حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار گرفت مراسم وداع با پیکر حجت‌الاسلام شوشتری با حضور محمدرضا عارف برگزار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) افزایش سه‌برابری اعتبارات عمرانی خدمات شهری و توسعه زیرساخت‌های زیست‌محیطی در مشهد کمبود سوخت تمامی بیمارستان‌های غزه را تهدید می‌کند ظهوریان: آلودگی هوا بهانه است؛ علت قطعی برق کمبود سوخت نیروگاه‌‌هاست رسیدگی به شکایات در حوزه زمین‌خواری در دستورکار هفته جاری مجلس قرار گرفت (۳ آذر ۱۴۰۳) نشست خبری فرمانده نیروی دریایی ارتش | ایرانی: ساخت ناوشکن های سنگیندر دستور کار نیروی دریایی طی یک سال گذشته، بیش از ۲۰۰ حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه انجام شده است حمله به زیارتگاه اهل تصوف در افغانستان ۱۲ کشته برجای گذاشت | طالبان: چند نفر را بازداشت کردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد: رفع فیلترینگ در دستورکار دولت سخنگوی سازمان انرژی اتمی: غنی‌سازی ۶۰ درصد را متوقف نکردیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مشهد: استفاده از ظرفیت ابر دولت باید به صورت ویژه دنبال شود + فیلم واریز سود سهام عدالت متوفیان | وراث این مدارک را کامل کنند مسکو: از موشک بالستیک جدید استفاده بیشتری در جنگ خواهد شد آیت‌الله سیستانی خواستار تأمین امنیت شیعیان پاکستان دربرابر تروریست‌ها شد بقایی: از هر گامی برای پایان دادن به ظلم رژیم صهیونیستی استقبال می‌کنیم هفت اقدام فوری سرکنسولگری ایران در کازان روسیه| دو دانشجوی ایرانی آزاد شدند وزیر ارتباطات وارد مشهد شد کمالوندی خبر داد: ظرفیت غنی‌سازی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهیم یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس پزشکیان سه سفر به سیستان‌ و‌ بلوچستان خواهد داشت حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند روایت فضائلی از موافقت رهبر معظم انقلاب با اصلاح قانون تابعیت قهری واکنش مثبت چین به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت | در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم
سرخط خبرها

روسیه و آلمان پیشنهاد پوتین برای برگزاری نشست آنلاین را بررسی کردند

  • کد خبر: ۳۹۶۸۶
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۶
روسیه و آلمان پیشنهاد پوتین برای برگزاری نشست آنلاین را بررسی کردند
«سرگئی لاوروف» و «هایکو ماس» در تماسی تلفنی درباره موضوعات مختلف از جمله پیشنهاد رئیس‌جمهور روسیه در خصوص برگزاری نشستی در شورای امنیت برای بحث درباره خلیج فارس و ایران، گفتگو کردند.
به گزارش شهرآرانیوز، پیشنهاد «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه درباره برگزاری نشستی با حضور اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به همراه ایران و آلمان برای بحث درباره خلیج فارس و ایران، یکی از مهمترین موضوعات گفت‌وگوی تلفنی روز گذشته وزرای خارجه روسیه و آلمان بود.

به گزارش خبرگزاری «تاس»، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و «هایکو ماس» همتای آلمانی وی در این مکالمه بر پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱ که پایه حقوقی بین‌المللی برای توافق هسته‌ای ایران ایجاد کرد، تاکید کردند.

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد: همانطور که اشاره شد، امضای این توافق در سال ۲۰۱۵ دستاورد مهم سیاسی و دیپلماتیک بود که هدف از آن تقویت رژیم منع اشاعه هسته‌ای و امنیت منطقه‌ای در خاورمیانه بوده است.

پیش از این لاوروف با «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا هم در این خصوص تلفنی گفتگو کرده بود.

کرملین روز جمعه در بیانیه‌ای از خواسته «ولادیمیر پوتین» برای برگزاری یک نشست آنلاین با حضور پنج عضو دائم شورای امنیت و آلمان و ایران خبر داد.

پس از شکست قاطع قطعنامه آمریکا علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل، واشنگتن قصد دارد در یک مانور سیاسی خواستار بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه تهران شود. اقدامی که به گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتد پرس»، احتمالاً دولت ترامپ را منزوی‌تر خواهد کرد و بحران اعتبار برای سازمان ملل ایجاد می‌کند.

تحریم‌های سازمان ملل پس از امضای برجام در سال ۲۰۱۵ لغو شدند و آمریکا که عضوی از این توافق بود به دستور «دونالد ترامپ» سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد. حالا آمریکا که بعد از تلاشی طولانی‌مدت نتوانسته نظر اعضای شورای امنیت را برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که ماه اکتبر منقضی می‌شود، جلب کند، دور جدیدی از حملات علیه ایران را آغاز کرده است.

وزیر خارجه آمریکا قرار است روز پنجشنبه به نیویورک برود و رئیس شورای امنیت را از تصمیم آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه که در قطعنامه ۲۲۳۱ ذکر شده، مطلع کند. طبق این بند از برجام، اعضای توافق هسته‌ای ایران می‌توانند در روندی پیچیده که با وتو نمی‌توان آن را مسدود کرد، خواستار بازگشت همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران شوند.

طبق گزارش آسوشیتد پرس، مثل تمدید تحریم تسلیحاتی، طرح آمریکا درباره اسنپ‌بک هم با مخالفت شدید چین و روسیه و سایر اعضای شورای امنیت از جمله متحدان واشنگتن، انگلیس و فرانسه روبروست و می‌تواند زمینه را برای نزاعی بر سر مشروعیت قدرتمندترین نهاد سازمان ملل فراهم کند.

وزرای خارجه روسیه و آلمان همچنین درباره بحران بلاروس گفتگو و ابراز امیدواری کردند وضعیت در این کشور به سرعت به شرایط عادی بازگردد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->