تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

از سیر تا پیاز راه‌اندازی استارت‌آپ

  • کد خبر: ۳۹۴۲۶
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
از سیر تا پیاز راه‌اندازی استارت‌آپ
به گزارش شهرآرانیوز؛ سامان وحدت در کتاب «راه‌اندازی استارت‌آپ از سیر تا پیاز» قصد دارد به صورت کلی در ۲۰ مقاله به معرفی و چیستی استارت‌آپ بپردازد و نکات کلیدی برای موفقیت و جلوگیری از شکست کسب‌و‌کار‌های نوپا را بررسی کند.

استارتاپ (startup) اصطلاحی است که به‌تازگی خیلی‌ها استفاده می‌کنند و شاید هرروز درباره آن مطالبی بشنویم و ببینیم و یا با استارت‌آپ‌هایی جدید آشنا شویم و بخواهیم از آن‌ها استفاده کنیم.
درباره استارت‌آپ تعاریف متعددی وجود دارد که همه آن‌ها به سلسله ویژگی‌هایی اشاره می‌کنند که به فعالیت‌های تجاری این مدل کسب و کار برمی‌گردد.

تعریفی که «نیل بلومنتال»، مدیر «واربی پارکر»، از کار‌های استارت‌آپی دارد به این شکل است که شرکتی جدید که راه‌حل‌های خلاقانه و جدیدی در رویارویی با مسائل دارد، اما هیچ ضمانتی برای موفقیت ایده و شرکت وجود ندارد.

در فرهنگ‌های عمومی دیگر هم از استارت‌آپ به این شکل یاد شده است که یک کسب‌و‌کار جدید است، کسب‌و‌کاری که حول فناوری ایجاد شده است یا شرکتی که از ایده‌های اولیه شروع می‌کند و به موفقیت و رشد زیادی دست می‌یابد.

در بخشی از کتاب، می‌خوانیم: «مدت‌هاست که کمبود مهارت‌ها موجب شده شرکت‌ها بر سر استعداد‌های درخشان با یکدیگر رقابت کنند، اما روند رو به رشد کمبود مهارت‌ها و تمایل نیروی کار به جست‌وجوی فرصت‌های جدید، رقابت تنگاتنگی را میان کارکنان ایجاد کرده است. ۷۶ درصد کارکنان تمام وقت یا به دنبال فرصت‌های جدید هستند یا اگر فرصت جدیدی بر سر راهشان قرار گیرد، از آن استقبال می‌کنند. با این تفاسیر، سازمان‌ها از محیط کار به عنوان ابزاری برای جذب و حفظ کارکنان استفاده خواهند کرد. عوامل دیگری نیز وجود دارند که دورنمای محیط کار در سال ۲۰۱۷ را تحت تأثیر قرار خواهند داد.»

تقریبا یکی دو سالی از ظهور و گسترش کسب‌وکار‌های استارت‌آپی در کشورمان می‌گذرد و افراد زیادی هستند که می‌خواهند با ورود به این حوزه، کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی کنند و به موفقیت برسند. اگر شما هم از علاقه‌مندان به اکوسیستم استارت‌آپی هستید و می‌خواهید به این عرصه وارد شوید، مطالعه این کتاب می‌تواند شما را با نکات کلیدی موفقیت در این مدل کسب‌وکاری آشنا کند و راهنمای خوبی برایتان باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->