی شرکت‌های بازرگانی که حدود ۱۶۹ شرکت هستند، در صورتی که تا تاریخ مهلت‌داده شده از طریق صرافی‌ها و با نرخ نیمایی اقدامات تعهدی خود را انجام دهند، رفع تعلیق خواهند شد.

وی تصریح کرد: حدود ۲۷۰۰ کارت بازرگانی فعال در استان داریم که از طریق اتاق تعاونی و بازرگانی صادر شده است.

امیرفخریان در ادامه گفت: در گذشته شیوه صدور کارت بازرگانی در اتاق بازرگانی شروع می‌شد و در نهایت بعد تأیید سازمان‌های صنعت و معدن، بازرگان کارت خود را از اتاق‌های بازرگانی و تعاون تحویل می‌گرفت.
 

صدورکارت بازرگانی از طریق سامانه تجارت، کاهش تخلفات

این مقام مسئول اضافه کرد: به‌تازگی برای کاهش سوءاستفاده از کارت‌های بازرگانی و کاهش تخلفات احتمالی، شیوه ما به‌طور کلی تغییر کرده و اکنون شیوه صدور کارت بازرگانی از طریق سامانه تجارت است و متقاضی برای اینکه درخواست کارت بازرگانی بکند، باید در این سامانه ثبت‌نام کند و از طریق اعتبارسنجی‌های مربوط این کار را انجام دهد.

وی اضافه کرد: سامانه تجارت هم به‌صورت برخط استعلام را از تمام دستگاه‌ها دریافت می‌کند که بر همین اساس احتمال سوءاستفاده و تخلف در این زمینه کاهش پیدا می‌کند. حتی در زمینه قول‌نامه‌های ملک هم به‌صورت برخط از سامانه‌های مربوط استعلام گرفته می‌شود که آیا این قول‌نامه وجود دارد یا نه؟

به گفته وی زمینه تخلف با این تغییر در صدور کارت بازرگانی به‌شدت کم می‌شود. این سامانه‌ها مسلما در شروع فرایند هستند و باتوجه‌به اینکه افراد با این سامانه‌ها آشنایی ندارند، مشکلاتی را به وجود می‌آورد که به‌مرور برطرف خواهد شد.
 

تعیین مهلت مقرر برای رفع تعلیق برخی کارتهای بازرگانی

وی درباره بازگشت ارز از کارت‌های بازرگانی اظهار کرد: در استان خراسان رضوی یک کارگروه پایش رفتار‌های تجارت خارجی داریم که با حضور اتاق‌های تعاون و بازرگانی در محل سازمان برگزار می‌شود و در آن به‌صورت ماهانه رفتار‌های دارندگان کارت‌های بازرگانی را بررسی می‌کردیم و اگر مسئله‌ای مشاهده می‌شد که این بازرگان صادرات خارج از معمول و احتمال تخلف دارد، با او مکاتبه می‌کردیم که درباره بازگشت ارز برنامه‌هایش را اعلام کند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: برای همین در استان تقریبا مشکلی برای کارت‌های بدون پشتوانه نداشتیم، ولی بازهم واحد‌های تولیدی که صادرات داشتند، ممکن است در مهلت مقرر به ایفای تعهد ارزی اقدام نکرده باشند.
 

مهلت به صادرکنندگان و تولیدکنندگان تا پایان شهریورماه

وی یادآورشد: در مهلت‌هایی که رئیس جمهور و بانک مرکزی در تیرماه اعلام کردند، تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرصت پیدا کردند تا به تعهدات ارزی خود عمل کنند. برخی اقدام کردند و مشکلی برای آن‌ها به‌وجود نیامد، اما برخی افراد که اقدامی نکردند، در اوایل مردادماه کارت‌های بازرگانی‌شان تعلیق شد.

امیرفخریان گفت: متعاقب این موضوع برای واحد‌های تولیدی یک فرصت یک ماهه دیگر باتوجه‌به سیاست‌های «کارگروه پایش» در نظر گرفتیم که تولیدکنندگان تا ۳۱ شهریورماه وقت دارند تعهدات ارزی را ایفا کنند وگرنه کارتشان تعلیق خواهد شد.

وی افزود: بنابراین به تعدادی از کارت‌هایی که مربوط به تولیدکنندگان بود، دوباره مهلت دادیم که از این فرصت استفاده کنند تا مشکلاتی برایشان پیش نیاید.

به گفته وی آن شرکت‌های بازرگانی‌ای که مقداری ایفای تعهدات ارزی کردند هم تا ۱۵ شهریورماه فرصت دارند ۳۰ درصد تعهد ارزی خود را ایفا کنند و تا ۳۱ شهریورماه هم دست‌کم ۷۰ درصد تعهدات را انجام دهند.
 

کارتهای بازرگانی غیر فعال، کاملا تعلیق

وی گفت:، اما آن شرکت‌های بازرگانی‌ای که کارتشان صفر بوده است، کاملا تعلیق شده‌اند و لزوما باید از طریق صرافی‌های معتبر به ایفای تعهدات ارزی اقدام کنند تا بتوانند کارت‌هایشان را از حالت تعلیق در بیاروند و فعالیت تجاری خود را انجام دهند.
 

هماهنگی دستگاه های دولتی برای برخورد با افراد خاطی

رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در ادامه تأکید کرد: در ادامه این فرایند دستگاه‌های دولتی هم از ارائه خدمات به کارت‌هایی که تعهدات ارزی را انجام ندادند، خودداری می‌کنند. از جمله صنعت، معدن و تجارت ملزم شده است که ثبت سفارش و صدوری برای فرد خاطی نداشته باشد و مجوز‌هایی دیگر برای این دسته افراد در نظر نگیرد. گمرک هم ملزم شده است طبق دستور بانک مرکزی تسهیلات و ضمانت‌نامه برایشان در نظر نگیرد. سازمان امور مالیاتی نیز لغو معافیت‌ها و مشوق‌های مالیاتی را برای این دسته افراد در نظر می‌گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->