پیش‌بینی بارش نرمال در بهار ۱۴۰۵| احتمال کاهش بارندگی از اردیبهشت + فیلم

  • کد خبر: ۳۹۴۰۳۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
پیش‌بینی بارش نرمال در بهار ۱۴۰۵| احتمال کاهش بارندگی از اردیبهشت + فیلم
رئیس سازمان هواشناسی کشور با اشاره به الگو‌های پیش‌یابی فصلی اعلام کرد: پایان زمستان در محدوده نرمال خواهد بود و وضعیت بارش‌های بهاری نیز در حد نرمال پیش‌بینی می‌شود، هرچند احتمال کاهش شدت بارش‌ها از اردیبهشت‌ماه وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سحر تاجبخش با تشریح آخرین وضعیت اقلیمی کشور اظهار کرد: بر اساس الگوهای فعلی، پایان زمستان در محدوده نرمال و با حداکثر ۱۰ درصد جابه‌جایی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: شرایط بارشی در فصل بهار نیز به طور کلی در حد نرمال خواهد بود، اما اگر تغییری در الگوها رخ دهد، این احتمال وجود دارد که از ماه اردیبهشت به بعد از شدت بارش‌ها کاسته شود که در این صورت اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

تاجبخش درباره نوسانات دمایی نیز گفت: تغییرات دما کاملاً مشهود است؛ به‌گونه‌ای که با ورود سامانه‌های سرد، کاهش محسوس دما رخ می‌دهد و تنها چند روز بعد افزایش قابل توجه دما ثبت می‌شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر در برخی شهرها رکوردهای دمایی به ثبت رسیده که از پیامدهای تغییر اقلیم به شمار می‌رود؛ پدیده‌ای که روند یکنواخت دما در فصول مختلف را تحت تأثیر قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.