کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

کشف سلول‌ شناسایی طعم ها

  • کد خبر: ۳۸۹۴۵
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
کشف سلول‌ شناسایی طعم ها
محققان نوعی از سلول های مربوط به گیرنده های چشایی کشف کرده اند که می تواند تمام طعم های شور، تلخ، شیرین، ترش و دلپذیر را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهان انسان گیرنده های چشایی چند کاره ای وجود دارند که می توانند  ۴ طعم متفاوت را شناسایی کنند.

بیشتر سلول های مربوط به گیرنده های چشایی فقط یک طعم خاص مانند تلخ، شیرین  یا ترش و شور را شناسایی کنند. اما سلول هایی که به تازگی کشف شده اند قادر به شناسایی طعم شیرین، ترش و تلخ هستند. تاکنون سلولی با چنین قابلیت هایی رصد نشده بود.

گیرنده های چشایی از سه نوع سلول ساخته شده اند که در کل طعم غذا را مشخص می کند.

نوع نخست به عنوان سلول های پشتیبان عمل می کند. نوع دوم طعم تلخ، شیرین و یا طعم لذت بخش را شناسایی می کند.  نوع سوم نیز طعم های شور و ترش را شناسایی می کند.

اما مطالعات روی موش ها یک بستر ناشناخته از سلول های نوع سوم را شناسایی کرد که به طور وسیع تمام طعم ها را شناسایی می کند.

این سلول ها دو مسیر سیگنال دهی متفاوت دارند که به آنها اجازه می دهد از یک مسیر ترشی و شیرین و از مسیر دیگر تلخی و لذت بخش را شناسایی کنند. این تحقیق نخستین شواهد فیزیکی از گیرنده چشایی وسیعی است که از چند نظریه مختلف پشتیبانی می کند. 

هرچند هنوز هم نمی توان سهم آنها در میزان حساسیت چشایی را تعیین کرد اما انتظار می رود سهم سلول ها در این روند قابل توجه باشد. کشف جدید چشم اندازی به چگونگی ارسال اطلاعات به مغز و فراوری آنها فراهم می کند و همچنین نشان می دهد گیرنده های چشایی ساختار بسیار پیچیده ای دارند.

این تحقیق در ژورنال PLOS Geneticsمنتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->