پلمب یک واحد نانوایی در مشهد به دلیل گران فروشی (۲۴ بهمن ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۹۲۳۳۹
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
پلمب یک واحد نانوایی در مشهد به دلیل گران فروشی (۲۴ بهمن ۱۴۰۴)
یک واحد نانوایی در مشهد به دلیل تخلفات احراز شده پلمب شد. این سومین نانوایی متخلف است که طی ۱۵ روز گذشته با دستور تعزیرات حکومتی در این شهر پلمب می‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز از پلمب یک واحد نانوایی متخلف در مشهد خبر داد. این سومین نانوایی است که طی ۱۵ روز گذشته به دستور تعزیرات حکومتی پلمب می‌شود. در جریان گشت مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، بازرسان این مدیریت به همراه پلیس امنیت اقتصادی، یک واحد نانوایی در محدوده خیابان کوثر مشهد به دلیل تخلفات احراز شده پلمب شد.

محسن صیادی در این خصوص گفت: در پی ارجاع نارضایتی‌های مردمی درباره کیفیت نان و گران‌فروشی، رسیدگی به این موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

صیادی افزود: تخلفات این سه واحد شامل گران‌فروشی، کم‌فروشی و عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بوده است.

وی تصریح کرد: تأکید ما بر صیانت از حقوق مردم و حفظ معیشت زائران و مجاوران است و با هرگونه تخلفی که به سفره شهروندان آسیب بزند، قاطعانه برخورد خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.