ترافیک سنگین در مسیر همدان-تهران (۱۴ فروردین ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۰۳۶۵۱
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۲
ترافیک سنگین در مسیر همدان-تهران (۱۴ فروردین ۱۴۰۵)
رییس پلیس راه استان همدان گفت: هم اکنون ترافیک در مسیر‌های ارتباطی غربی استان به ویژه مسیر همدان- تهران سنگین و پرحجم، اما روان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ "ارسلان سرمدی" اظهار کرد: با تلاش مستمر نیرو‌های پلیس راه و پلیس راهور، گره ترافیکی ایجاد نشده و ترافیک روان است.

وی افزود: با توجه به براش پراکنده باران و لغزنده بودن سطح جاده‌ها، رانندگان شتاب و عجله نداشته باشند و با سرعت مجاز و مطمینه رانندگی کنند.

رئیس پلیس راه استان همدان ادامه داد: با توجه به حجم بالای تردد، برای جلوگیری از بروز ترافیک اجازه توقف به خودرو‌ها در حاشیه بلوار‌ها و جاده‌ها داده نمی‌شود.

سرهنگ سرمدی گفت: برای پوشش ترافیکی از صد درصد نیرو‌های پلیس راه استفاده شده و مشکلی در تردد مسیر‌ها وجود ندارد.

وی درباره تصادف رخ داده مسیر همدان- قهاوند گفت: در این حادثه پنج نفر فوت کردند که چهار نفر آنها در سواری پژو ۴۰۵ و یک نفر در سواری کوئیک بود.

رئیس پلیس راه استان همدان بیان کرد: برزسی‌ها نشان می‌دهد انحراف به چپ خودرو کوئیک که از تویسرکان به سمت تهران در حرکت بود، موجب بروز این تصادف مرگبار شده است.

سرهنگ سرمدی ادامه داد: تمامی جان باختگان از شهروندان استان همدان بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.