جرئیات جدید از عملیات هلی‌برن نیروهای خارجی در عراق

  • کد خبر: ۳۹۶۹۰۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۸
جرئیات جدید از عملیات هلی‌برن نیروهای خارجی در عراق
منابع عراق از عملیات جدید هلی‌برن نیروهای خارجی در برخی نقاط این کشور خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، تارنمای بخش عربی روزنامه ایندیپندنت، به نقل از یک منبع دولتی در عراق از عملیات هلی برن خارجی در صحرای نجف خبر داد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد نیروی خارجی که گمان می‌رود وابسته به آمریکا و اسرائیل باشد، با نیرو‌های عراقی درگیر شده است.

به گفته این منبع، مأموریت این نیرو ممکن است شامل کارگذاری تجهیزات جاسوسی یا پایش هوایی، یا ارسال پشتیبانی باشد.

از سوی دیگر، زهیر الفتلاوی، نماینده استان کربلا، جزئیاتی از این «عملیات هلی برن» را با استناد به «منابع خاص خود» منتشر کرد.

وی در بیانیه‌ای که ایندیپندنت عربی به آن دست یافته، اعلام کرد: نیرویی که گمان می‌رود آمریکایی باشد، با پوشش هوایی، ساعت ۱۸ عصر روز سه‌شنبه عملیات سریع هلی برن را در بیابان نجف ـ کربلا در جنوب غرب عراق اجرا کرده است.

به گفته وی، این نیرو از سمت سوریه و با چهار تا هفت فروند بالگرد وارد منطقه شده و همزمان خودرو‌های نظامی از نوع «همر» نیز در منطقه‌ای در حدود ۴۰ کیلومتری النخیب مستقر بوده‌اند.

در همین زمینه، محمد جاسم الخفاجی، نماینده مجلس عراق امروز چهارشنبه در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس‌بوک اعلام کرد: نیرویی از ارتش عراق وابسته به عملیات کربلا، شامل حدود ۳۰ خودروی نظامی همر با پرچم‌های عراق، برای شناسایی و روشن شدن وضعیت عملیات هوایی به منطقه اعزام شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.