انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

رمزگشایی قتل خانوادگی در کلانتری باغ‌فیض

  • کد خبر: ۳۹۵۰۵
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
رمزگشایی قتل خانوادگی در کلانتری باغ‌فیض
رئیس کلانتری۱۴۰ باغ‌فیض از یک قتل خانوادگی در تهران و بیوه شدن ۲زن و یتیم شدن فرزندانشان خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رسول بهرامی اظهار کرد: قتل پایان نزاع و درگیری یک خانواده بود. سه برادر که یک خواهر داشتند، به سبب درگیری به وجود آمده شوهرخواهرشان را به قتل می‌رسانند.

وی ادامه داد: ماجرای این قتل از این قرار است که این سه برادر به ترتیب ۴۸، ۵۰ و ۵۴ ساله هستند و خواهرشان حدود ۴۰ سال سن دارد. هر کدام از این خواهر و برادرها، سه فرزند دارند که به صورت خانوادگی به شغل بنکداری (تهیه و توزیع آجیل و خشکبار) در داخل بازار مشغول به کار هستند.

رئیس کلانتری۱۴۰ باغ‌فیض افزود: خواهر این برادر‌ها حدود ۲۰ سال زندگی مشترک داشتند و همانطور که به آن اشاره کردم، سه فرزند هم داشتند. برادر کوچک‌تر (۴۸ ساله) ۶ ماه پیش همسرش را طلاق می‌دهد. شوهر خواهر؛ داماد این خانواده پس از آنکه دوران عده همسر جدا شده برادر زنش می‌گذرد، آن خانم را به عقد خود درمی‌آورد و با وی ازدواج می‌کند و همین مسئله سبب اختلاف و درگیری بین این خانواده می‌شود.

وی تصریح کرد: دو روز پیش یکی از بستگان این داماد فوت می‌کند و خانواده برای عرض تسلیت به مراسم عزاداری آن‌ها در یکی از شهرستان‌ها می‌رود. از آنجایی که حضانت فرزندان برادری که از همسرش جدا بود، چهار روز در هفته با پدر بود، این سه فرزند هم همراه پدرشان به مراسم عزاداری می‌روند تا پس از مراسم به همراه مادرشان و شوهر آن (داماد خانواده) به خانه بروند.

بهرامی بیان کرد: برادر کوچک‌تر این خانواده زمانی که می‌بیند فرزندانش با همسر سابق و شوهر فعلی که داماد خانواده هم می‌شود، در حال حرکت کردن و رفتن به سمت منزل هستند، ناراحت می‌شود و بر اثر شدت عصبانیت با برادران دیگر، با دامادشان درگیر می‌شوند و پس از کتک‌کاری، با هشت ضربه چاقو دامادشان را مصدوم می‌کنند.

به گفته رئیس کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض، شهروندان فوراً این درگیری را به عوامل ۱۱۰ اعلام می‌کنند و بلافاصله به دلیل اینکه این حادثه در نزدیکی کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض رخ داده بود، مأموران این کلانتری به صحنه می‌روند و پس از انتقال مصدوم به بیمارستان، باخبر می‌شوند که فرد مصدوم درگذشته است؛ درواقع به قتل رسیده است.

وی تأکید کرد: مأموران کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض پس از اعلام خبر فوت مصدوم، بلافاصله دو نفر از برادران را دستگیر می‌کنند و برادر کوچک‌تر که همسر خود را طلاق داده بود، چون آلت قتاله در خانه او پیدا شده بود، متواری شده و هنوز خبری از محل اختفای وی در دسترس نیست.

بهرامی در پایان گفت: در نتیجه این درگیری، دو خانم بیوه شدند. ادامه پیگیری و بررسی این پرونده به اداره قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارائه شده است.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->