وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر
سرخط خبرها

از سیر تا پیاز راه‌اندازی استارت‌آپ

  • کد خبر: ۳۹۴۲۶
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
از سیر تا پیاز راه‌اندازی استارت‌آپ
به گزارش شهرآرانیوز؛ سامان وحدت در کتاب «راه‌اندازی استارت‌آپ از سیر تا پیاز» قصد دارد به صورت کلی در ۲۰ مقاله به معرفی و چیستی استارت‌آپ بپردازد و نکات کلیدی برای موفقیت و جلوگیری از شکست کسب‌و‌کار‌های نوپا را بررسی کند.

استارتاپ (startup) اصطلاحی است که به‌تازگی خیلی‌ها استفاده می‌کنند و شاید هرروز درباره آن مطالبی بشنویم و ببینیم و یا با استارت‌آپ‌هایی جدید آشنا شویم و بخواهیم از آن‌ها استفاده کنیم.
درباره استارت‌آپ تعاریف متعددی وجود دارد که همه آن‌ها به سلسله ویژگی‌هایی اشاره می‌کنند که به فعالیت‌های تجاری این مدل کسب و کار برمی‌گردد.

تعریفی که «نیل بلومنتال»، مدیر «واربی پارکر»، از کار‌های استارت‌آپی دارد به این شکل است که شرکتی جدید که راه‌حل‌های خلاقانه و جدیدی در رویارویی با مسائل دارد، اما هیچ ضمانتی برای موفقیت ایده و شرکت وجود ندارد.

در فرهنگ‌های عمومی دیگر هم از استارت‌آپ به این شکل یاد شده است که یک کسب‌و‌کار جدید است، کسب‌و‌کاری که حول فناوری ایجاد شده است یا شرکتی که از ایده‌های اولیه شروع می‌کند و به موفقیت و رشد زیادی دست می‌یابد.

در بخشی از کتاب، می‌خوانیم: «مدت‌هاست که کمبود مهارت‌ها موجب شده شرکت‌ها بر سر استعداد‌های درخشان با یکدیگر رقابت کنند، اما روند رو به رشد کمبود مهارت‌ها و تمایل نیروی کار به جست‌وجوی فرصت‌های جدید، رقابت تنگاتنگی را میان کارکنان ایجاد کرده است. ۷۶ درصد کارکنان تمام وقت یا به دنبال فرصت‌های جدید هستند یا اگر فرصت جدیدی بر سر راهشان قرار گیرد، از آن استقبال می‌کنند. با این تفاسیر، سازمان‌ها از محیط کار به عنوان ابزاری برای جذب و حفظ کارکنان استفاده خواهند کرد. عوامل دیگری نیز وجود دارند که دورنمای محیط کار در سال ۲۰۱۷ را تحت تأثیر قرار خواهند داد.»

تقریبا یکی دو سالی از ظهور و گسترش کسب‌وکار‌های استارت‌آپی در کشورمان می‌گذرد و افراد زیادی هستند که می‌خواهند با ورود به این حوزه، کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کنند و به موفقیت برسند. اگر شما هم از علاقه‌مندان به اکوسیستم استارت‌آپی هستید و می‌خواهید به این عرصه وارد شوید، مطالعه این کتاب می‌تواند شما را با نکات کلیدی موفقیت در این مدل کسب‌وکاری آشنا کند و راهنمای خوبی برایتان باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->