روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق بازنشستگان همه بالای ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ تأمین آب ویژه برای موکب‌های اطراف حرم مطهر رضوی و زائران پیاده در دهه آخر ماه صفر درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان
سرخط خبرها

جزییات وام ۵ میلیون تومانی بدون ضامن به بازنشستگان

  • کد خبر: ۴۰۴۸۱
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۲
جزییات وام ۵ میلیون تومانی بدون ضامن به بازنشستگان
وام قرض الحسنه ۵ میلیونی بدون ضامن به بازنشستگان اعطا می شود
به گزارش شهرآرانیوز، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تبیین برخی اقدامات وزارت رفاه در هفته دولت گفت: در دوران کرونا قریب به ۴۰ هزار نفر در ۸۰ مراکز درمانی تامین اجتماعی بستری بودند و بالغ بر ۹۰ درصدشان بهبود یافته و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

محمد شریعتمداری بعدازظهر امروز با حضور در رادیو گفتگو به مناسبت هفته دولت، به تشریح مهمترین برنامه‌ها و اقدامات این وزارتخانه پرداخت و با بیان اینکه از آخرین ماه سال گذشته با کرونا و مشکلات ناشی از آن مواجه شدیم اظهار کرد: تلاش کردیم با امکاناتی که در اختیار داریم هم به صورت مستقیم در امر تولید دارو و سایر نیازمندی‌های بیماران کمک کنیم، از سوی دیگر نیز در درمان بیماران به صورت سرپایی و بستری گام‌های موثری در بخش درمان تامین اجتماعی برداشته شد.

وی افزود: قریب به ۴۰ هزار نفر در ۸۰ مراکز درمانی تامین اجتماعی بستری بودند و بالغ بر ۹۰ درصدشان بهبود یافته و از بیمارستان‌ها ترخیص شدند.

وزیر رفاه با بیان اینکه در تولید و تامین مواد اولیه دارویی که فشار‌های حوزه درمان را کم می‌کرد گام‌های خوبی برداشته شد گفت: سایر سازمان‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه نیز برنامه‌هایی در این زمینه داشتند. سازمان تامین اجتماعی شهدایی را در راه سلامت تقدیم کرد.

شریعتمداری ادامه داد: اقدامات این وزارتخانه به علت گستردگی و تنوع واحد‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وسیع است، ولی شاید مهمترین اقدامی که در ماه‌های گذشته صورت گرفت همسان سازی حقوق بازنشستگان بود.

وی با اشاره به اجرای متناسب سازی برای ۳.۵ میلیون نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی گفت: اوایل مردادماه اعتباری بالغ بر ۳۲ هزار میلیارد تومان تامین شد که نیمی از آن برای امسال و نیم دیگر برای سال آینده صرف متناسب سازی می‌شود.

وزیر رفاه ادامه داد: در صندوق بازنشستگی کشوری نیز همترازی حقوق در حال انجام است تا حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق شاغلین برسد. بالغ بر ۸۰ درصد حقوق بازنشستگان را در سطوح متفاوت افزایش خواهد داد.

وی در ادامه گفت: برای تعیین حقوق و دستمزد کارگران نیز با همه مشکلات نظام کارفرمایی کشور، محدودیت بازار و منابع و تعطیلی بنگاه‌ها تلاش شد که دریافتی کارگران معادل با نرخ تورم افزایش داده شود و آخرین اقدام هم افزایش ۳۰۰ تومانی حق مسکن بود که به تصویب رسید.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه پرداخت قرض الحسنه به بازنشستگان از ۲۰۰ میلیارد تومان در سال قبل به ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد در سال جاری افزایش پیدا کرد، افزود: بازنشستگان می‌توانند تا سقف ۵ میلیون تومان و بدون ضامن از تسهیلات قرض الحسنه برخوردار شوند.
 
ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->