چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی
سرخط خبرها

آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟

  • کد خبر: ۴۰۹۱۰
  • ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۰
آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر کرونا وجود دارد؟
تیمی از محققان برجسته انگلیس به رهبری دانشگاه بیرمنگام در تلاش برای کشف ارتباط میان سرماخوردگی و مصونیت در برابر ویروس کرونا هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، ویروس کرونا از زمان ظهور خود تاکنون میلیون‌ها نفر را در جهان مبتلا کرده و بیش از ۸۲۰ هزار تن را به کام مرگ برده است. این ویروس پیچیده با علائم مختلفی در مبتلایان بروز می‌کند و در برخی موارد حتی مبتلایان هیچ علامتی نداشته و به اصطلاح یک ابتلای خاموش دارند. این امر مسئله را برای محققان و پزشکان بغرنج‌تر کرده است.

از جمله علائم رایج این بیماری سرفه خشک، بدن درد، تب و در مواردی اسهال و استفراغ است که بسیار شبیه به علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزاست از این رو برخی از محققان انگلیسی بر آن شدند تا ارتباطی میان سرماخوردگی و بیماری کووید ۱۹ بیابند.

در همین راستا ۱۷ دانشمند انگلیسی به رهبری دانشگاه بیرمنگام گردهم آمده و تلاش دارند تا به برخی سوالات مهم در این زمینه از جمله اینکه آیا ارتباطی میان سرماخوردگی و ویروس کرونا وجود دارد و آیا افرادی که دچار سرماخوردگی می‌شوند می‌توانند از ابتلا به ویروس کرونا مصون باشند یا خیر؟

این تیم تحقیقاتی به درخواست موسسه تحقیقات و نوآوری انگلیس و موسسه ملی تحقیقات بهداشتی این کشور برای مطالعه در این باره گماشته شده‌اند.

کشف چگونگی تعامل ویروس کرونا با سیستم ایمنی راهی برای کنترل پاندمی
پروفسور کریس ویتی رئیس موسسه ملی تحقیقات بهداشت انگلیس (NIHR) در این باره گفت: درک چگونگی پاسخ سیستم ایمنی بدن ما به کووید ۱۹ برای حل برخی از سؤالات مهم در مورد این بیماری جدید از جمله اینکه آیا افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند، مصونیت دارند؟ و این که چه مدت طول می‌کشد؟ و چرا برخی به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرند، بسیار مهم است.

یافتن پاسخی مناسب و قانع کننده برای سوالات ذکر شده، می‌تواند کشف بزرگی در این زمینه باشد؛ دانشمندان سعی دارند درک بهتری از پاسخ‌های مختلف ایمنی بدن به کووید ۱۹ به ویژه پاسخ سلول T که در افراد جوان و سالم‌تر فعال است، به دست آورند.

محقق برجسته پروفسور پل ماس گفت: چیز‌های زیادی وجود دارد، ما هنوز باید در مورد چگونگی تعامل کروناویروس جدید با سیستم ایمنی بدن خود بیاموزیم و این فرصت بی‌نظیری برای پاسخگویی به این سوالات کلیدی و تسریع در کنترل پاندمی است.


پروفسور ویلهلم شوابل از دانشگاه کمبریج و همکارانش بر روی آنتی بادی‌ها تمرکز کرده‌اند و اینکه میزان پروتئین‌ها در بین افرادی که بیماری آن‌ها شدید بوده نسبت به کسانی که ابتلای خفیف به ویروس کرونا داشته‌اند، چگونه است. آنتی بادی‌ها پروتئین‌های تولید شده توسط سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت هستند و به گونه‌ای ساخته می‌شوند که در صورت حمله مجدد ویروس به بدن، آن را شناخته و مورد هجوم قرار می‌دهد؛ اما نگرانی که در این مورد وجود دارد این است که آنتی بادی‌های کووید ۱۹ در بهبودیافتگان، طولانی مدت نیست و امکان ابتلای مجدد افراد بعید نیست.

به گفته محققان بیشتر بیمارانی که تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند، دارای سطح بالایی از آنتی بادی نسبت به ویروس کرونا هستند، اما آنچه هنوز مشخص نیست، مفید بودن این آنتی بادی‌هاست.

سومین مطالعه‌ای که به رهبری دانشگاه ادینبورگ انجام شده به طور خاص روی بیمارانی است که بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. بسیاری از قربانیان نه به علت ویروس، بلکه به دلیل حملات قلبی، سکته مغزی، نارسایی ریه و طوفان سیتوکین جان خود را از دست داده‌اند و در واقع سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند تا بدن به ویروس کرونا واکنش نشان دهد. مطالعه بر روی پرونده جان باختگان می‌تواند سوالات کلیدی بسیاری را پاسخ داده و مسیر را برای مراقبت بهتر از بیماران و توسعه درمان‌های جدید هموار کند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->