مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

افزایش همکاری مشترک فرهنگی آستان قدس و حرم حضرت عباس(ع)

  • کد خبر: ۴۰۳۷
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷
افزایش همکاری مشترک فرهنگی آستان قدس و حرم حضرت عباس(ع)
نشست مدیران سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی و مدیران عتبه حضرت عباس(ع) در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از پایگاه خبری آستان قدس رضوی، سید محمد عبدالحسین الاشیق؛ تولیت اجرایی حرم مطهر حضرت عباس(ع) در دیدار مشترک مدیران آستان مقدس حضرت عباس(ع) با رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، گفت: این دیدار به منظور بررسی زمینه‌های مختلف همکاری و با هدف گسترش فعالیت‌های همایش ربیع‌الشهاده صورت گرفته است.

 
وی تصریح کرد: اعتقاد ما این است که فعالیت در عتبات مقدسه امر مهمی است به خصوص زمانی که به همکاری‌های مشترک دو جانبه منجر شود و هدف از این همکاری‌ها رسیدن به یک نقطه تکاملی است.
 
تولیت اجرایی حرم حضرت عباس(ع) افزود: بعد از سرنگونی حکومت ظلم صدام عتبات عالیات عراق فرصت مناسبی به دست آوردند و گام‌های سریعی برای پیشرفت برداشته شد، خصوصا با عنایت مراجع عالیقدر عراق همچون آیت‌الله سیستانی این مسیر با سرعت بیشتری طی شد.
 
وی ادامه داد: عتبه عباسیه در این مدت رشد بسیار خوبی در زمینه‌های فرهنگی، قرآنی و خدمت به زائران  داشته است که این زمینه‌ها در حال رشد است و هدف اصلی مدیران عتبه عباسیه از این فعالیت‌ها در وهله اول خدمت به زائران و در گام دوم خدمت به مردم عراق است.  
الاشیق با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی مهرجان ربیع‌الشهاده ابراز کرد: در جامعه مشکلاتی وجود دارد که به واسطه فرهنگ می‌توان آن مشکلات را حل کرد. بنابراین مهم‌ترین موضوع در آستان مقدس حضرت عباس(ع) مسئله خانواده و به طور خاص مسائل مربوط به زن، کودک و نوجوان است.
 
وی با بیان این‌که کانون خانواده اساس جامعه است و مادر معلم اول کودک است، عنوان کرد: اگر کودک تربیت صحیح و فرهنگی داشته باشد قطعا در جامعه حضوری مفید و موثر خواهد داشت و لذا بنای جامعه بر تربیت کودکان است. به همین دلیل مراکزی برای رسیدگی به امور خانواده در این عتبه تاسیس شد.
 
تولیت اجرایی حرم مطهر حضرت عباس(ع) بیان کرد: بخشی از همایش‌ها در عتبه مقدسه عباسیه به موضوع خانواده اختصاص دارد که برخی در سطح ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود و تاکنون نتایج خوبی داشته است.
 
وی افزود: بخش دیگر همایش ربیع‌الشهاده مربوط کتابخانه و مخطوطات، بخش دیگر به چاپ و نشر و موضوع سومی که در این عتبه مقدسه برای آن برنامه‌ریزی می‌شود، موضوع قرآن کریم است. در این عتبه مرکزی به نام بنیاد قرآن کریم عتبه عباسی وجود دارد که به امر حفظ، تلاوت، ترجمه و پژوهش‌های قرآنی می‌پردازد.
 
در این نشست همچنین سید عدنان موسوی؛ مسئول دفتر تولیت شرعی آستان مقدس حضرت عباس(ع) گفت: در گذشته مهرجان ربیع‌الشهاده در میلاد امام حسین(ع) در نجف و در میلاد امیرالمومنین(ع) در شهر کربلا برگزار می‌شد.
 
وی افزود: بعد از سرنگونی حکومت صدام همایش میلاد امام حسین(ع) در کربلا و همایش میلاد امام علی(ع) در نجف و در سطح بسیار وسیع‌تری برگزار شد. در ابتدا حلقه اصلی برگزاری این همایش‌ها دو نفر بودند ولی بعدها با حمایت دو عتبه امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) این برنامه در سطح ملی و بین‌المللی برگزار شد.
 
عدنان موسوی با اشاره به اهمیت همایش ربیع‌الشهاده ابراز کرد: برای انجام بهتر و منسجم‌تر امور ربیع‌الشهاده گروه‌ها و کمیته‌های مختلفی برای اداره آن به راه افتاد و در حال حاضر یک کمیته اصلی و نظارتی وجود دارد که کمیته‌های دیگر زیر نظر این کمیته فعالیت می‌کنند.
 
وی ادامه داد: برای برگزاری بهتر و باشکوه‌تر همایش ربیع‌الشهاده این کمیته‌ها در طول سال هر دو هفته یک بار جلسه تشکیل می‌دهند تا برای برگزاری این همایش در موعد اصلی برنامه ریزی و هماهنگی کنند.
 
وی با بیان اینک‌ه همایش ربیع‌الشهاده هر سال با یک شعار برگزار می‌شود، اظهار کرد: هر سال اعضای کمیته دو یا سه شعار پیشنهاد می‌دهند و برای تولیت‌های حرم امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) فرستاده می‌شود و آنها شعار مناسب با شرایط زمانی را انتخاب می‌کنند و  سپس کلیه فعالیت‌ها و برنامه‌های همایش ربیع‌الشهاده از جمله مسابقات، اشعار، تالیفات و .. ذیل این شعار تعریف می‌شود.
 
وی در ادامه با اشاره به کمیته تبلیغات و کمیته داوری همایش ربیع‌الشهاده عنوان کرد: این کمیته‌ها شامل بخش‌های مختلف از جمله روابط عمومی، نقلیه، واحد اسکان، میزبانی و ... است که در زمینه برگزاری هرچه بهتر این همایش فعالیت می‌کنند.
 
احمد صادق معاون رئیس حوزه فکری و فرهنگی عتبه عباسیه نیز در پایان این نشست توضیحاتی درباره چگونگی داوری آثار همایش ربیع‌الشهاده ارائه و بیان کرد: یکی از راه‌های ارزیابی آثار همایش ربیع‌الشهاده استفاده از تجربیات سال گذشته این همایش است.
 
وی افزود: در همایش ربیع‌الشهاده مدیران کمیته‌ها هر سال تغییر می‌کنند و اسامی افرادی که بتوانند این کمیته‌ها را ارزیابی کنند به متولی شرعی داده می‌شود و او از بین آن‌ها انتخاب می‌کند و بعد از این برای هر بخش مسابقه داور تعیین می‌شود.
 
احمد صادق با بیان این‌که داورها توسط متولی شرعی تعیین می‌شوند، ابراز کرد: بعد از این‌که دریافت آثار به اتمام رسید گروه داوری به صورت کاملا محرمانه به داوری آثار می پردازند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->