۱۷ مصدوم در حوادث ترافیکی خراسان رضوی امروز چهارشنبه (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ماجرای ضرب و شتم کودکان در یکی از مراکز بهزیستی و تعطیلی این مرکز متخلف (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ریزش معدن در ارزوییه کرمان حادثه آفرید + جزییات(چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) آیا پرونده «امیر تتلو» به دادگاه تجدید نظر خواهد رفت؟ دستگیری متهم تحت تعقیب در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) توزیع موادمخدر در پوشش خانواده در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) رشد بیش از ۱۷ درصدی کشف جرائم به‌وقوع‌پیوسته، توسط کارآگاهان پلیس کشور آتش‌سوزی مخزن سوخت کوره آهنگری در مشهد یک مصدوم بر جای گذاشت (چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) اصلاحات احتمالی کنکور چه زمانی اعمال خواهد شد؟ آغاز اعزام عمره از امروز (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ضبط خودرو پورشه به ارزش ۱۳۳ میلیارد ریال در مشهد آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان کوهسنگی مشهد + تصاویر جلوگیری از ادامه فعالیت معلم‌بلاگر‌ها در مدارس ورود بیش از یک میلیون و ۳۲۲ هزار دانش‌آموز به دوره اول متوسطه پرونده میزبانی استقلال و پرسپولیس در مشهد دوباره به جریان افتاد | قفل در‌های ورزشگاه امام رضا(ع) باز می‌شود؟ نظر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبه کنکور بازنشستگان حساب خود را چک کنند | یک میلیون تومان علی‌الحساب متناسب‌سازی برای بازنشستگان لشکری واریز شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) اورژانس مشهد با کمبود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس مواجه است رئیس جمعیت هلال احمر ایران: حال عمومی سفیر ایران در لبنان خوب است + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۲۸ شهریور ۱۴۰۳) | وزش باد و خیزش گردوخاک در جنوب و شرق استان ترافیک پرحجم اول مهر ۱۴۰۳ در انتظار مشهدی‌ها فعالیت بدون مجوز صد‌ها صرافی رمزارز در داخل کشور «جشن جوانه‌ها» ویژه هفتمی‌ها همزمان با سراسر کشور در مشهد برگزار شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + ویدئو
سرخط خبرها

پیشگیری از کرونا با داروی ۲۴ ساعته

  • کد خبر: ۳۸۹۳۷
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
پیشگیری از کرونا با داروی ۲۴ ساعته
گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا نوعی اسپری بینی ارائه کرده‌اند که به گفته آنان می‌تواند از ورود ویروس کرونا به دستگاه تنفسی بدن جلوگیری کند. این متخصصان می‌گویند که اثر این دارو برای ۲۴ ساعت در بدن می‌ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان تیم "یوسی سان فرانسیسکو" در پژوهشی با همکاری یک پروفسور آلمانی که نتایج آن در پلاتفرم علمی "bioRxiv" منتشر شده، اسپری بینی جدیدی را معرفی کرده‌اند که به گفته آن‌ها می‌تواند مانع از ابتلا به ویروس کرونا شود.

 

به گزارش رسانه‌های آلمان، پتر والتر، بیوشیمیست آلمانی ساکن برلین نیز در این تیم تحقیقاتی حضور دارد. 

 

پروفسور والتر در این باره می‌گوید: ما داروی جدید AeroNabs را معرفی کردیم.

 

او  در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی آلمان درباره این دارو چنین توضیح می‌دهد: این نام را برای داروی جدید به این دلیل انتخاب کردیم که مولکول‌های این دارو را به آئروسل (ذرات معلق در هوا) تبدیل کردیم و توانستیم از این طریق غبار ابر مانندی را تولید کنیم که در صورت استنشاق می‌تواند به طور عمیق وارد ریه‌ها شود. در آنجا مولکول‌های این دارو می‌توانند پیش از نفوذ ویروس به سلول‌های بدن به آن حمله کنند و آن را از بین ببرند.

 

پروفسور والتر که تا کنون بارها نامزد دریافت جایزه نوبل در زمینه پزشکی شده است، امیدوار است که استفاده از این دارو بتواند ۲۴ ساعت از بدن در مقابل ویروس محافظت کند. 

 

تیم علمی والتر مولکول‌های پروتئین مصنوعی را در آزمایشگاه تولید کرده‌اند که شبیه به سلول‌های به اصطلاح نانو هستند. آنها می‌توانند عوامل بیماری‌زا را به نوعی گول بزنند. این نوع سلول‌های نانو در  بدن برخی از شترها و لاماها نیز دیده می‌شوند. تلاش کارشناسان این است که این مولکول‌ها را روی سطح تاج مانند ویروس کرونا مستقر و از این طریق آن را غیر فعال کنند.

 

والتر می گوید: این مولکول‌ها دارای نقاط اتصالی هستند که از طریق آنها می‌توانند به ویروس بچسپند. او همچنین می‌افزاید که پس از منفعل شدن ویروس، این مولکول‌ها آنها رها نمی‌کنند و از این طریق ویروس به طور کامل غیرفعال می شود.

 

برای روشن شدن اثربخشی نتایج این تحقیق پروفسور والتر به مراحل تکثیر ویروس کرونا در بدن در دوره ابتلا به بیماری کووید۱۹ اشاره می‌کند و می‌گوید که این ویروس از طریق حفره‌های بینی وارد بدن می‌شود. در آنجا به سلول‌های بدن انسان حمله و سپس به اعماق ریه ها نفوذ می‌کند و در آنجا شروع به تکثیر می‌کند. 

 

این پروفسور تاکید می‌کند: تا زمانی که بتوانیم ویروس را در حفره بینی متوقف کنیم، این دارو (AeroNabs) خوب عمل خواهد کرد. این دست‌کم آن چیزی است که ما به آن امیدواریم و در جهت عملی کردن آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

 

تشابه با تولید انسولین 

بنابر گزارش دویچه‌وله، تیم تحقیقاتی پروفسور والتر امیدوار است که این دارو تا زمانی که واکسن مقابله با ویروس کرونا در دسترس باشد، بتواند به طور قابل توجهی از بدن انسان در مقابل حمله ویروس کرونا محافظت کند.

 

والتر می‌گوید: تهیه و تولید این مولکول‌ها در مقادیر زیاد آسان است و در صورت عدم وجود عوارض جانبی بالینی، این اسپری به خوبی می‌تواند کاربرد وسیعی را داشته باشد.

 

یکی دیگر از مزایای این دارو از دید والتر در نحوه تولید آن است. او می‌گوید که تولید این دارو شبیه به انسولین است. به گفته این کارشناس اگر AeroNabs در آزمایش‌های بالینی تاثیر خود را نشان دهد، ممکن است که ظرف چند ماه آینده به بازار عرضه شود. پروفسور والتر می‌گوید: ما در حال صحبت با تولیدکنندگان هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->