پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد مشهد، میزبان یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند
سرخط خبرها

رشد جهش‌واری را در همه ارکان نیرو‌های مسلح شاهد هستیم

  • کد خبر: ۳۹۲۹۵
  • ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
رشد جهش‌واری را در همه ارکان نیرو‌های مسلح شاهد هستیم
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: به هیچ عنوان تحریم‌ها بر روی فعالیت نیرو‌های مسلح تاثیر نگذاشته و حتی رشد جهش واری را در همه ارکان نیرو‌های مسلح شاهد هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ نوذر نعمتی امروز ۲۷ مردادماه در مراسم تکریم و معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوبشرق نزاجا با گرامیداشت یاد شهداء به ویژه سردارشهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: مقام معظم رهبری ویژگی‌های خاصی را در مراسم تشییع سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برای ایشان بیان کردند که یکی از ویژگی‌ها تدبیر شهید و پشت تدبیر شهید سلیمانی دنیایی از تلاش، صحبت و مجاهدت قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه دوران خدمت شهید سلیمانی سه دوره خاص بود و این فرصت شاید برای دیگران هم فراهم شده، افزود: یک دوره هشت ساله در دفاع مقدس و بعد از آن کارنامه طولانی و درخشان در مقابله با اشرار دارد و بعد با فرماندهی نیروی قدس وارد جبهه وسیع و خاصی به نام جبهه مقاومت می‌شود.

نعمتی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اقدام به موقع را ویژگی دیگر شهید حاج قاسم سلیمانی عنوان کردند، افزود: ویژگی اصلی شهید سلیمانی اخلاص در همه چیز است که در هر جنبه‌ای از زندگی انسان اخلاص را زیربنای امور کاری خود قرار داد.

وی با اشاره به ویژگی شجاعت سردار شهید سلیمانی عنوان کرد: دوران دفاع مقدس دوران بسیار سختی برای رزمندگان و مردم ما بود و مردم ولایتمدار، انقلابی و بصیر پشت سر رزمندگان بودند که پشتوانه گرانقدری بود، اما جبهه مقاومت یک جبهه خاص بود.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: شهید سلیمانی با توکل بر خدا، ولایت مداری محض و انقلابی گری کامل و شجاعت این سرپُل را توسعه و جبهه مقاومت را سر و سامان داد.

وی در ادامه افزود: مسئولیت در جمهوری اسلامی فرصت بسیار گرانقدری است که اگر غیر از این نظام اسلامی بود شاید این فرصت‌ها را پیدا نمی‌کردیم که به مردم و نظام خدمت کنیم و این فرصت بی نظیری است که به واسطه نظام اسلامی به هر کدام از ما در لباس‌های مختلف ممکن است برسد.

نعمتی تصریح کرد: باید این فرصت را غنیمت بشماریم که در غیر این صورت قطعا ضرر می‌کنیم؛ فرصت خدمت در هر لباس و هر شغلی که به واسطه وجود نظام اسلامی به ما می‌رسد.

وی بیان کرد: شکرانه فرصت مسئولیت در نظام اسلامی، جهادی کار کردن است و باید به خداوند توکل کرده، سعه صدر، صلابت و اعتماد به نفس داشته باشیم.

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: مقام معظم رهبری درباره عمل و مدیریت جهادی بار‌ها این اصول را تبیین کرده اند و باید عمل قرارگاهی به جای عمل ستادی در مدیریت جهادی صورت بگیرد که عمل قرارگاهی تکلیف مدارانه است نه وظیفه مدارانه و عمل قرارگاهی عمل به موقع است.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تکریم و معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوب‌شرق ارتش گفت: متانت، ایمان، صلابت و وقار از ویژگی‌های امیر معمارباشی است که از روز نخست دارای این خصلت‌ها بود و در دوران خدمت نیز به بهترین وجه ممکن در همه رده‌ها ماموریت خود را انجام داده است.

نعمتی با اشاره به اینکه در قرارگاه عملیاتی جنوب‌شرق مسئولیت سه استان به عهده امیر معمارباشی بود که در اوج تحریم‌های ظالمانه، آمادگی رزمی بسیار خوبی در این نیرو‌ها به وجود آمد بیان کرد: در دوران فرماندهی وی تیپ ۱۸۸ زرهی زاهدان در آمادگی رزمی یگان‌های مختلف نیروی زمینی رتبه نخست را کسب کرد.

جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی اظهار کرد: به هیچ عنوان تحریم‌ها بر روی فعالیت نیرو‌های مسلح تاثیر نگذاشته و حتی رشد جهش واری را در همه ارکان نیرو‌های مسلح شاهد هستیم.

وی افزود: دشمن می‌خواست نا امیدی و رکود را در جای جای نظام اسلامی با تحریم‌ها ایجاد کند که برعکس خواسته دشمن، فعالیت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف صورت گرفته است.

نعمتی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰۰۰ واحد مسکونی در منطقه در حال ساخت است و به زودی تعداد زیاد دیگری را آغاز خواهیم کرد بیان کرد: در حوزه آمادگی‌های رزمی در همه جهات نیروی زمینی ارتش علاوه بر اینکه رکود را حس نکرده، یک دقیقه هم بیکار ننشسته و کارشناسان نظامی دنیا می‌دانند در دو سال گذشته حدود ۱۳ نمره ارتقاء آمادگی رزمی در نیروی زمینی اتفاق افتاده است.

جانشین نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: این مسائل نشان می‌دهد کشور، نظام و نیرو‌های مسلح و ارتش و نیروی زمینی دارای امکانات وسیع، بالقوه و بالفعل است که با امثال این تحریم‌ها از پای در نمی‌آید.

وی در پایان اظهار کرد: آمایش سرزمینی جدیدی را در منطقه جنوبشرق تعریف کرده ایم و از همه مسئولان استانی که مجاهدانه ما را همراهی کردند، تشکر می‌کنیم.

در این مراسم با حضور نماینده، ولی فقیه در استان، استاندار کرمان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مسئولان از خدمات امیرمهدی معمارباشی تجلیل و امیر سرتیپ دوم امیر غلامعلیان به عنوان فرمانده قرارگاه عملیاتی جنوبشرق ارتش معرفی شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->