کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پیشگیری از کرونا با داروی ۲۴ ساعته

  • کد خبر: ۳۸۹۳۷
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۴
پیشگیری از کرونا با داروی ۲۴ ساعته
گروهی از متخصصان علوم پزشکی در آمریکا نوعی اسپری بینی ارائه کرده‌اند که به گفته آنان می‌تواند از ورود ویروس کرونا به دستگاه تنفسی بدن جلوگیری کند. این متخصصان می‌گویند که اثر این دارو برای ۲۴ ساعت در بدن می‌ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان تیم "یوسی سان فرانسیسکو" در پژوهشی با همکاری یک پروفسور آلمانی که نتایج آن در پلاتفرم علمی "bioRxiv" منتشر شده، اسپری بینی جدیدی را معرفی کرده‌اند که به گفته آن‌ها می‌تواند مانع از ابتلا به ویروس کرونا شود.

 

به گزارش رسانه‌های آلمان، پتر والتر، بیوشیمیست آلمانی ساکن برلین نیز در این تیم تحقیقاتی حضور دارد. 

 

پروفسور والتر در این باره می‌گوید: ما داروی جدید AeroNabs را معرفی کردیم.

 

او  در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی آلمان درباره این دارو چنین توضیح می‌دهد: این نام را برای داروی جدید به این دلیل انتخاب کردیم که مولکول‌های این دارو را به آئروسل (ذرات معلق در هوا) تبدیل کردیم و توانستیم از این طریق غبار ابر مانندی را تولید کنیم که در صورت استنشاق می‌تواند به طور عمیق وارد ریه‌ها شود. در آنجا مولکول‌های این دارو می‌توانند پیش از نفوذ ویروس به سلول‌های بدن به آن حمله کنند و آن را از بین ببرند.

 

پروفسور والتر که تا کنون بارها نامزد دریافت جایزه نوبل در زمینه پزشکی شده است، امیدوار است که استفاده از این دارو بتواند ۲۴ ساعت از بدن در مقابل ویروس محافظت کند. 

 

تیم علمی والتر مولکول‌های پروتئین مصنوعی را در آزمایشگاه تولید کرده‌اند که شبیه به سلول‌های به اصطلاح نانو هستند. آنها می‌توانند عوامل بیماری‌زا را به نوعی گول بزنند. این نوع سلول‌های نانو در  بدن برخی از شترها و لاماها نیز دیده می‌شوند. تلاش کارشناسان این است که این مولکول‌ها را روی سطح تاج مانند ویروس کرونا مستقر و از این طریق آن را غیر فعال کنند.

 

والتر می گوید: این مولکول‌ها دارای نقاط اتصالی هستند که از طریق آنها می‌توانند به ویروس بچسپند. او همچنین می‌افزاید که پس از منفعل شدن ویروس، این مولکول‌ها آنها رها نمی‌کنند و از این طریق ویروس به طور کامل غیرفعال می شود.

 

برای روشن شدن اثربخشی نتایج این تحقیق پروفسور والتر به مراحل تکثیر ویروس کرونا در بدن در دوره ابتلا به بیماری کووید۱۹ اشاره می‌کند و می‌گوید که این ویروس از طریق حفره‌های بینی وارد بدن می‌شود. در آنجا به سلول‌های بدن انسان حمله و سپس به اعماق ریه ها نفوذ می‌کند و در آنجا شروع به تکثیر می‌کند. 

 

این پروفسور تاکید می‌کند: تا زمانی که بتوانیم ویروس را در حفره بینی متوقف کنیم، این دارو (AeroNabs) خوب عمل خواهد کرد. این دست‌کم آن چیزی است که ما به آن امیدواریم و در جهت عملی کردن آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

 

تشابه با تولید انسولین 

بنابر گزارش دویچه‌وله، تیم تحقیقاتی پروفسور والتر امیدوار است که این دارو تا زمانی که واکسن مقابله با ویروس کرونا در دسترس باشد، بتواند به طور قابل توجهی از بدن انسان در مقابل حمله ویروس کرونا محافظت کند.

 

والتر می‌گوید: تهیه و تولید این مولکول‌ها در مقادیر زیاد آسان است و در صورت عدم وجود عوارض جانبی بالینی، این اسپری به خوبی می‌تواند کاربرد وسیعی را داشته باشد.

 

یکی دیگر از مزایای این دارو از دید والتر در نحوه تولید آن است. او می‌گوید که تولید این دارو شبیه به انسولین است. به گفته این کارشناس اگر AeroNabs در آزمایش‌های بالینی تاثیر خود را نشان دهد، ممکن است که ظرف چند ماه آینده به بازار عرضه شود. پروفسور والتر می‌گوید: ما در حال صحبت با تولیدکنندگان هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->