صدور مجوز ساخت برای ۴ فیلم‌ساز بازی دروغ‌ها در روشنایی چراغ‌های کم‌سو | گزارشی از نمایش «بلوف زودرس» در پردیس تئاتر مستقل مشهد پرداخت ۲۲۰ میلیارد تومان تسهیلات به هنرمندان عضو صندوق اعتباری هنر اجلاس وزرای فرهنگ سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود رونمایی از پوستر همایش ملی بزرگداشت فردوسی در نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر فرهنگ امیر جعفری بازپرس کهنه‌کار سریال «کوری» شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزاری رویداد تولید پوستر و اکران شهری به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت دکتر رئیسی و شهدای خدمت در مشهد از توس تا کوالالامپور | میزبانی رایزن فرهنگی ایران از فارسی‌آموزان مالزی روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان
سرخط خبرها

۳۰ رویداد گردشگری تا پایان امسال درکاشمر برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۴۰۱۵
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱
۳۰ رویداد گردشگری تا پایان امسال درکاشمر برگزار می‌شود
مدیرمیراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشمرگفت: تا پایان سال جاری ۳۰ رویداد گردشگری در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا یوسفی در نخستین جشنواره شیره انگورپزی دهستان بالا ولایت بخش مرکزی کاشمر در روستای قوژد اظهارداشت:  شیره انگور از گذشته‌های دور با مردم منطقه پیوند داشته و در این فصل از سال با روش‌های بومی و محلی اقدام به تهیه شیره انگور می‌کردند..

وی خاطرنشان کرد: چون شیره انگور به روش خاصی و با خاک مخصوصی تهیه می‌شود به همین دلیل در تلاش برای ثبت دانش بومی فرآوری شیره انگور هستیم، برگزاری سنت شیره انگور پزی همراه با آئین خاصی است.

وی اظهار کرد: شیره انگور یک شیرینی بسیار سالم و مقوی است که خاصیت درمانی دارد و از این محصول شیرینی‌های مختلف دیگری تولید می‌شود و حتی به عنوان مربا مصرف می‌گردد.

مدیرميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كاشمر افزود: با این خاصیت‌هایی که شیره انگور دارد می‌طلبید جشنواره شیره انگور پزی را برای اولین بار در شهرستان برگزار کنیم و برای سال‌های بعد نهادینه شود.

وی با تاکید بر اینکه تلاش می‌شود شیره انگور کاشمر به عنوان محصولی ارگانیک و یک شیرینی بسیار سالم و مقوی به گردشگران معرفی شود و روش تهیه آن را به نسل جدید آموزش دهیم، افزود: با برند شدن یک رویداد گردشگری نه تنها تاثیر بسیاری در جذب گردشگر دارد بلکه در کنار آن شادی و نشاط را به ارمغان می‌آورد.

وی با بیان اینکه جشنواره شیره انگورپزی یکی از رویدادهایی بوده که در اطلس رویدادهای شهرستان به استان و تهران معرفی شده است، بیان کرد: در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای همانند جوزریزان، برداشت بادام و... هستیم که همراهی جامعه محلی را می‌طلبد.

یوسفی در پایان از برگزاری ۳۰ رویداد گردشگری تا پایان سال جاری خبر داد و افزود: تلاش شده جشنواره‌های مختلف دیگری مانند جشنواره ریواس، سمنو پزان و... را نهادینه کنیم و به عنوان رویدادهای گردشگری در اطلس رویدادها قرار دهیم.

گفتنی است: این جشنواره همراه با آشنایی و آموزش نحوه تولید شیره انگور ارگانیک و فروش مستقیم و با نوای گرم فریادها و اشعار محلی همراه بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->