افزایش ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان طالقانی مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۰۱۵۸۸
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۹
افزایش ظرفیت تخت‌های بستری بیمارستان طالقانی مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۵
مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از افزایش ظرفیت تخت‌های درمانی این مرکز درمانی به میزان ۴۰ تخت در ایام نوروز و همچنین افزایش ۱۰ درصدی کادر درمانی در هر شیفت کاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی غلام‌پور، اظهار داشت: با توجه به احتمال افزایش مراجعات بیماران در ایام نوروز، افزایش ۴۰ تخت را به ظرفیت موجود این بیمارستان لحاظ کرده‌ایم تا سرعت و کیفیت خدمات‌رسانی کاهشی نداشته باشد، این تخت‌ها در بخش‌های اورژانس داخلی، جراحی اعصاب، سوانح و الکتیو مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر بیمارستان طالقانی با اشاره به موقعیت مکانی بیمارستان، تصریح کرد: با توجه به موقعیت بیمارستان طالقانی که در مسیر جاده و شهرک صنعتی قرار دارد، شیفت‌بندی ویژه‌ای برای ایام نوروز برای پزشکان عمومی، متخصص و جراح، پرستاران و سایر اعضای کادر درمان این مرکز درمانی در نظر گرفته‌ایم تا خدمات‌رسانی در این دو هفته به صورت بی‌وقفه و با سرعت و کیفیت بالا انجام شود.

وی در خصوص وضعیت اتاق‌های عمل اعلام کرد: در بیمارستان طالقانی تعداد ۸ اتاق عمل فعال داریم که تا ۱۵ فروردین، عمل‌های غیراورژانسی در آنها انجام نمی‌شود، مگر در موارد خاص. تمامی این ظرفیت به‌طور ۱۰۰ درصد به موارد اورژانسی اختصاص یافته است.

دکتر غلام‌پور در خصوص وضعیت تأمین دارو و ملزومات گفت: در بحث دارو ظرفیت دارویی‌مان خوب است، اما در بحث ملزومات مصرفی کمبود داریم و پیگیر آن هستیم تا این اقلام به دست ما برسد. باید اشاره کنیم که برخی از مواد مصرفی باید از تهران می‌رسید که به دلیل شرایط جنگی میسر نشد، اما با این وجود خدمات‌رسانی به مردم متوقف نشده است.

مدیر بیمارستان طالقانی تأکید کرد: تا ۱۵ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵، تمامی مرخصی‌های پرسنل و اعضای کادر درمان این بیمارستان لغو شده و تمامی نیرو‌ها طبق شیفت‌بندی صورت‌گرفته در محل خدمت خود حاضر خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.