قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی را چند بخریم؟ چرا آمار بازار مسکن دیگر اعلام نشد؟ | بی‌اطلاعی مردم از آمار، به ضرر بازار مسکن ارزش سهام عدالت چقدر است؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه (۱۵ آبان ۱۴۰۳) جلسه هیأت عالی واگذاری به ریاست وزیر اقتصاد برگزار شد نرخنامه جدید نان حجیم و نیمه حجیم در مشهد اعلام شد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نتیجه انتخابات آمریکا چه تأثیری بر بازار نفت خواهد گذاشت؟ صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است آغاز نظارت و شناسایی واحد‌هایی که در فضای باز از گرماتاب‌ها استفاده می‌کنند | قطع گاز واحدهای صنفی متخلف قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) | آریزو ۸ دو میلیارد و ۳۵۳ میلیون تومان موج جدید ترس سهام‌داران برای سرمایه‌گذاری در بورس به راه افتاد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ آبان ۱۴۰۳) عرضه سکه ۱۴۰۳ و تخلیه حباب سکه‌های ۸۶ کدام خودرو‌های داخلی را با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان می‌توان خرید؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳) لزوم توسعه بخش کشاورزی برای افزایش درآمد‌های غیرنفتی شرایط بازنشستگی کارکنان قرارداد کار معین اعلام شد + جزئیات بررسی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) قیمت امروز ارز در مرکز مبادله چند؟ (۱۴ آبان ۱۴۰۳) کارگران صاحب خانه می‌شوند دلار عقب‌نشینی کرد | قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ آبان ۱۴۰۳) وضعیت وخیم کارگران معادن | لزوم تغییر ساختار سنتی معادن کشور به مکانیزه قیمت آیفون ۱۶ در ایران مشخص شد + جدول قیمت جزئیات دستورالعمل جدید پرداخت خسارت افت قیمت خودرو اعلام شد رشد دوبرابری قیمت کره و کمبود آن در بازار + علت ویدئو | ارز ۴۲۰۰ به برخی اقلام هنوز اختصاص دارد ۴درصد حق بیمه سختی کار برعهده کیست؟ پیمانکار یا کارفرمای اصلی؟ جزئیات قیمت جدید بلیت هواپیما با افزایش ۱۱ برابری نرخ بنزین اعلام شد رفع مشکل «عدم احراز» برای متقاضیان خودرو چگونه است؟ هشدار دادگستری خراسان رضوی نسبت به تبعات خرید و فروش ملک با طلا و ارز
سرخط خبرها

گندمکاران: یا گندم ما را به قیمت جهانی بخرید یا اجازه صادرات بدهید

  • کد خبر: ۳۹۷۴۸
  • ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
گندمکاران: یا گندم ما را به قیمت جهانی بخرید یا اجازه صادرات بدهید
دولت برای تعین خرید تضمینی گندم در سال زراعی پیش رو آن را بر اساس نرخ های جهانی تعیین کند؛ کشاورزان حاضر هستند محصولات خود را ۱۰ درصد کمتر از نرخ جهانی به دولت بفروشند.

به گزارش شهرآرانیوز، عطاءالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور در نشست خبری در ارتباط با تعیین نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: گندم 44 درصد پروتئین و 40 درصد انرژی دهک های پایین جامعه ایران را تشکیل می دهد و نقش مهمی در تامین امنیت غذایی دارد.

 

وی افزود: با توجه به تعیین نامتقارن نرخ خرید تضمینی گندم در سال های گذشته برای سال جاری احساس خطر کنم زیرا در صورت عدم تعیین قیمت متناسب این محصول استراتژیک ممکن است خودکفایی از بین برود و مجبور به واردات این محصول از دیگر کشورها باشیم. 

 

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم باید منافع ملی را در نظر داشت و نرخ این محصول را 5 تا 10 درصد پایین تر از نرخ های جهانی تعیین کرد.

 

هاشمی افزود: قانون خرید تضمینی گندم می گوید که دولت در صورتی که کشاورزان نتوانستند محصولات خود را در بازار عرضه کنند باید آنها را به صورت تضمینی خریداری کنند اما در محصول گندم این خرید به صورت اجباری انجام می شود و کشاورزان اجازه صادرات محصولات خود به دیگر کشورها را ندارند.

 

وی گفت: بنیاد ملی گندمکاران نرخ پیشنهادی خرید تضمینی گندم را برای سال زراعی جاری 4 هزار و 500 تومان بدون در نظر گرفتن حذف ارز نهاده های کشاورزی در سال جاری به دولت اعلام کرده است. تشکل های مرتبط با تولید گندم بویژه بنیاد ملی گندمکاران باید در جلسات تعیین نرخ خرید تضمینی این محصول حضور و حق رای داشته باشند و آنالیز تعیین قیمت گندم در اختیارشان قرار گیرد.

 

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: بر اساس برآوردی که این بنیاد درباره نرخ خرید تضمینی گندم انجام داده است در تیر ماه نرخ جهانی گندم 5075 تومان بوده است که با در نظر گرفتن 10 درصد کمتر از این قیمت نرخ گندم همان 4500 تومان می شود.

 

هاشمی گفت: در صورتی که دولت فکر می کند که واردات گندم به نفع منافع کشور است و می خواهد محصول کشاورزان را با قیمت پایین خریداری کند باید اجازه صادرات محصولات گندمکاران را به دیگر کشورها بدهد.

 

وی افزود: در صورتی که اجازه صادرات گندم داده شود این محصول را می توان به کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان با قیمت های مناسبی صادر کرد.

 

رئیس بنیاد ملی گندمکاران کشور خواستار اعلام نرخ خرید تضمینی محصولا کشاورزی تا 10 شهریور شد تا کشاورزان بتوانند برای تعیین کاشت محصولات خود تصمیم گیری کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->