واژگونی تانکر حامل نفت در جاده سبزوار- نیشابور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تولد دختر سنگین وزن در آبادان + عکس تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران صدا‌های مهیب در تبریز مربوط به پاکسازی مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه است امضای تفاهم‌نامه مشترک مرکز وکلا و سازمان اراضی کشور برای پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری اراضی دستگیری قاتل مسلح بعد از ۱۴ ماه فرار صدور حکم دادگاه برای شرکت‌های بورسی که سود سهام عدالت را واریز نکردند کلاهبرداری تلفنی برای تهیه دیه ۷ میلیاردی ! آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟
سرخط خبرها

آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟

  • کد خبر: ۴۰۹۱۰
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۰
آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟
تیمی از محققان برجسته انگلیس به رهبری دانشگاه بیرمنگام در تلاش برای کشف ارتباط میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر ویروس کرونا هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا از زمان ظهور خود تاکنون میلیون‌ها نفر را در جهان مبتلا کرده و بیش از ۸۲۰ هزار تن را به کام مرگ برده است. این ویروس پیچیده با علائم مختلفی در مبتلایان بروز می‌کند و در برخی موارد حتی مبتلایان هیچ علامتی نداشته و به اصطلاح یک ابتلای خاموش دارند. این امر مسئله را برای محققان و پزشکان بغرنج‌تر کرده است.

از جمله علائم رایج این بیماری سرفه خشک، بدن درد، تب و در مواردی اسهال و استفراغ است که بسیار شبیه به علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزاست از این رو برخی از محققان انگلیسی بر آن شدند تا ارتباطی میان سرماخوردگی و بیماری کووید ۱۹ بیابند.

در همین راستا ۱۷ دانشمند انگلیسی به رهبری دانشگاه بیرمنگام گردهم آمده و تلاش دارند تا به برخی سوالات مهم در این زمینه از جمله اینکه آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و ویروس کرونا وجود دارد و آیا افرادی که دچار سرماخوردگی می‌شوند می‌توانند از ابتلا به ویروس کرونا مصون باشند یا خیر؟

این تیم تحقیقاتی به درخواست موسسه تحقیقات و نوآوری انگلیس و موسسه ملی تحقیقات بهداشتی این کشور برای مطالعه در این باره گماشته شده‌اند.

کشف چگونگی تعامل ویروس کرونا با سیستم ایمنی راهی برای کنترل پاندمی
پروفسور کریس ویتی رئیس موسسه ملی تحقیقات بهداشت انگلیس (NIHR) در این باره گفت: درک چگونگی پاسخ سیستم ایمنی بدن ما به کووید ۱۹ برای حل برخی از سؤالات مهم در مورد این بیماری جدید از جمله اینکه آیا افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، مصونیت دارند؟ و این که چه مدت طول می‌کشد؟ و چرا برخی به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرند، بسیار مهم است.

یافتن پاسخی مناسب و قانع کننده برای سوالات ذکر شده، می‌تواند کشف بزرگی در این زمینه باشد؛ دانشمندان سعی دارند درک بهتری از پاسخ‌های مختلف ایمنی بدن به کووید ۱۹ به ویژه پاسخ سلول T که در افراد جوان و سالم‌تر فعال است، به دست آورند.

محقق برجسته پروفسور پل ماس گفت: چیز‌های زیادی وجود دارد، ما هنوز باید در مورد چگونگی تعامل کروناویروس جدید با سیستم ایمنی بدن خود بیاموزیم و این فرصت بی‌نظیری برای پاسخگویی به این سوالات کلیدی و تسریع در کنترل پاندمی است.


پروفسور ویلهلم شوابل از دانشگاه کمبریج و همکارانش بر روی آنتی بادی‌ها تمرکز کرده‌اند و اینکه میزان پروتئین‌ها در بین افرادی که بیماری آن‌ها شدید بوده نسبت به کسانی که ابتلای خفیف به ویروس کرونا داشته‌اند، چگونه است. آنتی بادی‌ها پروتئین‌های تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت هستند و به گونه‌ای ساخته می‌شوند که در صورت حمله مجدد ویروس به بدن، آن را شناخته و مورد هجوم قرار می‌دهد؛ اما نگرانی که در این مورد وجود دارد این است که آنتی بادی‌های کووید ۱۹ در بهبودیافتگان، طولانی مدت نیست و امکان ابتلای مجدد افراد بعید نیست.

به گفته محققان بیشتر بیمارانی که تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، دارای سطح بالایی از آنتی بادی نسبت به ویروس کرونا هستند، اما آنچه هنوز مشخص نیست، مفید بودن این آنتی بادی‌هاست.

سومین مطالعه‌ای که به رهبری دانشگاه ادینبورگ انجام شده به طور خاص روی بیمارانی است که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. بسیاری از قربانیان نه به علت ویروس، بلکه به دلیل حملات قلبی، سکته مغزی، نارسایی ریه و طوفان سیتوکین جان خود را از دست داده‌اند و در واقع سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا بدن به ویروس کرونا واکنش نشان دهد. مطالعه بر روی پرونده جان باختگان می‌تواند سوالات کلیدی بسیاری را پاسخ داده و مسیر را برای مراقبت بهتر از بیماران و توسعه درمان‌های جدید هموار کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->