۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۸۸۸۸
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود؟
شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص عفونی گفت: شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد.

مسعودرضا موحد دانش اظهار کرد: ماسک‌ها انواع مختلفی از جمله ماسک‌های جراحی و معمولی و یا ماسک فیلتردار دارند.

معاون درمان تامین اجتماعی ادامه داد: افرادی که بیمار هستند، بهتر است از ماسک بدون فیلتر و معمولی استفاده کنند.

موحد دانش با بیان اینکه ماسک‌های فیلتردار تنها مخصوص پزشکان برای ویزیت است، افزود: زمانی که ماسک مرطوب شده یا آلودگی واضحی و یا ترشحات بر روی آن ایجاد شد، لازم است تعویض شود.

وی با بیان اینکه ماسک‌های معمولی در صورت عدم آلودگی ۴ تا ۵ ساعت قابلیت استفاده دارند، تصریح کرد: شایعه‌ای وجود دارد مبنی بر اینکه استفاده طولانی‌مدت از ماسک باعث ایجاد عفونت دهان می‌شود که این تنها یک شایعه بوده و واقعیت ندارد؛ بلکه عفونت‌های دهان و دندان عوامل دیگری دارد.

این متخصص عفونی در پاسخ به این سوال که چرا علائم بیماری در افراد یک خانواده متفاوت است، بیان کرد: علائم بیماری در افراد مختلف متفاوت بوده و این امر به عواملی چون طیف سنی، داشتن بیماری‌های زمینه‌ای و  میزان ویروس ورودی به بدن بستگی دارد.

موحد دانش با بیان اینکه در جوانان این بیماری با نشانه‌های متفاوت بروز می‌کند، افزود: این بیماری در افراد جوان خفیف‌تر و در  افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، شدیدتر است.

وی با بیان اینکه تشخیص زودرس این بیماری نیز در سیر درمان اثرگذار است، تصریح کرد: در روند درمان این بیماری، مصرف مایعات و استراحت نقش مهمی دارد.

این متخصص عفونی با اشاره به تاثیر استرس در روند درمان این بیماری، افزود: استرس و اضطراب باعث کاهش ایمنی بدن می‌شود.

موحد دانش ادامه داد: گاهی ترس از بستری شدن در بیمارستان و استرس قرار گرفتن در آن فضا، باعث تشخیص دیرهنگام و طولانی شدن درمان می‌شود.

وی یادآور شد: استراحت در خانه و استفاده از ماسک، خطر ابتلا به بیماری کرونا را کاهش می‌دهد که لازم است مردم توجه لازم را داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->