مذاکرات تا چه حد بر اقتصاد و تولید تأثیر گذاشته است؟| فعالان اقتصادی خراسان رضوی پاسخ می‌دهند وزیر صمت: در حال افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی هستیم دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد+فیلم سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیسیون انرژی خواستار تسریع اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام شد

  • کد خبر: ۴۰۳۱۹
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
کمیسیون انرژی خواستار تسریع  اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام شد
کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از ارسال نامه ای به وزارت نفت در راستای تسریع اجرای قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مالک شریعتی نیاسر رئیس این کمیسیون  با اشاره به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری خطاب به دولت جهت عمل به قول‌های داده شده در خصوص سیاست‌های پالایشگاه‌سازی و در راستای عمل به تکالیف نظارتی مجلس کمیسیون انرژی نامه‌ای را به وزارت نفت ارسال کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

«جناب آقای مهندس زنگنه

وزیر محترم نفت

با سلام و احترام

همان طور که مستحضر هستید قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی که در سال گذشته به عنوان طرح عادی در کمیسیون انرژی مجلس مورد پیگیری قرار گرفته بود در تاریخ ۱۳۹۸/۴/۲۴ در صحن علنی مجلس مصوب شد و پس از تدوین آیین‌نامه اجرایی آن و ابلاغ رئیس محترم جمهور در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ در مرحله پیاده‌سازی عملیاتی قرار گرفت.

روز گذشته مقام معظم رهبری در بیانات خود در دیدار تصویری با هیأت دولت از ضرورت پیگیری و تلاش جدی برای اجرای قول‌هایی که داده شده از جمله سیاست پالایشگاه‌سازی برای جلوگیری از صادرات نفت خام در سال آخر دولت سخن گفتند. این در حالی است که قانون مذکور مشوق‌های خوبی برای افزایش توجیه اقتصادی احداث پالایشگاه و پتروپالایشگاه در کشور مصوب کرده و شایسته است که با توجه به ظرفیت‌های این قانون و همچنین اقبال عمومی سرمایه‌گذاری مردمی به بازار سرمایه کشور در این روزها هر چه سریع‌تر نسبت به اجرای این قانون اقدام شود.

در جلسه کمیسیون انرژی مجلس با جنابعالی که در تاریخ ۱۳۹۹/۴/۲۴ برگزار شد پیرو توضیحات جنابعالی مشخص گردید که فهرست شرکت‌های برگزیده توسط وزارت نفت برای دریافت مجوز و احداث پتروپالایشگاه در قالب قانون مذکور نهایی شده و آن وزارتخانه منتظر تصویب جدول زمانبندی اجرای قانون توسط هیأت امنای صندوق توسعه ملی است. این در حالی است که طبق ماده ۷ آیین‌نامه اجرایی این قانون هیأت امنای صندوق موظف بوده ظرف مدت دو ماه از ابلاغ آن به تصویب سقف تعهدات قابل پذیرش برای صندوق بپردازند و طبق ماده ۱۷ آیین‌نامه اجرایی مهلت وزارت نفت برای اعلام فهرست شرکت‌های برگزیده مجزایی از آن است و این دو مهلت قانونی لازم و ملزوم یکدیگر قرار داده نشده اند، لذا پیشنهاد می‌شود با توجه به آنکه مهلت ۶۰ روزه وزارت نفت برای انتخاب فهرست شرکت‌های برگزیده پایان یافته است آن وزارتخانه محترم نسبت به اعلام فهرست شرکت‌های برگزیده اقدام نماید.

فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی»

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->