کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی
سرخط خبرها

کورتون مؤثرترین دارو در درمان کرونا

  • کد خبر: ۴۰۱۶۳
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰
  • ۱
کورتون مؤثرترین دارو در درمان کرونا
معاون درمان وزیر بهداشت درباره داروهای مؤثر در درمان بیماران بستری و سرپایی کرونا و همچنین وضعیت بیمارستان‌ها و تجهیزات لازم این بیماری توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون درمان وزیر بهداشت درباره داروهای موثر در درمان بیماران بستری و سرپایی کرونا و همچنین وضعیت بیمارستان ها و تجهیزات مورد لزوم این بیماری توضیح داد.

دکتر قاسم جانبابایی با بیان اینکه گفته‌ها در مورد بیماری کرونا در دنیا تناقضاتی دارد تصریح کرد: ممکن است هر دارویی که تولید می‌شود اهداف تجاری یا شرکت خاصی پشت آن باشد که هدف اقتصادی داشته باشد. از سوی دیگر مقالاتی ارائه می‌شود که  استدلال قوی نداشته و همین تناقض در صحبت‌ها سبب ایجاد وحشت در مردم می‌شود که شرایط را برای افراد سودجو فراهم می‌کند، اما در ایران از آن جایی که فرآیندهای مربوط به دارو زیر نظر سازمان غذا و دارو است، سودجویی و اهداف این چنینی بسیار کمتر اتفاق می‌افتد.

کورتون مؤثرترین درمان برای بستری‌های کرونا

وی افزود: داروهایی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا استفاده می‌شود که مورد تایید کمیته علمی مقابله با کرونا باشد. در حال حاضر دریافته‌ایم کورتون برای بیماران بستری شده می‌تواند موثرترین درمان باشد. در کنار آن استفاده از داروهای ضد انعقاد، ضد ویروسی و غیره نیز در بیماران بستری موثر است. البته نباید فراموش کنیم استفاده از دستگاه‌های کمک تنفسی غیر تهاجمی نیز می‌تواند سبب نجات جان بیماران شود. البته باید در نظر بگیرید همه بیماران به علت ابتلا به کرونا نیست که جان خود را از دست می‌دهند. برخی نیز به دنبال هویدا شدن عوارض متابولیک بیماری از دنیا می‌روند. همین موضوع سبب می‌شود توجه خاص ما به سمت اختلالات همراه با بروز بیماری کرونا جلب شود.

جان بابایی با اشاره به این که در کشور منابعمان محدود است، بیان کرد: نباید به سمتی حرکت کنیم که تنها هزینه داشته باشیم. بلکه باید تلاش کنیم تا اثربخشی به همراه هزینه در پروتکل‌هایمان دیده شود.

دپوی تجهیزات مرتبط با کرونا برای فصل پاییز و زمستان

وی با اشاره به این که دپوی تجهیزات پزشکی برای فصل پاییز و زمستان انجام شده است تاکید کرد: البته اکنون تولید کنندگان داخلی نیز فعالیت خوبی دارند تا جایی که همه استان‌ها در زمینه تولید برخی تجهیزات به خودکفایی رسیدند و از این رو بعید می‌دانیم که در فصل پاییز و زمستان مشکلی برایمان پیش بیاید.

وی درباره ارائه خدمات در مطب‌های دندانپزشکی نیز خاطر نشان کرد: در این زمینه از ابتدای شیوع بیماری پروتکل‌های زیادی ابلاغ شده است؛ این در حالی است که همکاران دندانپزشک ما نیز در بالاترین حد ممکن مسائل بهداشتی را رعایت می‌کنند و مردم نیز آگاهی خود را افزایش داده و جز در موارد غیر ضروری به مراکز دندانپزشکی مراجعه نمی‌کنند.

جان بابایی با اشاره به این که فردی که شماره نظام پزشکی داشته باشند می‌توانند خدماتی درباره کرونا ارائه دهند، بیان کرد: اگر فردی شماره نظام پزشکی داشته باشد یعنی پزشک است و طبابت را بلد است. بیماری کرونا نیز پروتکل های خاصی برای درمان دارد و پزشکان مختلف می‌توانند برای درمان به ما کمک کنند. البته در این میان برخی افراد غیر پزشک نیز ممکن است در مباحث درمانی دخالت‌هایی داشته باشند، اما خوشبختانه آگاهی مردم افزایش یافته و اکثرشان مراکز بیمارستانی و ۱۶ ساعته را مورد اطمینان می‌دانند.

وی در پاسخ به این سوال که تاثیر برگزاری کنکور و مراسم عزاداری ماه محرم در ابتلا و آمار کرونا چه زمانی مشاهده خواهد شد، افزود: هم کنکور و هم عزاداری‌های ماه محرم به تازگی آغاز شده است و فعلا اثرات آن حداقل تا دو هفته آینده مشخص نیست. البته در مورد کنکور با تمهیدات ویژه‌ای که همکاران معاونت بهداشت و سازمان سنجش انجام دادند، نگرانی خاصی نداریم. ما نیز در معاونت درمان تمهیداتی را اندیشیده بودیم تا مبتلایان به کرونا که در مراکز درمانی بستری هستند، بتوانند همان جا کنکور بدهند. در خصوص عزاداری های ماه محرم تاکنون مردم پروتکل ها را به خوبی رعایت کردند، اما در صورتی که تجمعی خلاف آن چه که اعلام شد، صورت گیرد، باید انتظار افزایش موراد بیماری را داشته باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که آیا موج سوم بیماری به کشور آمده است یا خیر اظهار کرد: هیچ گاه بیماری به سمتی نرفته است که به اعدادی نزدیک به صفر برسیم و بتوانیم بگوییم موج بعدی آغاز شده، بیماری تدوام داشته است و هنوز به نقط مطلوبی در موج دوم نرسیده‌ایم که بتوانیم بگویم موج سوم آغاز شده است یا خیر.

هزینه‌های درمان مبتلایان کرونا

وی درباره هزینه‌های درمان بیماران مبتلا به کرونا گفت: بیمارانی که در بخش‌های عادی بستری می‌شوند حدود ۲ تا دو نیم میلیون هزینه دارند و این هزینه برای بیماران در بخش آی سی یو به ۴.۵ میلیون می‌رسد که مردم از کل هزینه شده بسته به نوع مراجعه خود ۵ تا ۱۰ درصد مبلغ را پرداخت می‌کنند. البته براساس اعلام ما تمهیدی اندیشیده شده است تا در نقاطی که افراد کمتر برخوردار به بیمارستان مراجعه می‌کنند، از آن‌ها وجهی برای درمان کرونا اخذ نشود. باید بدانیم بیش از ۶ ماه است که اکثر بیمارستان‌ها درگیر بیماران کرونایی بوده و درآمدشان کاهش یافته است. حتی در برخی بیمارستان‌ها درآمد آن‌ها به کمتر از ۵۰ درصد کاهش یافته است. پس چرا کسی که توانایی مالی دارد و از بیمه‌های تکمیلی نیز برخوردار است آن حق ۵ تا ۱۰ درصدی خود را پرداخت نکنند.

معاون درمان وزیر بهداشت در ادامه سخنان خود با تاکید مجددا بر این که استفاده از داروی کورتون براساس پروتکل ها تنها برای بیماران بستری شده در بیمارستان مجاز است، تصریح کرد: این دارو تاثیری بر بیماران سرپایی نداشته و نمی‌تواند سبب پیشگیری از ابتلا به بیماری شود. در درمان‌های سرپایی معمولا از داروهای مانند کلروکین، مسکن‌ها و غیره به تشخیص پزشک استفاده می‌شود.

وی در خاتمه سخنان خود درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی در زایشگاه‌ها بیان کرد: زایشگاه‌ها محل نگرانی ما نیست؛ چرا که امکان آلوده شدن آن جا کمتر است. همکاران ماما که کار ختم بارداری را انجام می دهند باید تجهیزات لازم و کامل را داشته باشند. همچنین اگر خانم بارداری مبتلا به کرونا برای ختم بارداری به زایشگاه مراجعه کند، ترجیح و اولویت اول با درمان بیماری مادر و سپس ختم بارداری او است. تاکنون مراجعه این گونه مادران به زایشگاه‌ها تعداد قابل توجهی بوده که خوشبختانه ختم بارداری برای مادر به خوبی انجام شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
اتفاقا بنظر میرسد افرادی که به,مدت زیادی کورتون مصرف میکردند وقتی به کرونا مبتلا میشوند بیشتر درمعرض آمبولی ریه یا مرگ میشوند مثل ورزشکاران پرورش اندام و مرحوم مهرداد میناوند که به مدت ۷ سال کورتون مصرف میکردند !البته نیاز به تحقیق دارد!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->